- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много съм притеснена!Помагайте!!!
Здрасти!
Имам голям проблем.Помагайте!Правих орална на приятеля си.Той свърши.След това аз бях отгоре върху него и се гушкахме.После обаче,когато тръгнахе към банята видях,че имам сперма от външната страна на едната ми срамна устна,което ще рече в опасна близост до влагалището...Явно когато съм била върху него неволно съм се допряла и съм се изцапала.Сега умирам от притеснение.Моля ви,кажете,има ли опастност да е станал някой гаф и трябва ли да пия Постинор?
Благодаря предварително.
off 6tom ne e svur6il v teb k'vo se 6a6ka6...?
хахаха или направо се метни от някадеПървоначално написано от Buttk0
![]()
Не "или", а след като си пийне.Първоначално написано от deidiy
Bremenna si...Първоначално написано от ****
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
хаха даПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
100 % si bremennaAle moje li da ima tolkova neprosveteni hora....
Изцапала![]()
![]()
А какво имаш в предвид под "опасност", "гаф"? Според мен забременяването, ако това имаш в предвид разбира се, не е нещо лошо, опасно и повод за притеснения, а нещо на които примерно младите семейства се радват. Все пак нали това е целта...да продължим живота
I razbira se sum 90% sigurna che momicheto e pod 20 godini i ne e semeina ... w takuw sluchai zashto izobshto izrazqwash mnenie ?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Щото принципно преди да си пъхнеш пикалото в женското такова е добре да помислиш какво може и какво не може да сатне.Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Пред свършен факт може да пийнеш една студена вода и толкоз.
По темата :
Постиинора не е марка бомбони, а ти не си бременна.
Сперматозойдите имат опашки, не криле.
Има си ТЕСТОВЕ... ейй да му се и не види.. отварям тоя форум и чета по 10 пъти едно и също нещо... !
За какво и е тест?Първоначално написано от W3aKn3ss
Тя пита дали може да стане някоя беля(бременност) и иска да я предотврати на време...Отговора ти е некомпетентен.
По темата - Няма опасност да си забременяла, спермата пряпва да се впръска навътре, тя няма как да пропълзи нагоре..освен ако не си правила челни стойки.![]()
Разбира се, ти не знаеш ли, че още при самата свирка може да си забременяла![]()
Не ви ли писна от тъпите теми! То се чете малко литература, за да се спестят тъпите въпроси, ама ти май си пропуснала тази частРазбира се, че няма вероятност да си бременна!
как да няма вероятност ве,аз като си върша на маратонките и после ми излизат гъбички на табаните,пък като си свърша в устата ми боли корема и маи работата отива към аборт
Пък един мои приятел се празни в маионезата която слага в дюнерите и да ви призная доста ми харесва вкуса у,редовно си похапвам![]()
Не си бременна
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.