Аз съм момче.За мен това да се бият две момчета заради едно момиче си е абсолютно пълна простащина.И какво?Ще се бият за нея.На нея ще и се повдигне самочувствието и ще стане ебати надувката.За какво?Че се сбили две момчета заради нея и затова е голямата и готина мацка.Пък и тези "умните" момченца който са се сбили пък момичто въпреки че може да му харесва да ги върти на пръста си И ДВАТА,да се замислят тя да не е някакъв трофей награда за някаква битка.Побеждаваш има ебане, губиш няма и трябва да има малко достойнство за да не се кефи натова пък и тя е живо същество и тя носи главата на раменете си и ако има малко акъл не е някоя тъпа пача може и да избере победеният,а може и на двамата да им тегли по една.Най-разумното решение в този случай.Като са тъпанари да ги остави да се избият,а ако е тъпа пача може и да ги гледа и да и растат ушите.При защитата.Да може и да има нужда някой път, но ако тя предизвиква нещата само за да види как се бият двама "мъже" за нея аз бих и казал да отцепва и да ходи да се праска,с който пожелае.Незнам доколко ще се хареса тва мнение на някой и за да не ме оплюят че съм някое гадно пуберче,мога да кажа.Може би ако считат човек на 21 години за пубер може.