- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- искам да събера най доброто от това което слу6ате
напи6ете тук моля ви най-добрата песен от ва6ия плеилист![]()
don`t drink and drive
smoke and fly
СЛушам предимно електронно транс, прогресив, гоа, psy, house...
Иначе ето ти... : Safri Duo vs. Brooklyn Bounce - Bass Beat
Всичко което намериш на ATB дърпай... (имам цялата дискография, не мисля да пиша всички парчета...)
MetallicA - Nothing Else Matters
Съвсем не е една![]()
Еми от сегашния ми плеилист ти препоръчвам:
Har-el - New Life
Chi A.D. - Eye am the I
Shiva Shidapu - Spritual Healing
Aural Planet - Costa del Nymphos
Galactika - Ancient City
Тея песни са psy/goa![]()
Хаха в тоя форум ще го събереш един звезден плейлист.. Да те е срам после като го видят приятелите ти![]()
Иначе примерно Blood For Blood - Ain't Like You
И понеже ми е виновно да пренебрегна сумати други супер любими песни я оставих само нея в плейлиста. Измих си ръцете![]()
Хаха слушал транс, гоа, прогресив, psy, house а препоръчва ATB, Safri Duo.... тея не прават нито един от споменатите стилове, те прават поп музика..Първоначално написано от W3aKn3ss
![]()
![]()
Nai-qkata banda e BULLET FOR MY VALENTINE!!!!!!:056:
You're just another star that's burnt out to quickly,
But I still see you, shining,
I'm just another guy that's fucked up immensely
But you still love me,
Why I don't know.
ъъъ... моля ?!?Първоначално написано от bfmv girl
![]()
Абе всеки си има предпочитания. Няма смисъл да плюете любимите изпълнители на другите и по този начин да се правите на големите разбирачи!Първоначално написано от ShannonLarkin
![]()
bad company - 4 days (moving fusion remix); Black Sun Empire - Boogie Nights
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от Manic_Panic
к...хубу както и да е
ATB правел поп?.. Ти как си с главата бе момче?Първоначално написано от Octofunk
![]()
![]()
![]()
Колкото до Safri Duo, горепосочената сбирщина е единствената която имам на хдд-то си. Препоръчах го защото е по-различно от останалите подобни. Капиш луузър? Ъ?..
ХАХАХАХАХАХАХ човек, абе ти наистина ли си мислиш че ATB e trance??!?! xaxaxax.... Мога ли само да те питам, чувал ли си за Astral Projection, MFG, Juno Reactor, Ux, Etnica, Pleiadians, Chi A.D., Shiva Shidapu, Tandu, Transwave, California Sunshine, Filteria, Ypsilon 5, Khetzal, Cydonia, Cosmosis, Hallucinogen, The Green Nuns of the Revolition, Miranda, Man With No Name, Prana и още куп други, нема смисъл да им изброявам имената? Та чувал ли си нещо от тези? Като чуеш ще разбереш какво е истински psy/goa trance!Първоначално написано от W3aKn3ss
![]()
А ти за Trance Energy Festival?... погледни ето тук за какво ти говоря: http://vbox7.com/play:9e76db88 И да, чувал съм даже бих казъл много повече от просто чувал, но тва е друга тема.Първоначално написано от Octofunk
И за да не останеш с грешни впечатления погледни линкчето.
Ти ако наистина "повече си чувал" за тези имена, то никога нямаше да ми пробутваш ATB, Safri Duo и сега Trance Energy xaxaxa. Пуснах клипа въпреки че знаех каква помия ще чуя... Успях да издържа 2 минути на "невероятния" track които чух! Това НЕ е trance...Когато чуеш повечето от горе-изброените артисти ще разбереш какво е истински trance! California Sunshine - Last Feeling Chi A.D. - Biocandy Khetzal - Ganesha Pramana Ае чуи тези 3те набързо и тогава говори, не ми се занимава да давам линкове и за други парчета...Първоначално написано от W3aKn3ss
System of a Down – Aerials
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не е една, не мога да кажа, но все пак Tristania-Pale enchantress.
No use for a name - Life-size mirror
![]()
и още мн мн мн други........![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Lamb of god-Now you've got something to die for
аа и също така Iron Maiden - No More Lies![]()