- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВАЖЕН ПРОЕКТ! -Започнах да пия, когато бях на ....
ВАЖЕН ПРОЕКТ! -Започнах да пия, когато бях на ....
Бях на 15 години когато за първи път се напих.
И аз там някъде... нищо не си спомням!.. Само таксиджията който ме закара до нас!![]()
На 15 обаче не пия постоянно... в смисъл само по празници... е за здраве деПоради това гласувах за "Не пия алкохол"
![]()
на 11 или 12 съм пила напивала за първи път, за сметка на това обаче вече не пия![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
На 14 за първи път
напих се на 15 за първи и единствен път от тогава алкохол - НЕсамо някои котейлче
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
На 13 или 14...не съм сигурна точно.
На 12
гласувах за 13 ..и след тва се сетих че тряше да гласувам за "не пия " , защото вече от 1 години не съм се напивала ..и ако пия ще е 1-2 бири или нещо такова ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
13
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
14...
I love you...
На 14 започнах да пропадам...![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
На 14 се напих сериозно за първи път, иначе не помня кога ми беше първата глътка![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
За какво повече от половината от всички преди мене казват "за първи път се НАПИХ" ...!?!? никой не ви пита кога сте се напили а кога за първи път сте пили! има голяма разлика според мен!
иначе аз за първи път пих на 7ама по-сериозно на 12! иначе ако говорим за напиване..тва беше на...14!!!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
За първи път доста рано.На 8-9 да съм била.Ситуацията беше следната.Имахме гости и аз посегнах да пия от няква чаша/бях супер жадна/,отпих две големи глътки и щях да се издрайфам-чашата беше пълна с мастика или ракия.![]()
![]()
![]()
Ne piq samo po praznicite za zdrave.MISLI TREZVENO![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Pieneto ne e gazariq zapomnete go !!!![]()
YOU CANT SEE ME!!!
6ti klas, kogato sum bila naa .... 13 moje bi![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
zapo4nah da piq kogato bqh na 14 , no prez golemi intervali ot vreme..