- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Невероятно за мен :)
Любовта е нещо свято ,изживей я докато можеш. Пожелавам Ви винаги да се обичате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Толкова е смешно това броене на дни, седмици и т.н. С един човек може да си много по-щастлив за един ден, отколкото с друг за половин година. Щастието не се измерва в числа. Щастие постигаш, когато забравиш за броенето.
Защото броенето винаги е обратно.
Много се развам за вас, а и това, което си написал е вярно.
mene kfo me boli taa istoriq??
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Е, да ама броенето се прави, за да празнуваш годишнини и да си намираш още 1 повод да се замислиш. В крайна сметка мога да кажа, че последните 2 месеца връзката ни е най-прекрасна, но това не значи да пренебрегна останалото време! Времето е важно в 1 връзка, защотото ако си с някой след 2-3 години вече не ски така влюбен или не летиш поне така в облаците. Съумееш ли и след 2-3 години да си така щастлив, както в първите мигове-значи си постигнал щастието.Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
Пиши пиши ... и точен час искаме ... ако може без да закръгляте ...
Strength thru Oi!
4estito viii o6te 100 godini da te zaedno
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Ухх и аз ... ше хода да си прасна ена злобна за съпричасност !
Strength thru Oi!
Супер много се радвам за вас,дано да си се обичкате още мн мн дълго времеПървоначално написано от He3aBuCuM
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
xmm mn se radvam za vas sled 55 dni az i moity bebi pravim dva godini ot kakto sme zaedno za tova vreme nie sa6to sme iztarpeli mn ne6ta,i pri nas ima6e mn xora koito iskat da ni razdelqt i vse o6te gi ima.ama ve4e ne mi puka moity bbubi e samo za men
na vas pojelavam o6te daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalko vreme da ste zaedno
Надморска височина, местоположение спрямо екватора, местоположение спрямо Гринуич, въздушно налягане, посока на вятъра ... давай ти се !
Strength thru Oi!
Първоначално написано от Buttk0
![]()
![]()
![]()
от сърце се редвам за теб.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Надморска височина, местоположение спрямо екватора, местоположение спрямо Гринуич, въздушно налягане, посока на вятъра ... давай ти се !
Тръгнахме в 22:30. А ако ти не знаеш къде се намира България спрямо екватора и Гринуйчкия меридиян е друг въпрос. Ходи учи малко тая география. Нидей ми вися по форумите !!!
Твойте мнения ги трият, щото не можеш да намериш човек, с който да си щастлив. Ми седиш тука и дразниш останалите.
Щото си Бурсук за т'ва ти ги трият !
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
krem4et0 честито ! =D> надявам се и аз да се задържа толкова времеПървоначално написано от krem4et0
![]()
Samo kamennoto syrce ne bi se trognalo , samo narisyvanite ochi ne biha proronili sylzi.
Благодаря. И аз ти пожелавам дълга и щастлива връзка.Първоначално написано от nimfomankata