- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моят хранителен режим (диета) за сваляне на мазнини.
В интерес на истината spidersport го чета редовно, даже се регистрирах, но по НВД се запалих от разни англииски и немски сайтове. Просто ми беше интересно какво е мнението на широката млада аудитория за такъв вид режими. Тоест различни от ябълковата диета, лунната диета и други такива. А за тренирането с малко повторения - еми аз съм от Асеновград и съм гледал тренировки на щангистите (някои доста известни) и то хората си прават по 3 до 5 повторения. Баща ми също е тренирал щанги като малък и той ми повтаряше за големите тежести.Първоначално написано от Анонимко
В 7 сутрента и в 10 вечерта да ядеш!?!?!? .. Хахахха.. ето за какво не можеш да свалиш килца! Това че толкова се повтаря че трябва да ядеш често и по малко не означава че трябва да ядеш постоянно!Вечер и рано сутрин е толкова вредно да се яде колкото да се наплюскаш с банички преди да си легнеш!!! Яж разнообразно и по малко и сравнително рядко. .. А .. и повече физически усилия! Успееех!
![]()
![]()
това е много здравословна диета и опредлено ще даде желаните резултати.Но за теб определено ще е добре да има и малко разнообразие, за това си избери още една диета , подобна тази, за да има разнообразие в храната.Само една и съща храна не е 100% гаранция за горене на мазнините!Трябва да има и малко разнообразие и повечко спорт!!!!
Аз бях редовен посетител на spidersport, но след като видях как се отнасят към хората с различно мнение(например към брат ми, който се опита да обясни нещо за бойните изкуства - ден след това те изтриха поста му)се отказах. Плюс това не мога да се убедя, че това е режим, който може да се спазва постоянно. За сваляне на мазнини да, но като режим за цял живот 4естно казано ми се вижда нездравословно.....Първоначално написано от Брад
Като не разбираш не пиши глупости. Закуската е най-важнопто ядене за деня. Евентуално може да се измести по-късно ако бягаш сутрин. А яденето вечер не е вредно, ама хич даже, особено чисто белтъчна храна като изварата.Първоначално написано от Анонимко
Интересно. Обикновено постове се трият при лични нападки и обиди. И доколкото си помням (мисля, че това го помня) беше защото бе обидил някого лично. Възможно е да греша.Аз бях редовен посетител на spidersport, но след като видях как се отнасят към хората с различно мнение(например към брат ми, който се опита да обясни нещо за бойните изкуства - ден след това те изтриха поста му)се отказах.