.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Liz
    A horata koito kazvat emi slu4va se... Kak moje takova ne6to , e taka "slu4va se" e za tva se slu4va 6toto vseki si go priema vse edno e ne6to normalno ( a vob6te Ne e) postoqnno pi6e vuv vestnivite nqkoi bil prebit , ograben , narugun , iznasilena , tova 4e 4esto se slu4va vaob6te ne go pravi ne6to normalno i 4ast ot ejednevieto ebati .. A to4no obratnoto ne6to trqbva da se napravi za da se spre , ili pone namali za6toto e qsno 4e nqma da se spre... Be nqmam dumi nqma kvo pove4e da kaja..

Mn mi e gadno za tebe... Az 6tqh da te pitam vuv koi kvartal be6e , no az pro4etoh ne6to Liulin... Az sum ot Liulin (Jiveq v canada poprincip i tuka sum si za mesec i ne6to) i se pribiram po-rano kum 10 i vse pak kato sum s priqtelka nasam , natam postoqnno se oglejdam i si durja 4antata plutno i ve4e mislq da ne q i nosq... Sega o6te pove4e 6te se streskum... T
    Ъх...да!Ти живееш в някво малко градче в Канада...там това е необичайно (поне с таквоа впечатление останах!)Особено в София такива неща се случват постоянно!Лично на мен вече не ми прави впечатление, защото именно всеки ден някойе наръган, набит, изнасилен/а и т.н. и не е нищо необичайно!Ако почнем всички да се възмущаваме тука, ше падне едно възмущение....А нима е нормално, както каза fаke, некви гардероби, да бият момиче...мани ги момчетата, те се бият за щяло и нещяло, но момиче...тва е жалко!Но...за плешивите гардероби, биещи момичета се е говорело и то много...

На автора на темата, мога само да пожелая, ако му се случи втори път да се усети на време и да почне да бяга...гледай само да не си с кецове, и да си на мокри павета....че тогава ще им се издупиш яко на биячите! (ъх...ся ако някой не ме набиеее!)
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Guest
    iи на мен ми се е слу4вало, така става като 4овек не внимава и минава от където не трябва и оставя разни утайки да му се мъкнат под опашката и да скъсяват дистанцията.

най-доброто решение да си вземете ку4е, ама солидно(ротвайлер примерно)
    4акам на едни познати питбулката да роди и ще си взема ку4енце,
    дето да надушва такива ситуации отдале4 и при нужда да РЪФА здраво и да не пуска.

Мега фен Аватара на quench
    Просто идеята ми беше,че по социалистичексовреме никой не смееше да се отваря - обаче лайнярите-капиталисти като дойдоха и се разлаяха,хората помислиха,че вонята на лайна е в действителност мириса на светлото бъдеще и се завтекоха да гласуват.....
    Ако бяхме все още в условията на социализъма със здравата ръка на закона,нямаше човека да е бил бит - щото тия копеленца щяха да са в ТВУ отдавна!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Просто идеята ми беше,че по социалистичексовреме никой не смееше да се отваря - обаче лайнярите-капиталисти като дойдоха и се разлаяха,хората помислиха,че вонята на лайна е в действителност мириса на светлото бъдеще и се завтекоха да гласуват.....
    Ако бяхме все още в условията на социализъма със здравата ръка на закона,нямаше човека да е бил бит - щото тия копеленца щяха да са в ТВУ отдавна!
    има доза истина ..

Социализъм4ева'
    180- бан на профил 2 т.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    шит е...аз кво да кажа дето съм момиче и ме бият доста често се като съм сама?!?!?!??!случва се приеми го и не пускай такива теми
    А ти си АФА нормално е да те бият

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
    шит е...аз кво да кажа дето съм момиче и ме бият доста често се като съм сама?!?!?!??!случва се приеми го и не пускай такива теми
    весело ли ти е бе, шушумиго??

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На мен да,нали майка ти е до мене и ми духа!

Guest
    спокойно, нали знаеш, че всичко се връща...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    спокойно, нали знаеш, че всичко се връща...
    В такъв случай ще стане 5 на 1 за него!!!
    Гаххахах шоуто на Славиуглу ли си гледал

Някак си съм сигурен, че преди това си си търсил белята.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от ducklin
    Къв е изводът - ще се научиш да или тичаш, или да се биеш... най-добрете и двете.
    да

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Да иа като кажаш крива дума за някой или посмееш да изразиш мнение, те прибират в районното и те спукват от бой там, вместо да смущават обществения ред... Напълно законно...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Аз като съм на купон у някого обикновено към 12 вече съм заспал след ударна доза и се прибирам сутрин...
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Guest
    taka li be, fiuri??
    Ako si a-fa e normalno da te biqt, taka zna4i, a?
    deeba fa6istite, a kato nqma ni6to nepodozira6ti jerwi naokolo se biqt pomejdu si... ne6tastnici!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си