.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Анкета относно момичетата

Анала

Обичате ли да се ебете в анала(гъза)

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ти май си някъв интелектуалец, а ?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от umpo
    Обичате ли да се ебете в анала(гъза)
    Добре, че каза, че анала и гъза са едно и също, че иначе нямаше да се сетя...

Супер фен
    А ти обичаш ле теб да те чукат анално

А на маикати може лои да и го сложа анално????

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Не може, ама на твойта може.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Не може, ама на твойта може.
    Да, както и на него! Може и пък да му хареса, знае ли човек...

дае лек обичкам в гъзеца ,и искам да ти кажа че гъза ми е само мускули и ако си го стисна ще ти пресовам пишката като мекица между чинели,обичам да се изсирам светкавично и приясно следкато ме поебнат в гъзеца ,аз съм Корав педерас ве аз не съм добре ве

ДЯДОМИ МА ЕБЕ ОТ ВТОРИ КЛАС ВЕ,НАПРАВО МИ РАЗБИВА ГЪЗА Е,ЗАСТЪРГАЛ МЕ Е ОТ НАИ-РАННО ДЕТСТВО!!!!

Град
    Варна
    Ми като те наебат в гъза ще разбереш гадното чувство!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ти май си някъв интелектуалец, а ?

ахахахахахахахха якУУУУУУУУУ брао !!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

umpo(марияне) не псувай момичетата(хората у саита) ,а си признаи че секи ден те пукам АНАЛНО
    172 бан по ип и профил. т.8 системно

Цитирай Първоначално написано от Резача на пръсти
    дае лек обичкам в гъзеца ,и искам да ти кажа че гъза ми е само мускули и ако си го стисна ще ти пресовам пишката като мекица между чинели,обичам да се изсирам светкавично и приясно следкато ме поебнат в гъзеца ,аз съм Корав гей ве аз не съм добре ве

ДЯДОМИ МА ЕБЕ ОТ ВТОРИ КЛАС ВЕ,НАПРАВО МИ РАЗБИВА ГЪЗА Е,ЗАСТЪРГАЛ МЕ Е ОТ НАИ-РАННО ДЕТСТВО!!!!
    Ти си некаф бате нмеам думи... ти си некфо про

Krisi kuro da qde6 we

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Ти си някакъв комплексар който, никога не е чукал отзад... нали?

Да знам никога не се лъжа почти винаги съм прав..
    Така че дечко вместо да псуваш и нареждаш, което говори че си не повече от на 12, 13, 14г. ако ги имаш.. вземи се образовай спрямо за Аналният секс, или в краен случай питай мама тя е правила с сигорност.. и ако бях на някой мод. бих те изритал от тук, както и много други като теб допринасящи спам в форума.. тук не е Mirck или Skype каде то да пишеш тъпи теми и сам да си отговаряш.. Аре моляте сега се качи на последният ет. на панелката, кадето живееш и се хвърли.. такива като тебе на никому не са притрябвали...

Извинявам се, ако някой съм наранил..

п.п. Предлагам темата да се заключи =D>
    164 забрана за ползване на профил 2т.

NE 4ukah maikati otzad

Град
    Бургас
    NE 4ukah maikati otzad
    хехех Сладур.. Цял ден чакам някой като теб.. Появи се 1 и той млъкна или изчезна..

Та кажи сега мойто дете на 12 макс. 13г. (много са ти!) Какъв ти е проблема?
    Да не би, като малък да си го взимал в АНАЛА (както ти казваш) от някой лош чичко? Та сега да избиваш тук в форума.. ако е така пиши де..
    Не виждам проблем да си бил на някой Момченцето.. сигорно мразиш като някой ти каже
    Ела тука чичо
    дразниш се и си го изкарваш на хора който в даден момент могат да ти помогнат нали?
    Но спокойно тук всякакви е имало за периода от 1седм. в която съм тук се наслушах на гейове на 15 16г. та няма да се учудя ако ти си признаеш!!
    Така, че мойто дете или си лягай или цъкни CS-1.6 и поцъкай с ботовете или наборите от 5ж-клас.. и не ни занимавай, че лошият чичко от онова време като бе на 6г. ще дойде пак да те вземе и ти сам знаеш какво ще последва.. Една Нощ в Невър-Ленд

Kvo trq da mi pomagat we smotan Mnooo si tap bratle ne iskam da govorq s utaiki kato tebe
    Ne e zaradi drugo prosto si mnoo tap

Град
    Бургас
    Kvo trq da mi pomagat we smotan Mnooo si tap bratle ne iskam da govorq s utaiki kato tebe
    Ne e zaradi drugo prosto si mnoo tap
    Май ти свършиха приказките? Или си прекалено малък да измислиш.
    Току що ти прегледох какви съвети си дал в форума и стигнах до тоз който прочетох пръв и си предобих на представа на колко си годинки.. 10. не повече.. на около 6 си лапнал първата си пишка нали?

Много съм прав по дяволите.. Малки ми приятелю, прост си като селски бикяр.. те даже са по умни... в мозъкат ти има два бръмбара цъкащи тенис на корт.. Ела тука чичо.. Много позната фраза нали?

Guest
    Току що ти прегледох какви съвети си дал в форума и стигнах до тоз който прочетох пръв и си предобих на представа на колко си годинки.. 10. не повече.. на около 6 си лапнал първата си пишка нали?

Много съм прав по дяволите.. Малки ми приятелю, прост си като селски бикяр.. те даже са по умни... в мозъкат ти има два бръмбара цъкащи тенис на корт.. Ела тука чичо.. Много позната фраза нали?

mmmm po saglasen ne moga da buda

Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs

добре казано

umpo пиши на КИРИЛИЦА ве БОДИЛ !!!

Цитирай Първоначално написано от k0k0
    от каде толкос акъл?

Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs
    NE 4ukah maikati otzad
    хехех Сладур.. Цял ден чакам някой като теб.. Появи се 1 и той млъкна или изчезна..

Та кажи сега мойто дете на 12 макс. 13г. (много са ти!) Какъв ти е проблема?
    Да не би, като малък да си го взимал в АНАЛА (както ти казваш) от някой лош чичко? Та сега да избиваш тук в форума.. ако е така пиши де..
    Не виждам проблем да си бил на някой Момченцето.. сигорно мразиш като някой ти каже
    Ела тука чичо
    дразниш се и си го изкарваш на хора който в даден момент могат да ти помогнат нали?
    Но спокойно тук всякакви е имало за периода от 1седм. в която съм тук се наслушах на гейове на 15 16г. та няма да се учудя ако ти си признаеш!!
    Така, че мойто дете или си лягай или цъкни CS-1.6 и поцъкай с ботовете или наборите от 5ж-клас.. и не ни занимавай, че лошият чичко от онова време като бе на 6г. ще дойде пак да те вземе и ти сам знаеш какво ще последва.. Една Нощ в Невър-Ленд
    хАхахАХххАХхахАХа Добре казано Miteto_bs затапи го от сички странои ман брао. Повече такива хора като теб трябва да има в форума

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    Цитирай Първоначално написано от k0k0
    от каде толкос акъл?
    Абе от един клас сме да ти кайа има акъл ма треа да го чукнеш у главата да се сти да пише НА КИРИЛИЦА БОДИЛЪТ МУ С БОДИЛ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си