- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момче+момче+момиче - такъва сексуална връзка, майка и знае
две момчета и едно момиче имат трайна сексуална връзка от почти година. майката на момичето знае за това и видимо не издава да е против.
приятел съм с майка й и не рядко пием кафе, тя ми споделя доста неща за дъщеря си.
само си задавам въпроса, при такива родители демократични, какви ли деца ще посатнат в обществото
всущност не е демокаратична,а либерална...ма заеби
иначе нешо не ми се вярва мн мн да знае точно кво праат и да няма против.и кви са тез момчета дет си делят една мацка.
Кажи кой е тоя сериал да го следа и азПървоначално написано от YOanna
Strength thru Oi!
тя и майка й същата![]()
оххх аз друг случай да ви кажа майка+дъщеря+17 годишно момче в кола.Аз да ви кажа само дъщерята съм пробвал,доста е опитна де на 15 г. е. по4нала от 12.КУРВЕТИНА
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
аве тя хубаво е Курвентина,ама пак ти да я изчукаш просто ей така,КЪВ СИ?!?!?!? някав по-хубав ли ?! --->ГРЕШКА!Първоначално написано от Pussy_Searcher
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
що да не я изчукам ,момичето се предлага и аз да и откажа???Къв мъж съм тогава![]()
![]()
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Не се впрягаите ве,лелчето решило да пусне някоя измислена клиука да развесели форума![]()
![]()
Аслъ .Първоначално написано от Buttk0
Такъв тип сексуална връзка година, че и майката знай ...МаИиИкоО0оу
Аз ако сам една майка и зная тва за щерка си ша са грумна или най- ного нея да грумна![]()
![]()