.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Град
    Враца city

Пребиха ме насред улицата..

Чудя се и аз от каде да започна.. Снощи бях на рожден ден (голям купон беше)ии ..стана някъде към 12 и аз реших че е време да си ходя а и повечето си бяха тръгнали.Нямаше никой в моята посока,затова реших да си ходя сам...след около 5 минути осъзнах,че някой ме следи,но когато се обърнах видях че не е "някой" ами е цяла група та..реших просто че и те са в същата посока ии си продължих по пътя..след известно време осъзнах че групата не ходи след мен а тича и когато се обърнах вече беше късно..събориха ме на земята и започнаха да ме "налагат"(да ме ритат удрят и прочие )успях да се оттърва и тръгнах да бягам събориха ме 2ри път ии ме пребиха като куче после сички си отидоха и аз станах и аз се обадих на братми да дойде..сега целия съм в синини и тем подобни и цял ден ме боли глава....нямам думи за случилото се как може такива работи нали сме уж "европейци",възпитани хора.. ..сега,ден по късно не мога да ходя боли ме всичко

П.П-пуснах темата за да видите че на тоя свят няма добри хора (може и да има но не попаднах на тях снощи) лека вечер.

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Еми случва се.Просто вече имаш едно наум и не си хоиш сам пеша след купон.
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

шит е...аз кво да кажа дето съм момиче и ме бият доста често се като съм сама?!?!?!??!случва се приеми го и не пускай такива теми

Къв е изводът - ще се научиш да или тичаш, или да се биеш... най-добрете и двете.
    thehood:
    Motherboard: Asus M2N SLIDeluxe
    CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+
    Video: Asus EN3700GT 256MB
    HDD: Hitachi 160GB SATA2
    FAN: Cooler Master Susurro
    Case: CM Centurion 534+ Black
    Monitor: IBM LCD ThinkVision 17' Black

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    шит е...аз кво да кажа дето съм момиче и ме бият доста често се като съм сама?!?!?!??!случва се приеми го и не пускай такива теми
    ааа, случвало се било, а случва ли се да се разхождаме с приятели и да видим как подобна групичка налага сам човек, и да ги размажем като хлебарки насред пътя?

ha , bii se ti sre6tu cqla grupa hora..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Отдавна си мисля да си взема от ония нервно-паралитични спрейове Наистина е кофти, но трябва да се направи нещо по въпроса. Подаваш оплакване в полицията или събираш няколко яки момчета и им го връщате... Око за око, зъб за зъб! Против насилието съм, но ако оставиш нещата така, нищо чудно винаги когато те видят да те тъпчат!

Секве терористи и кежуали са навън в полунощ,не бива толко късно сам/а по улиците
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    За това предпочитам да се прибирам към 5-6 сутринта..тия вече са измрели по входовете и пейките

Това е една наистина доста кофти случка... Да.. уж сме европейци, но хората с лоши характери и наклонности към вандализъм и т.н. си остават същите дори и в Европа.
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

по-добре такси да си беше взел,защото наистина е опасни посреднош наркомани,пияници,цигани търсят медни жици.за бягането всеки човек в опасна ситуация бяга като за световен рекорт,а иначе се запиши на някво бойно изкуство най-ги мразя такива дето скачат 10 човека на 1-2

Честичко се прибирам сама, по тъмно, и няколко пъти са ме гонили.
    Няма такова лудо тичане - включвам реактивните и дим да ме няма .Хубава скорост развивам.
    Пък и съм дребничка ,ако някой ме хване - горко ми

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Отдавна си мисля да си взема от ония нервно-паралитични спрейове
    Съмнявам се,че когато някой тръгне да те бие и ти се паникьосаш,ще успееш да си извадиш спрея,та да го напръскаш [и да го вбесиш]Да не говорим,ако са повече хора....Най-много да изядеш спрея след това..

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    мен ме пребиха о ограбиха в 5 и 30 следобяд в расадника такаче случва се
    и се пак око за две,зъб за чене

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    ааа, случвало се било, а случва ли се да се разхождаме с приятели и да видим как подобна групичка налага сам човек, и да ги размажем като хлебарки насред пътя?
    Къде си бе биач?
    thehood:
    Motherboard: Asus M2N SLIDeluxe
    CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+
    Video: Asus EN3700GT 256MB
    HDD: Hitachi 160GB SATA2
    FAN: Cooler Master Susurro
    Case: CM Centurion 534+ Black
    Monitor: IBM LCD ThinkVision 17' Black

ei onaa ve4er ti li si bil we sry pi4 ne znehme
    Дъ бест аватар от галерията

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    За това предпочитам да се прибирам към 5-6 сутринта..тия вече са измрели по входовете и пейките
    Ахахахах уби ме
    По темата: Ем земи си купи един метален бокс и следващия път няма си син
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Ахахахах уби ме
    метален бокс ли? Като ти скочат 10 говеда няма да ти помогне с нищо тоя бокс...

