.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Фен
    Град
    XaCKoBo
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    мале..само аз ли ще се изложа на сегашното гадже пуснах на 1вата вечер и беше предвидено просто секс..но ето вече сме 2 години заедно а на 1вото някаде 2 месеца май

Ехехех що не нацелвам на момичета като теб SaDnesssss
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен
    Плашите ме При мен времето драстично намалява...на 6-тия ден. Ама ми е все едно. Не съжалявам. Можехме да остискаме и повечко, ако не бяхме толкова загорели.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Плашите ме При мен времето драстично намалява...на 6-тия ден. Ама ми е все едно. Не съжалявам. Можехме да остискаме и повечко, ако не бяхме толкова загорели.
    чудех се, ама сега ми стана ясно-ти си с ново гадже. честито да ти носи много радост и щастие!

Мега фен
    Благодаря Не е съвсем ново - 3 месеца вече, макар че аз все още си го водя за новичък

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    чудех се, ама сега ми стана ясно-ти си с ново гадже. честито да ти носи много радост и щастие!
    звучи ми все едно си е купила дънки : носи си ги със здраве

Мега фен
    Хаххаххаххахаххааххахахха ххахахахаа Еми да - да си го употребявам със здраве

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    звучи ми все едно си е купила дънки : носи си ги със здраве
    заща да е като дънки-приятелят е за това-да те радва, да те прави щастлива и да си прекарваш добре. Иначе за какво ти е

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Благодаря Не е съвсем ново - 3 месеца вече, макар че аз все още си го водя за новичък
    Е, ти не беше влизала до скоро мисля че към 4 месеца. така,че за мен си е новина! И аз съм като Бареков :P

Мега фен
    Даже сега съм при него

Mi edna sedmica sled kato tragnah me

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    мале..само аз ли ще се изложа на сегашното гадже пуснах на 1вата вечер и беше предвидено просто секс..но ето вече сме 2 години заедно а на 1вото някаде 2 месеца май
    да и аз бях така с една,тя ми пусна на първата вечер,уж нямаше да продължаваме,а то кво стана така си изкарахме повече от 2 години даже ми беше съученичка...

Направихме го след близо 1 месец

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хаха .. сега всичко , свързано със секс в живота ми , опира на момента , желанието и хормоните в главата ми . Така , че не може да става и дума за пуснах му , не му пуснах . Има само исках го , направих го .
    Обаче , когато спах с момче , с което ходимхе ( демек първия ми път ), това стана след повече от година . Но при мен правилният глагол пак не беше " пуснах му " , защото не съм била виновна за това , че чакахме толкова дълго . Така се стекоха обстоятелствата просто . По план трябваше да е много по-рано "събитието" ( ) , ама изпълнението не стана , нямаше къде и разни такива ... иначе мерак и настроение бол .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Браво на вас тези които са успели и са го изпитали надявам се някой ден и аз да се присаединя но много се самнявам

Vladoka rulzzz

мами
    Guest
    На деветия месец, след като го родих

Guest
    еми ние още не ходиме... ама са ни такива отношенията че се чувствам по-добре, отколкото във връзка и са не мога да се спра

Супер фен
    абе що мъчите момчетата бе ей? 5 месеца, 10 месеца, 50 години.... то ако не ти пуска след месец, кво да се занимаваш повече

пп аз пускам на момичетата още първата вечер

NGS
    Guest
    Mи с първата още същата вечер Вече сме от 10 месеца заедно и е все едно като в началото супер !

Абе вие сте големи късметлии да попадате на такива хора.Аз ходя 7 месеца и не ми пускат.

хахахаххахахахахахаа
    Vladoka rulzzz

Град
    София
    [quote="ThePainIsReaL"][b][color=darkred]Хаха .. сега всичко , свързано със секс в живота ми , опира на момента , желанието и хормоните в главата ми . Така , че не може да става и дума за пуснах му , не му пуснах . Има само исках го , направих го .

znachi s parviq mi ...spah s nego nqkade sled tri meseca,a sas segashnoto mi gadje,mislq che sled 3-4 vecheri

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си