- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за 8 март като подарък
на всички,които се чувстват жени в тоя форум,щото има и някой мъжеНствени
Ай весело изкарване на празника !
бтв я споделете какво още би ви зарадвало,освен обичайното, или приятеля ви да се поднесе кат дар със сламка ала е банално само по панделка. Секс като подарък приемате ли женички
Имам си една "МЕЧТА".На осми март всички момичета от моя клас ми се поднесат със сметана!!!и познайте нататъка ....
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
миси първоеми би ме зарадвало обичайното но и ако ме се предложи със сметана желаното от мен момче небих отказала
![]()
Аз това и чакам. Все пак ни е троен празник.
Аз също \Първоначално написано от malka_sladuranka
/
Ще бъда много доволна и радостна![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Забавно е как 90% от хората правят секс по празниците, разбирайки го, като нещо НЕВЕРОЯТНО, само щото някой си е казал "тоз ден ще е празник"...
Останалите 364 дена от годината какво правите ? Плетете търлъци ли ?
Не, считай, че имаш една бира от мен.Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
Ама искам терлици ! На зайчета.![]()
Аз съм дори привърженичка на това да не се прави секс на празници. Не съм правила на рождения си ден, на този на гаджето ми, на именния ми ден(на неговия правихме де), на нова година и на Коледа. Просто днес освен това имаме 2 годишнини и на 3-ен празник, ако не направим не знам кога!Първоначално написано от tX not so dead...
Благодаряяяя. Весело изкарване и на теб.![]()
Да, ще се зарадвам. Всъщност знам, че ще го получа довечера.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
На Нова Година не хубаво да се прави секс,може да си преебете новата година![]()
Е вече го отпразнувахме както подобава![]()
Очаквам такъв подарък като завършък на вечерта... \/
E mn qsno che nikoi nqma da kaje che shte otkaje sex,oshte poweche ot priqtelq/kata si.Tbpo e shwashtaneto che po praznici zaduljitelno trqbwa da se dunim s polowinkite si ... ima si wreme za wsichko![]()
и ние така, но го възприех като взаимен подарък, че въпреки 10-те дни на закъснение на менструацията ми, тестът се е отицателенПървоначално написано от fantasmagora
![]()
изебахте ли се вече за празника бе Клара Цедкин - поклоннички?
Charlote are plss изплети ми едни терлички.Аз много обичам да нося ама бързо ми се късат че съм с големи крака.Изплети ми едни)ама 45 номер глдаи да ги напраи6
.ааа послев 6те се разберем допълнително
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!