- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-сладкото сексуално предложение
Кое е най-сладкото сексуално предложение което сте получавали от ухажорите си?
искам да те чукам вав вас пред майка ти . беше страшно тупо тва предлойение и направо бих шута на момчето![]()
![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
ше се мушкаме ли?
при такова предложение как да откаже човек
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!
Първоначално написано от lost_girl_in_love
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Strength thru Oi!
Ай да са прескачаме![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
" FACK ! NA EKSKURZIQTA " ne obarnah osobeno vnimanie ..![]()
Ае на кино...![]()
ika qko kas kas tebe (toest "iskam da te kasam qko")![]()
''ае да пояздиме кон4ето''
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
"Ща еба кЪт животно"-тва беше мн брутално.после не му говорех. ако наистина искаш нещо, трябва да знаеш как да си го поискаш
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Патока иска любов !!!![]()
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
САКАМ ДА ТА СИКАМ!!!!!!!!!!!!
после 2 дни се чудих какво е, но после разбрах и с приятелките ми така сме се хилилииииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
та и до днес си го използваме този лаф!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм получавала неприлично предложение от ухажор или поне не е посмял.![]()
а тайм фор шибинг? дека го забравихте, оня бастун от биг брадър найден нали така викаше![]()
"Искаш ли да си поиграем.."
"Искаш ли да се гушкаме на дюшечето?"![]()
" Айде да ходиме да пиеме чай у вас!" имаше и още едно " Изглеждаш ми уморена, искаш ли да припаднеш в ръцете ми?" как да откаже човек![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
сакам да та ярим кака!
ше ти пукна задното прозорче