- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НА ТРЕВА СЪМ ВЕ НЕщАСНИЦИ
СТИГА С ТЪЙ КАЛЕ ВЕОО НЕСКА ГЛЕДАЙТЕ ТЕКСАСКО КЛАНЕ НА ДИЕМА НАПУШЕНИ ША СЕ НАСЕРЕТЕ ИМАМ ЕДНА ЦИГАРКА ЗА ФИЛМА
![]()
ми браво е
Не се праи, сички така разпраат, ама после хоиш да дишаш Каленце...![]()
задължително 6е го гледам \/
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
АМ ДА ТИ ЕБА МАМАТА УМИРИСАНА ПРОСТА ФТАСАЛАПървоначално написано от malka_sladuranka
Щом така се напичаш, явно има нещо вярно в думите ми... \Първоначално написано от Анонимко
/ И к'во, разкажи к'во стана като се налъха...
ко ти е направило момичето че да обиждаш е ПЕ*АЛПървоначално написано от Анонимко
АМ КАТО СА НАЛАХАХ ХОДИХ ДА НАЛАХАМ МАЙКА ТИ И Я НАЕБАХ КАКТО ВИНАГИПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
щаслив, си че не знаеш колко си нещастен!
Light The Universe
Предпочитам един "Absente" на който после да издишам парите отколкото тея боклуци....
ти луд да си напушваш,но тва си е твоя избор аз не мога да те обвиняваМ
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Мръстник,нещастник,педерас ,простак,кретен,идиот.... пак ли си се напушил без менайде прибирай се,че майка ти те търсеше
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.