- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кви са тия двойни стандарти!?
Писна ми да гледам как някви разгонени лигли пишат във форума как биха го правили с жени и всички много им се кефят на това. Ами аз ако реша да го направя с мъж, всички ще почнете да ме псувате. Знаете ли кво? Ще стана един ГЕЙ, и само някой да ми протеворечи ще му дам горния пример и ще му тегля една майна!![]()
БРАВО,и аз съм на тва мнение!!!
АА бе момчета стига сте се връзвали на някакви лигли!
Те така си избиват комплексчетата вие толква го приемате на вътре,че чак искате да испедерастявате.![]()
Light The Universe
и да не забравяш - винаги с предпазни средства и измито дупеПървоначално написано от Чорбаджията
![]()
Мерси, че ни уведоми, но слабо ни интересува, дали ще ставаш гей или ще скачаш от 10тия етаж. И както каза колегата, не забравяй да се подмиваш.
Абе вие мъзко дупе пипали ли сте![]()
Аз съммммм, аз съммммм...аз, аз....аз съм пипалааааПървоначално написано от Shmatko
![]()
Нали е мноо яко?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Даааааааааа \Първоначално написано от Shmatko
/
Ми и аз тва им разпраам а тия не верват...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Искаш да ти пипат дупето ли?Първоначално написано от Shmatko
![]()
Ела пиле ела...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Троини стандарти... хАХАХХАХАХА
Kато сте се раговорили за задни части на мен женското ми е наи симпатично.А пък и на допир е по-добро иначе жена без дупе е нищо само арчи не мооо ползваш!А мъжкото название на тез части е задник.
Light The Universe
ммммммммммм!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Май ще си правим фен клуб на мъжки дупета..![]()
Така е прието, лесбийките уж да са готина гледка, а това да го правят мъже е гнусно.Тук дискриминирани са мъжете, както в много малко случаи.
СУПЕР!
Защо всички не станете гейове!?
Какво всеки гледа в чуждата чиния.....
Това е типично българска черта.Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Mi to taka ili inache v dneshno vreme pochti vsichki muje izpederastqvat - manikuri,pedikuri,kola maska na cqloto tqlo+rucete,skubane na vejdi,rozovki bluzki... Sq daite i sexualno veche da smenite pola i kak nqma nie da bqgame kum jensko ,A?![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък харесах "Brokeback mountain"Първоначално написано от koalka
И Джейк, и Кийт!
![]()
През последните години наблюдаваме някво " ? " явление: свестните мъже или заети или "от другата страна"...
Внимаваите с секса пичове да не се изака някой![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Имало специални техники, казват. Първо ги проучете.![]()
Сериозно, водила съм един такъв спор в пияно състояние - с други едни пияници. Аз се прегръщах с друго момиче по пижама, момчетата помежду си, а също така и с една бутилка водка. Спорехме за това дали ние или те бихме били по-приемливи като "двойка". Накрая на тях им писна и си отидоха в тяхната стая.
Сутринта всички ни мъчеше махмурлук.![]()