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Ахахахах уби ме
    метален бокс ли? Като ти скочат 10 говеда няма да ти помогне с нищо тоя бокс...
    най-много да те пребият с него

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Честичко се прибирам сама, по тъмно, и няколко пъти са ме гонили.
    Няма такова лудо тичане - включвам реактивните и дим да ме няма .Хубава скорост развивам.
    Пък и съм дребничка ,ако някой ме хване - горко ми

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Отдавна си мисля да си взема от ония нервно-паралитични спрейове
    Съмнявам се,че когато някой тръгне да те бие и ти се паникьосаш,ще успееш да си извадиш спрея,та да го напръскаш [и да го вбесиш]Да не говорим,ако са повече хора....Най-много да изядеш спрея след това..

Тогава газов пистолет. Аз имам 18 и не е проблем. Идеята е да сплашиш боклуците, които се правят на мъже.

Съвсем друга е ситуацията,когато всичко това ти дойде на главата.Не е толкова лесно да застреляш човек./дори с газов пистолет/. Идва една група от 7-8 момчета,около 20 годишни.Започват да се заяждат и да налитат на бой.Ти си сама,тъмно е,няма никой.Може да застреляш един от тях,а другите да се изплашат,но може и да стане точно обратното /много е вероятно/ - да ги ядосаш още повече и да те смажат от бой.Не знаеш как ще реагира даден човек... Пък и не можеш да уцелиш всички...

Ако е един - окей,можеш да се измъкнеш,но ако са група е кофти.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ахаха , прав е
    един приятел му се бяха събрали 10 човека да го бият !
    и той вика на единия : добре ,ела само да ти се извиня(нещо го беше бил май) и после ме бийте колкото искате .. отдалечават се на 10 метра от другите ... пау ,един тупаник и от там беж до такситата

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista

Re: Пребиха ме насред улицата..

Цитирай Първоначално написано от Ex-Change
    Чудя се и аз от каде да започна.. Снощи бях на рожден ден (голям купон беше)ии ..стана някъде към 12 и аз реших че е време да си ходя а и повечето си бяха тръгнали.Нямаше никой в моята посока,затова реших да си ходя сам...след около 5 минути осъзнах,че някой ме следи,но когато се обърнах видях че не е "някой" ами е цяла група та..реших просто че и те са в същата посока ии си продължих по пътя..след известно време осъзнах че групата не ходи след мен а тича и когато се обърнах вече беше късно..събориха ме на земята и започнаха да ме "налагат"(да ме ритат удрят и прочие )успях да се оттърва и тръгнах да бягам събориха ме 2ри път ии ме пребиха като куче после сички си отидоха и аз станах и аз се обадих на братми да дойде..сега целия съм в синини и тем подобни и цял ден ме боли глава....нямам думи за случилото се как може такива работи нали сме уж "европейци",възпитани хора.. ..сега,ден по късно не мога да ходя боли ме всичко

П.П-пуснах темата за да видите че на тоя свят няма добри хора (може и да има но не попаднах на тях снощи) лека вечер.
    ujasss mnogo kofti brato..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Мен не са ме били, но един път в 5 часа следобед през лятото и то на "Славейков" уж 4 момичета/и ние бяхме толкова/ни искаха 20 стотинки, последва въпросът "Колко е часът", при което ние им показахме големия часовник на една от сградите на площада, но "можело да не бил верен", откъдето стана ясно, че търсеха джиесеми. Те и бяха някакви пропаднали и явно търсеха начин да си набавят поредната доза. Насочихме се към един магазин /ETERE/, подърпахме се с едно момчите, опитващо се да открадне чантата на едно момиче, където й бяха всичките документи, ключове, телефон. Тъпото беше, че на Славейков всички виждаха какво става и никой не помогна. Едното момиче от моята компания още има белези от ноктите на едната, която си ги заби при вените на ръката. Крещяхме, ама хората прост подминаваха... В суматохата бяха ни разделили на по 2 момичета и едното го бяха завели в онази тъмната градинка при Ангел Кънчев. Като цялата изходите от градинката ги бяха заградили 30-тина момчета. Бяха й одарили няколко шамара и си е дала телефона.

Копуваш си нож.
    Като те нападнат , удряш в бъбреци/око.
    Наръгаш ли единия , ще избягат останалите.
    Ще те помнят цял живот =)
    180- бан на профил 2 т.

Много филми гледате,ей!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си