- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ще ми прости ако разбере, че съм имала друг?!
Приятелят ми вярва, че съм му първата. Но аз не бях девствена, той не го разбра. Ако му кажа истината, дали ще ми се разсърди? Как мислите?
да
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Напълно е възможно да ти се разсърди, не защото не ти е бил първият, а повече за това, че си го излъгала.Аз лично бих си признала.![]()
Не си формулирала въпроса си както трябва... Би трябвало да напишеш: "Приятелят ми вярва, че ми е първия" , а не : "Приятелят ми вярва, че съм му първата"...
По темата: Извинявай, ама той как не е разбрал... Аз може би повече ще се разсърдя заради лъжата, а не самия факт, но въпрос на лично мнение. Може би бих признала, зависи какво рискувам обаче...
s istinata po dobre se jivee taka che v nqkoi udoben moment mu kaji ...(ako go obichash nqma da go lyjesh nali taka )
Аз съм против лъжата,но по-добре не му казвай щом не си му казала преди това!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ami as se u4udvam 4e ne e razbral,4e ne ti e parviq,no 6to kazva6....![]()
Vse pak as ako bqh mom4e i ako priqtelkata mi me izlaje taka....,moje bi ne samo 6te i se razsardq ami nqma da i progovorq pove4e
![]()
1-vo-za6toto me e izlagala
i 2-ro-za6toto ne mi e kazala o6te v samoto na4alo(sladovatelno ne mi e imala doverie)![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Първоначално написано от babi_girl
И аз съм на това мнение... по-добре си трай![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Какъв тъпанар...![]()
Животът е БРЯГ!
Не МОЖЕ ами ще се почувства измамен и ще му е кофти, поради факта, че си го излъгала. Трябвало е да му кажеш мн мн отдавна. Абе хора вие не говорите ли помежду си ?!![]()
С моята приятелка сме говорили по тея теми много преди да се стигне до секс... Общувайте си повече и не го лъжи повече. А дали да му кажеш - ти си реши, но със сигурност ще има реакция от негова страна.
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
По-добре си мълчиНе рискувай защото има вероятност да ти се расърди
![]()
За мен истината в една връзка е най-важното. Ако не можеш да имаш доверие на човека до себе няма смисъл да сте заедно. Ако питаш мен е по-добре да му кажеш. Възможно е да ти се разсърди, но ако те обича наистина ще ти прости.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Nqma!Първоначално написано от Рафа8
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Хм, не му казвай-какво толкова. Няма значение дали ти е 1-ви,важното е да е последен!
не кълни момичето бреПървоначално написано от krem4et0
![]()
Първоначално написано от A_Loving_Girl
Ами тя вече го е излъгала. дори и сега да му каже истината няма да върне лъжата назад. само ще го нарани, че го е излъгала!Първоначално написано от malka_sladuranka
Честността е едно от най-важните неща в една връзка. И би ти се разсърдил, че си го излъгала!
Все пак е тъпо да си честен, ако провялаш връзката си, нали така?