- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое би ви убедила да дадете анален секс на приятелите си?
Ами не знаеш какво изпускаш в такъв случай.Никога не казвай,че нещо не ти харесва,доакто не си го пробвала.И аз си казвах никога няма да се напивам като малък,ама стана все някога,пък и още куп примери има.А относно отворите,мм някак си не ми се виждат да са толкова много,колкото ги описваш.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Не бих се съгласила да правя анален секс,просто не мога да го приема за нормално и естествено да ми го вкарва отзад.А той, ако ме обича, не би трябвало да настоява при положение че аз не искам
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Сексът трябва да е удоволствие, а не да се търпи болка ей така - за да му е готино на другия. Ако той се постарае да няма болка или тя е само в началото, е приемливо.
70% от жените не харесват анален секс.
30% от жените без него не могат.
струва си да опиташ и да разбереш дали си от 30-те или
70-те процента хорица.все пак винаги можеш да се откажеш.
p.s: помни,че на първо място е хигиената.има специални разтвори за
промивка.
emi..i az sum go pravila boli samo kogato partniorut ti e nedostatu4no vnimatelen ili neopiten. Inaa4e e priqtno. Po temata: mene li4no s vremeto sama poiskah za da... ot liubopitstvo...
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
До сега съм спала с едно момче.. и на двама ни ни беше за първи път и той не е искал от мен анален секс ... Обаче аз за момента не бих пробвала, да не кажа, че не бих го пробвала никога ... Такаче .. не знам как би ме навило някое момче .. надали ще намери начин..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Честно да ви кажа до скоро и аз бях категорично ПРОТИВ аналните удоволствия, но човекът с който съм сега успя без да настоява, точно с 1 изречение да промени мнението ми по въпроса...и сега съм готова да му дам "задния двор"...та мисълта ми е, че зависи не само от теб, а и от човека, с когото смяташ да практикуваш. Така че всеки сам преценява дали партньорът му е подходящ за такива неща. Разбира се не трябва да правиш нищо насила..просто се губи смисъла, идеята и удоволствието от цялата работа...пробвай, ако не ти хареса просто няма да повториш...![]()
осмивката му ме предраположи
Аз съм правила и не ми хареса. Не че болеше, просто не изпитах удоволствие по никакъв начин. А се съгласих, защото ми беше любопитно и не сме го обсъждали толкова много. Само ме пита дали искам да пробваме, аз казах да и готово.
mi az sam pravila mnogo pati analen sex.sega 6te ti kaja moeto mnenie i dano ti pomogna.parvoto koeto trqbva da znae6 e,4e higienata trqbva da e na nivo,za da ne ispada6 v kofti situacii.az li4no si pravq klizma.ima leka bolka,no e minimalna,no nai-vajnoto e kak 6te te predraspoloji 4oveka do teb.ako e nejen i te obgra6ta s laski i celuvki,posle bavno zavre ediniq si prast i postepenno da preminava napred nqma da useti6 bolka,a 6te ti bade hubavo,za6toto muskulite se raz6irqvat.az sa6to bqh nastroena prenebrejitelno,no iskah da vidq kakvo e,pak i iskah da dostavq tova udovolstviq na partniora si i ne sajalqvam.na men mi e hubavo,dano i na teb bade.probvai ni6to ne gubi6.samo moje da spe4eli6.otpusni se i ne misli ni6to a se otadai na miga.kasmet
добре,че моя е по-против и от мен самата. Казва-не и точка. И аз така мисля. Но относно това-прави се това, което е приятно и на ДВАМАТА!Първоначално написано от doky
pravila sym no ne mi haresva , priqtelqt mi mnogo pyti se opitva6e da me navie, az pyk mu zapazih tova udovolstvie za speciqlen moment. napravih go za6toto go obi4am a ne za6toto me e navil po nqkakav na4in , ve4e znae 4e ne mi haresva i ne me i kara![]()
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
Първоначално написано от koalka
Подкрепям.Първоначално написано от A_Loving_Girl
Ако не искам да правя нищо не би ме "навило".. засега нямам намерение да опитвам![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Сигурен, съм че 300 кинтажа ще обедят всяка!![]()
Абе зависи като не може да я предразположиш по-добре се откажи.
Light The Universe
Ммммм като цяло не го одобрявам аналния секс.Не мисля, че нещо би ме накарало да го правя.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!