Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs
Е такива като тебе, винаги ме дразнят!!!!

Първо що не вземеш да му се извиниш? Ами си седнала в форумите да искаш съвет? Питала ли си се как се е чуствал той след твойте думи?
Ами време е да се замислиш и да му се извиниш а не да оплакваш форума..
Estestveno,4e sum mu se izvinila! Kakto kazah sujalqvam za dumite si! Vie ste ebati horata az vi iskam savet vie samo me opluvate se 1 ne ste hora i ne pravite gre6ki!
Значи, аз сега пиша само за подкрепа, защото виждам, че те нападнаха яко. Незнам какво да те посъветвам...нямам представа как бих реагирала в подобна ситуация. Само ще ти кажа, че времето лекува. Като минава времето, постепенно ще забрави думите ти, а ти постепенно чрез дадени постъпки и действия ще му докажеш, че не го мислиш.
Blgodarq za podkrepata. Opitaite se da se postavite v moqta situaciq. Vremeto lekuva ne stava za6toto se pak sex-a e 4ast to edna vruzka - o6te po-malko na6ata e dulgi4ka... i nali se se6tate negovite dumi bqha "dokato ne mi dokaje6 ne iskam" Sega 6e kajete "taq pa samo za sex-a" Ne e taka. No nali razbirate,4e vinagi idva 1 moment v koito ima stra6na blizost i prosto e neizbejno,E tozi momenti 6te doide pri nas i kakvo? To4no kogato si4ko si varvi OK toi 6te si spomni i 6e se polu4i super kofti... a i az ne iskam da go boli Pak kazvam - ne mi e za tupiq sex,no ne iskam da go boli,,, iskam si4ko da se opravi