- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космите по мъжкия полов орган- отстраняване
Глупава е темата, но понеже съм на зор...
Значи обръснах си оная работа и... сега мно гадно ми боцка![]()
Та 1 приятел ми беше подхвърлил там за няква пяна , с която се намазваш и ти падали и т.н . Та някой може ли да ми помогне , да ме посъветва ??? Или ми кажете тая пяна как се казва, за да си я купя.
Благодаря предварително!![]()
И аз имам същия проблем затова ще помоля аудиторията на форума за помощ.![]()
Хахахахаххахахахахах баси пичовете.. по на-татък ще свикнете и няма да боцка..![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Ко му е паднал, члена ли?![]()
аве има такава пяна ама не се сещам.като се намажеш и изчакаш малко и после с едно пласмасово ножче ги махаш.НЕ СЕ сещам име
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Да има такава пяна, а също крем и тн обаче те не са подходящи за половите органи защото:Първоначално написано от Pussy_Searcher
Ако ги намажете по члена или топките ще трябва да идете на лекар защото ще ви направят такова изгаряне на кожата че няма д аможете да си сложите дънки 2 седмици!
Най- добре е с кола маска или с фото епилация но тя е скъпа. Бръснете си се и след 3 - 4 бръснене няма да ви прави впечатление.
Тези кремове и пяна са за крака , гърди, мишници но не и за интимните зони и още по нежните на задника.![]()
И си мислиш че след това няма да боцка![]()
Приятелят ти говори за крем-депилатор.Продава се в козметиките.Намазваш се и седиш 15 минути с него и после само отстраняваш космите.По-добре от колкото със самобръсначка!
пак порастват и пак ще те боцкат![]()
хахха аз пък си спомням че хорс фукс навремето пръскаше некви космаци по плажа във флорида и ги избърсваше с неква кърпа и воала - космите оставаха на кърпата
baxaxaxaxaxaПървоначално написано от Shmatko
![]()
![]()
![]()
Момиче съм ! ! !
С боцкането се свиква и то много бързо...бръсня се се от година и косур и даже не знам кога порастват :P :P
след като го бръснеш още няколко пъти и вече няма да боцка![]()
глупости винаги боцка
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
аз те подкрепямПървоначално написано от Анонимко
и аз съм така