- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Манекен съм но жените не ми пускат. Защо?
Вероятно причината се корени в поведението ти. От там ще да идва проблемът.
е като си манекен та кво да не са длъжни да ти пускат... СМЕШНИК
иди на курва не я интересува нея дали си манекен или клошар важно е КИНТИ да имаш
Евала за това изказване! И аз съм същия..!Първоначално написано от deusex
![]()
Че си останете девствени и тримата барабар с автора кат ви слушамПървоначално написано от DjNikich
![]()
.
2т. системно
може би пича скача на доста високо и затова![]()
ахахахаххахахахахахахахах хаПървоначално написано от BorderManager
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ми кво да кажа освен..тъпак!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
offf ... nqma da komentiram dali manekenite sa typi i naduti ... imam priqtel maneken i toi izob6to ne znae kak da se dyrji s momi4etata , e za nego pone znam 4e ne e gei , ne e i naduttyi 4e mucinka ili si kuh kato leika ili ne znae6 kak da se dyrji6 s jenite , ako ne si gei estestveno
![]()
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
Mi kvo da kaja.
Parvo za mom4eto ne go ubijdaite,povqrvaite zavist e
Vtoro nali go znaeto toq vic
Ojenili se maneken i manekenka i v parvata bra4na no6t,4akat 4as,dva i na tretiq 4as manekena kazva
-mucka taq ve4er 6e doide li nqkoi da ni ebe ili da si lqgame.
Napravete si izvoda sami![]()
xaxax i na vsichko otgore si skromenПървоначално написано от Стуци Янев
be kfo kato si model be? tfa ne znachi che momichetata trq da umirat za teb
![]()
![]()
повечето момичета умират за манекени и готини мъже. не знам при теб какъв е проблема. или си си го внушил че не ти обръщат внимание или пък не си толкова готин, но повечето момичета няма да откажат на манекен. явно нещо друга е причинана, но не виждам каква може да е.
манекен се котира много високо и почти всяко второ момиче би си легнало с пич от класа
Защото си чекиджия за това, бил ми манекен.![]()
styci ne e vajno izla4vaneto i dali si mmanh maiko tva naprao se popikah ot smqh![]()
vajnoto e da te haresat i 4ak tva o4akvala sam tolkova tapa tema ama tva ma razbiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми виж са няма кво толко да се прай с пластмасов мъж...Първоначално написано от Стуци Янев
принципно манекените са сладури
Първо това, че си манекен не значи че всички тряабва да тичат след теб!
Нали знаеш, че външността не е всичко. Замисли се за поведението си може пък там да бъркаш нещо!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Маа, 7 страници тема. Я се разпиша и аз.![]()
Ако си прекалено : Самоуверен, гримиран, надут, тъп, смотан, глупав, наконтен, метросексуален...как да те харесват!?!?!? А ти си поне няколко от гореизброените, защото пускаш такива темиХах тъпо е мъжът с който си да е от до като бебешко дупе
лично на мен не ми харесва. Виж ся ако понабоцква брадичка
(ма не като поп да си имаме уважението
)
пффф аз мноо мразя манекени.супер са ми смешни!пък и кво от това като си манекен, не е казано, че си хубав!едното няма нищо общо с другото!все едно да кажеш, че всяка манекенка е хубава!
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Знам защо не ти пускат,отговорът е доста прост незнам как не си го прозрял.Като се запознаеш с някоя и кажеш - Здравей, аз съм СТУЦИ , тръпката умира.Имаш тъпо име брато![]()
Аз не знам какво си се хванал да пишеш във форум, в който хората си губят времето постоянно висейки пред компютъра, вместо да излязат навън - виж каква прекрасна вечер е. Аз лично вече няма да пиша тук, защото хорското мнение на Сульо и Пульо не ми е от първа важност. Не знам и не искам да знам какво си мислят някакви си непознати. Не ми и пука. Важните хора са тези, които познавам, приятелите, роднините и аз си. И ти мисли така.
Нещо сте се объркали повечето хоратва как изглежда даден човек няма особенно значение дали ще му пусне или не една жена... всичко е до подход, ако ходи от кифла на кифла и пита аз съм манекен аре да правим секс... нормално е да не му пускат
, всичко си е до подход. Колкото до тва което харесват жените, всички жени имат различни вкусове за мъже
аз лично съм човек който е надут рядко пуска на жените, и точно затова много жени тичат след мене.
Просто има жени и жени, има хора и хора (хората не са жени)
ако всички имахме еднакъв вкъс всички щяхме да сме еднакви и щеше да е тъпо
точно за тва хората са казали разни хора, разни идеали
![]()
Не опира всичко до тва че си примерно хубав и че си манекен кат не ти пускат жените пробвай са с мъжете или нямаш достатачно акъл за да ти пуснат или просто си.....
Аве виж кво,тва дали си манекен или некъв селяк няма никво значение.Важното е как се държиш с тях,никоя (освен някоя курва) няма да ти се лепне ако ходиш по нея и повтаряш "аре да прайме секс" или "ше ми пуснеш ли".![]()
Jonny Bravo style:
Hello,sexy mamma,look at my awesome body! If we hit the showers together,I will let you touch me!"
![]()