- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкета относно момичетата
Анала
Обичате ли да се ебете в анала(гъза)
ти май си някъв интелектуалец, а ?![]()
Добре, че каза, че анала и гъза са едно и също, че иначе нямаше да се сетя...Първоначално написано от umpo
![]()
А ти обичаш ле теб да те чукат анално![]()
А на маикати може лои да и го сложа анално????
Не може, ама на твойта може.Първоначално написано от umpo
![]()
Да, както и на него! Може и пък да му хареса, знае ли човек...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
дае лек обичкам в гъзеца,и искам да ти кажа че гъза ми е само мускули и ако си го стисна ще ти пресовам пишката като мекица между чинели,обичам да се изсирам светкавично и приясно следкато ме поебнат в гъзеца ,аз съм Корав педерас ве аз не съм добре ве
![]()
ДЯДОМИ МА ЕБЕ ОТ ВТОРИ КЛАС ВЕ,НАПРАВО МИ РАЗБИВА ГЪЗА Е,ЗАСТЪРГАЛ МЕ Е ОТ НАИ-РАННО ДЕТСТВО!!!!
Ми като те наебат в гъза ще разбереш гадното чувство!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахахахахахахха якУУУУУУУУУ брао !!!
2 т. от правилника. Бан на профил
umpo(марияне) не псувай момичетата(хората у саита) ,а си признаи че секи ден те пукам АНАЛНО![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Ти си некаф бате нмеам думи... ти си некфо проПървоначално написано от Резача на пръсти
![]()
Krisi kuro da qde6 we
Ти си някакъв комплексар който, никога не е чукал отзад... нали?
Да знам никога не се лъжа почти винаги съм прав..
Така че дечко вместо да псуваш и нареждаш, което говори че си не повече от на 12, 13, 14г. ако ги имаш.. вземи се образовай спрямо за Аналният секс, или в краен случай питай мама тя е правила с сигорност.. и ако бях на някой мод. бих те изритал от тук, както и много други като теб допринасящи спам в форума.. тук не е Mirck или Skype каде то да пишеш тъпи теми и сам да си отговаряш.. Аре моляте сега се качи на последният ет. на панелката, кадето живееш и се хвърли.. такива като тебе на никому не са притрябвали...
Извинявам се, ако някой съм наранил..
п.п. Предлагам темата да се заключи =D>
164забрана за ползване на профил 2т.
NE 4ukah maikati otzad
хехех Сладур.. Цял ден чакам някой като теб.. Появи се 1 и той млъкна или изчезна..Първоначално написано от umpo
Та кажи сега мойто дете на 12 макс. 13г. (много са ти!) Какъв ти е проблема?
Да не би, като малък да си го взимал в АНАЛА (както ти казваш) от някой лош чичко? Та сега да избиваш тук в форума.. ако е така пиши де..
Не виждам проблем да си бил на някой Момченцето.. сигорно мразиш като някой ти кажедразниш се и си го изкарваш на хора който в даден момент могат да ти помогнат нали?Ела тука чичо
Но спокойно тук всякакви е имало за периода от 1седм. в която съм тук се наслушах на гейове на 15 16г. та няма да се учудя ако ти си признаеш!!
Така, че мойто дете или си лягай или цъкни CS-1.6 и поцъкай с ботовете или наборите от 5ж-клас.. и не ни занимавай, че лошият чичко от онова време като бе на 6г. ще дойде пак да те вземе и ти сам знаеш какво ще последва.. Една Нощ в Невър-Ленд![]()
Kvo trq da mi pomagat we smotanMnooo si tap bratle ne iskam da govorq s utaiki kato tebe
Ne e zaradi drugo prosto si mnoo tap
Май ти свършиха приказките? Или си прекалено малък да измислиш.Първоначално написано от umpo
Току що ти прегледох какви съвети си дал в форума и стигнах до тоз който прочетох пръв и си предобих на представа на колко си годинки.. 10. не повече.. на около 6 си лапнал първата си пишка нали?
Много съм прав по дяволите.. Малки ми приятелю, прост си като селски бикяр.. те даже са по умни... в мозъкат ти има два бръмбара цъкащи тенис на корт..Ела тука чичо.. Много позната фраза нали?
Май ти свършиха приказките? Или си прекалено малък да измислиш.
Току що ти прегледох какви съвети си дал в форума и стигнах до тоз който прочетох пръв и си предобих на представа на колко си годинки.. 10. не повече.. на около 6 си лапнал първата си пишка нали?
Много съм прав по дяволите.. Малки ми приятелю, прост си като селски бикяр.. те даже са по умни... в мозъкат ти има два бръмбара цъкащи тенис на корт.. Ела тука чичо.. Много позната фраза нали?
mmmm po saglasen ne moga da buda![]()
добре казаноПървоначално написано от Miteto_bs
umpo пиши на КИРИЛИЦА ве БОДИЛ !!!
от каде толкос акъл?Първоначално написано от k0k0
![]()
хАхахАХххАХхахАХа Добре казано Miteto_bs затапи го от сички странои ман брао. Повече такива хора като теб трябва да има в форумаПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
Абе от един клас сме да ти кайа има акъл ма треа да го чукнеш у главата да се сти да пише НА КИРИЛИЦА БОДИЛЪТ МУ С БОДИЛПървоначално написано от miss_fatty