- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:След колко време му/и пуснахте?
Първоначално написано от ninsy
Ехехех що не нацелвам на момичета като тебSaDnesssss
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Плашите ме![]()
![]()
![]()
![]()
При мен времето драстично намалява...на 6-тия ден. Ама ми е все едно. Не съжалявам. Можехме да остискаме и повечко, ако не бяхме толкова загорели.
чудех се, ама сега ми стана ясно-ти си с ново гадже. честито да ти носи много радост и щастие!Първоначално написано от `Death`Whore`
БлагодаряНе е съвсем ново - 3 месеца вече, макар че аз все още си го водя за новичък
![]()
звучи ми все едно си е купила дънки : носи си ги със здравеПървоначално написано от krem4et0
![]()
Хаххаххаххахаххааххахахха ххахахахааЕми да - да си го употребявам със здраве
![]()
заща да е като дънки-приятелят е за това-да те радва, да те прави щастлива и да си прекарваш добре. Иначе за какво ти еПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Е, ти не беше влизала до скоро мисля че към 4 месеца. така,че за мен си е новина! И аз съм като Бареков :PПървоначално написано от `Death`Whore`
Даже сега съм при него
![]()
Mi edna sedmica sled kato tragnah me![]()
да и аз бях така с една,тя ми пусна на първата вечер,уж нямаше да продължаваме,а то кво стана така си изкарахме повече от 2 годиниПървоначално написано от ninsy
даже ми беше съученичка...
![]()
Хаха .. сега всичко , свързано със секс в живота ми , опира на момента , желанието и хормоните в главата ми . Така , че не може да става и дума за пуснах му , не му пуснах . Има само исках го , направих го .
Обаче , когато спах с момче , с което ходимхе ( демек първия ми път ), това стана след повече от година . Но при мен правилният глагол пак не беше " пуснах му " , защото не съм била виновна за това , че чакахме толкова дълго . Така се стекоха обстоятелствата просто . По план трябваше да е много по-рано "събитието" () , ама изпълнението не стана , нямаше къде и разни такива ... иначе мерак и настроение бол .
![]()
Браво на вас тези които са успели и са го изпитали надявам се някой ден и аз да се присаединя но много се самнявам
![]()
![]()
Vladoka rulzzz
На деветия месец, след като го родих
еми ние още не ходиме... ама са ни такива отношенията че се чувствам по-добре, отколкото във връзкаи са не мога да се спра
![]()
абе що мъчите момчетата бе ей? 5 месеца, 10 месеца, 50 години.... то ако не ти пуска след месец, кво да се занимаваш повече
пп аз пускам на момичетата още първата вечер![]()
![]()
Mи с първата още същата вечерВече сме от 10 месеца заедно и е все едно като в началото супер !
![]()
Абе вие сте големи късметлии да попадате на такива хора.Аз ходя 7 месеца и не ми пускат.
хахахаххахахахахахаа
Vladoka rulzzz
[quote="ThePainIsReaL"][b][color=darkred]Хаха .. сега всичко , свързано със секс в живота ми , опира на момента , желанието и хормоните в главата ми . Така , че не може да става и дума за пуснах му , не му пуснах . Има само исках го , направих го .
znachi s parviq mi ...spah s nego nqkade sled tri meseca,a sas segashnoto mi gadje,mislq che sled 3-4 vecheri