.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Каква е точно технката "с пръсти" при първия път?

Еми доста четох във форума ама никъде не намерих това... Всички казват че трябва в началото да има проникване с пръсти 1-2-3 ама никои не казва как.... Целия пръст ли?Какво да правя да го въртя или да опипвам... не ми стана мн ясно

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами 1во едния.. бавно нежно.. после другия.. амаа туй като гледам май не си готов още за секс , така че почакай някоя др годинка
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Един пръст стига.

Аре, бе, аз като правя секс от толкова време, един пръст ми е предостатъчен. Може мацката да е тясна...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    s edinq parst.to tam da ne e qma .

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ти ще усетиш как ще е по-добре.Както каза bungle може и да е тясна, така че два пръста може да са й множко.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Каква е точно технката "с пръсти" при първия п

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми доста четох във форума ама никъде не намерих това... Всички казват че трябва в началото да има проникване с пръсти 1-2-3 ама никои не казва как.... Целия пръст ли?Какво да правя да го въртя или да опипвам... не ми стана мн ясно
    Ne e zaduljitelno da otvarq6 s prusti no pri samiq akt 6te bude po-lesno i za momcheto i po-malka/nikakva bolka pri momi4eto. Ne e koi znae kva "tehnika" vajnoto e ot na4ao da go pravi6 nejno s edin prust i sled nqkolko pronikvaniq da vkara6 i vtoriq, no mn nejno i da moje i da gi vurti6(izvunqvam se za nachna, po koito shte se izrazq),taka stava po-"ka4estveno" otvarqneto, no boli malko poveche. Uspeh
    P.S. Jelatelno e, da ne kaja zaduljitelno, kum pronikvaneto s prusti da dobavish frenska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си