- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пребиха ме насред улицата..
Ъх...да!Ти живееш в някво малко градче в Канада...там това е необичайно (поне с таквоа впечатление останах!)Особено в София такива неща се случват постоянно!Лично на мен вече не ми прави впечатление, защото именно всеки ден някойе наръган, набит, изнасилен/а и т.н. и не е нищо необичайно!Ако почнем всички да се възмущаваме тука, ше падне едно възмущение....А нима е нормално, както каза fаke, некви гардероби, да бият момиче...мани ги момчетата, те се бият за щяло и нещяло, но момиче...тва е жалко!Но...за плешивите гардероби, биещи момичета се е говорело и то много...Първоначално написано от Liz
На автора на темата, мога само да пожелая, ако му се случи втори път да се усети на време и да почне да бяга...гледай само да не си с кецове, и да си на мокри павета....че тогава ще им се издупиш яко на биячите!(ъх...ся ако някой не ме набиеее!)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
iи на мен ми се е слу4вало, така става като 4овек не внимава и минава от където не трябва и оставя разни утайки да му се мъкнат под опашката и да скъсяват дистанцията.
най-доброто решение да си вземете ку4е, ама солидно(ротвайлер примерно)
4акам на едни познати питбулката да роди и ще си взема ку4енце,
дето да надушва такива ситуации отдале4 и при нужда да РЪФА здраво и да не пуска.
Просто идеята ми беше,че по социалистичексовреме никой не смееше да се отваря - обаче лайнярите-капиталисти като дойдоха и се разлаяха,хората помислиха,че вонята на лайна е в действителност мириса на светлото бъдеще и се завтекоха да гласуват.....
Ако бяхме все още в условията на социализъма със здравата ръка на закона,нямаше човека да е бил бит - щото тия копеленца щяха да са в ТВУ отдавна!
има доза истина ..Първоначално написано от quench
Социализъм4ева'Първоначално написано от quench
180- бан на профил 2 т.
А ти си АФА нормално е да те биятПървоначално написано от HardcorE_AFA
![]()
весело ли ти е бе, шушумиго??Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
На мен да,нали майка ти е до мене и ми духа!Първоначално написано от Анонимко
спокойно, нали знаеш, че всичко се връща...Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
Гаххахах шоуто на Славиуглу ли си гледалПървоначално написано от _Becko_
![]()
![]()
Някак си съм сигурен, че преди това си си търсил белята.
Първоначално написано от ducklin
да
![]()
Първоначално написано от quench
Да иа като кажаш крива дума за някой или посмееш да изразиш мнение, те прибират в районното и те спукват от бой там, вместо да смущават обществения ред... Напълно законно...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Аз като съм на купон у някого обикновено към 12 вече съм заспал след ударна доза и се прибирам сутрин...![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
taka li be, fiuri??Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
Ako si a-fa e normalno da te biqt, taka zna4i, a?
deeba fa6istite, a kato nqma ni6to nepodozira6ti jerwi naokolo se biqt pomejdu si... ne6tastnici!