.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Брад
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Брад_Пит добре съставен хранителен режим, стига да не си прекалено дълго на него. Мойе ли един въпрос случайно да влизаш във форума на спидерспорт, изглейдаш като техен възпитаник
    В интерес на истината spidersport го чета редовно, даже се регистрирах, но по НВД се запалих от разни англииски и немски сайтове. Просто ми беше интересно какво е мнението на широката млада аудитория за такъв вид режими. Тоест различни от ябълковата диета, лунната диета и други такива. А за тренирането с малко повторения - еми аз съм от Асеновград и съм гледал тренировки на щангистите (някои доста известни) и то хората си прават по 3 до 5 повторения. Баща ми също е тренирал щанги като малък и той ми повтаряше за големите тежести.

Guest
    В 7 сутрента и в 10 вечерта да ядеш!?!?!? .. Хахахха.. ето за какво не можеш да свалиш килца! Това че толкова се повтаря че трябва да ядеш често и по малко не означава че трябва да ядеш постоянно! Вечер и рано сутрин е толкова вредно да се яде колкото да се наплюскаш с банички преди да си легнеш!!! Яж разнообразно и по малко и сравнително рядко. .. А .. и повече физически усилия! Успееех!

Фен
    Град
    България
    това е много здравословна диета и опредлено ще даде желаните резултати.Но за теб определено ще е добре да има и малко разнообразие, за това си избери още една диета , подобна тази, за да има разнообразие в храната.Само една и съща храна не е 100% гаранция за горене на мазнините!Трябва да има и малко разнообразие и повечко спорт!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Брад
    Брад_Пит добре съставен хранителен режим, стига да не си прекалено дълго на него. Мойе ли един въпрос случайно да влизаш във форума на спидерспорт, изглейдаш като техен възпитаник
    В интерес на истината spidersport го чета редовно, даже се регистрирах, но по НВД се запалих от разни англииски и немски сайтове. Просто ми беше интересно какво е мнението на широката млада аудитория за такъв вид режими. Тоест различни от ябълковата диета, лунната диета и други такива. А за тренирането с малко повторения - еми аз съм от Асеновград и съм гледал тренировки на щангистите (някои доста известни) и то хората си прават по 3 до 5 повторения. Баща ми също е тренирал щанги като малък и той ми повтаряше за големите тежести.
    Аз бях редовен посетител на spidersport, но след като видях как се отнасят към хората с различно мнение(например към брат ми, който се опита да обясни нещо за бойните изкуства - ден след това те изтриха поста му)се отказах. Плюс това не мога да се убедя, че това е режим, който може да се спазва постоянно. За сваляне на мазнини да, но като режим за цял живот 4естно казано ми се вижда нездравословно.....

Guest
    В 7 сутрента и в 10 вечерта да ядеш!?!?!? .. Хахахха.. ето за какво не можеш да свалиш килца! Това че толкова се повтаря че трябва да ядеш често и по малко не означава че трябва да ядеш постоянно! Вечер и рано сутрин е толкова вредно да се яде колкото да се наплюскаш с банички преди да си легнеш!!! Яж разнообразно и по малко и сравнително рядко. .. А .. и повече физически усилия! Успееех!
    Като не разбираш не пиши глупости. Закуската е най-важнопто ядене за деня. Евентуално може да се измести по-късно ако бягаш сутрин. А яденето вечер не е вредно, ама хич даже, особено чисто белтъчна храна като изварата.

Аз бях редовен посетител на spidersport, но след като видях как се отнасят към хората с различно мнение(например към брат ми, който се опита да обясни нещо за бойните изкуства - ден след това те изтриха поста му)се отказах.
    Интересно. Обикновено постове се трият при лични нападки и обиди. И доколкото си помням (мисля, че това го помня) беше защото бе обидил някого лично. Възможно е да греша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си