- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dadoh na mom4e koeto ne obi4am zaradi tova koeto obi4am
iskah da mu se ot dam! da byda s nego istinska i da nqma pritesneniq 4e sym devstvena. za tva go napravih s drugo mom4e samo edin pyt. sega sajalqvam i pla4a tuka i mi e my4no dali ne sbyrkah i be6e li glupava postypkata mi. ama obi4am priqtelq si i skah da sym po opitna s nego. da se ne izloja pred nego
![]()
![]()
Много тъпа постъпка да правиш секс с някой си за да си по опитна за приятеля си
![]()
Vladoka rulzzz
Надявам се, че темата е ебавка, иначе...![]()
спокойно, на гадните курви, вече не се гледа с чаааак толкова лошо око![]()
и аз така мисляПървоначално написано от the_marshal
Подкрепям мнението ви!Първоначално написано от smirnoffgreen
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
За да си "по-опитна" за приятеля си мислиш ли че един секс ще те направи богиня в леглото !?
Многоо тъпа постъпка от твоя страна..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Поредната тъпанарка...![]()
Животът е БРЯГ!
Наистина много неразумна постъпка...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
надявам се си спала с другия преди да тръгнеш с приятеля си ... а не след това.. нали ?!![]()
![]()
Podkrepqm te napalno....Първоначално написано от ninsy
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Abe moeto momiche ama ti si mnogo prosta beПървоначално написано от Анонимко
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
по-тъпо нещо не бях чувал...![]()
![]()
ако приятеля ти те обича изобщо няма да му пука девствена ли си или не ( пък и да не те обича - пак няма да му пука)... бати тъпото курве.Ти на колко години си!? 14?!
такива като теб направо ме е яд да ги гедам
![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Ами мила според мен приятеля ти би се радвал че ще ти е първият но е трябвало да помислиш за това малко по рано....
Не се задоволявай с това което е лесно, знай че винаги можеш да постигнеш повече от това което предполагаш.
направо съм изумен
как може да има такива идиоти не мога да разбера ?
Тъпо си постъпила, но не можеш да върнеш времето назад.Бъди честна с приятеля ти, който може и да се усети, че не си девствена, и да не надяваме, че ще ти прости.Спала си с друг, а го обичаш...сигурна ли си?![]()
1 път секс не те прави кой знае колко опитна. Аз пък исках да дам всичко на приятеля си и н ме бъркаше че бях девствена. постъпила си глупаво.Първоначално написано от Анонимко
еми ..![]()
Абе не мога да разбера като преспа с друг много опитна ли стана?А и както казаха другите твоя приятел би се радвал, че ще ти е първи..ама то кой да помисли за тая работа...ти мозък имаш ли изобщо?Като гледам си на не повече от 13-14...ето така се започва...след половин година ще си професионалистка - радвай се![]()
![]()
Постъпила си адски глупаво! Вместо да го направиш, с човека, който обичаш и искаш... си го направила, с някого, който не обичаш, за да се изложиш... В тези неща няма място за излагане, а не опитност. Опит се трупа с времето! Направила си огромна грешка!
миличка от един път няма как да станеш опитна...адски тъпа постъпка според мен. И по добре му кажи истината на момчето- ще си поемеш последствията няма как!![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Някакъв тежък предмет да те е удрял по главата скоро?![]()