.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    YOanna
    Guest

момче+момче+момиче - такъва сексуална връзка, майка и знае

две момчета и едно момиче имат трайна сексуална връзка от почти година. майката на момичето знае за това и видимо не издава да е против.
    приятел съм с майка й и не рядко пием кафе, тя ми споделя доста неща за дъщеря си.
    само си задавам въпроса, при такива родители демократични, какви ли деца ще посатнат в обществото

Guest
    всущност не е демокаратична,а либерална...ма заеби

иначе нешо не ми се вярва мн мн да знае точно кво праат и да няма против.и кви са тез момчета дет си делят една мацка.

Повече от фен Аватара на Buttk0

Re: момче+момче+момиче - такъва сексуална връзка, майка и зн

Цитирай Първоначално написано от YOanna
    две момчета и едно момиче имат трайна сексуална връзка от почти година. майката на момичето знае за това и видимо не издава да е против.
    приятел съм с майка й и не рядко пием кафе, тя ми споделя доста неща за дъщеря си.
    само си задавам въпроса, при такива родители демократични, какви ли деца ще посатнат в обществото
    Кажи кой е тоя сериал да го следа и аз
    Strength thru Oi!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    тя и майка й същата

оххх аз друг случай да ви кажа майка+дъщеря+17 годишно момче в кола.Аз да ви кажа само дъщерята съм пробвал,доста е опитна де на 15 г. е. по4нала от 12.КУРВЕТИНА
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Pussy_Searcher
    оххх аз друг случай да ви кажа майка+дъщеря+17 годишно момче в кола.Аз да ви кажа само дъщерята съм пробвал,доста е опитна де на 15 г. е. по4нала от 12.КУРВЕТИНА
    аве тя хубаво е Курвентина,ама пак ти да я изчукаш просто ей така,КЪВ СИ?!?!?!? някав по-хубав ли ?! --->ГРЕШКА!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

що да не я изчукам ,момичето се предлага и аз да и откажа???Къв мъж съм тогава
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Не се впрягаите ве,лелчето решило да пусне някоя измислена клиука да развесели форума

Re: момче+момче+момиче - такъва сексуална връзка, майка и зн

Цитирай Първоначално написано от Buttk0

Кажи кой е тоя сериал да го следа и аз
    Аслъ .
    Такъв тип сексуална връзка година, че и майката знай ...МаИиИкоО0оу
    Аз ако сам една майка и зная тва за щерка си ша са грумна или най- ного нея да грумна

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си