.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    софия

Moderated: Един човек, на който много държа, е решил да се..

xora znam 4e temata moje da vi se stori tupi4ka,oba4e edin 4ovek na koito stra6no mnogo durja e re6il da se samoubiva pls daite mi suvet kak da go razubedq,nz kvo 6e pravq ako stane ne6to s nego ne iskam da go zagubq molq vi pomognete mi [-o<

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Офф пак самоубийства! Леле тия хора не разбраха ли че това съвсем не решава проблемите, а само създава такива.

Просто му покажи, че има за какво да живее. Кажи му че ако се самоубие ще причини болка на много хора. Покажи му светлината в тунела, която да следва докато не излезе от гадната дупка, в която е влязъл..
    дДруго не мога да те посъветвам, при всеки е различно...
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    Отиди при него говори с него на 4 очи опитай се да намериш причината и да го разубедиш говори му прегърни го (от опит знам че помага) успокой го
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Опитвай да го разубеждаваш колкото се може повече, да изтъкнеш, че има за кого да живее.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    За ръчичка и при майка му, след това при някой психиатър. Ако се прави на интересен и само те баламосва, че ще се самоубива, ще видиш как набързо ще се стресне. Ако пък е сериозен, това е единственото нещо, което ще му попречи. Той щом не вижда смисъл да живее, едва ли ти ще успееш сама да му го покажеш. Тия хора имат нужда от лекарска помощ

Дано не реши да пробва пак... жалко е наистина ,че хората стигат и до такива решения. CooL^GirL^^^ не си права моме не са за психиатър тея хора.Те не са болни !!! Не са луди !!! Не са с психични отклонения !!! Всичко от което имат нужда е от разбирателство,любов... и още нещо.Нещо така важно ,което би ги направило щастливи и да нямат причини да го направят.
    Така мисля... може би го казвам от опит знам ли
    А ти миличка не се мъчи ако знаеш ,че няма как да му помогнеш!
    Остави времето да покаже, ако се чувстваш безсилна.
    Той решил ли е ще го направи...

Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

mi kvo 4aka6,4e nie 6te go sprem li???otivai i govori s negooo,kaji mu 4e jivota ima smislul i 4e e prekaleno glupavo da gubi jivota si zaradi glupostii.are davai.pali zila i otivai pri nego

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от VIP_kukli4k@
    mi kvo 4aka6,4e nie 6te go sprem li???otivai i govori s negooo,kaji mu 4e jivota ima smislul i 4e e prekaleno glupavo da gubi jivota si zaradi glupostii.are davai.pali zila i otivai pri nego
    DA DA NE6TO TAKOVA............

Sys samoubiistvo nqma da se reshi problema ima o6te jivot pred 4oveka.Izlezte nekoi den zaedno kaji mu kolko o6te ima da jivee otidete na hubavi mesta v grada i t.n

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Иии пак тия самоубийства значи.. край нямат Всеки втори вече решава, че ще се самоубива. Толкова ли е модерно не мога да разбера? Според мен повечето го правят, само за да им се обърне внимание.. дори доста често са си само заплахи, ей така, да се правят на интересни.. мн ме дразни тва нещо
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Говори му за положителните неща в живота,за които заслужава да живее....
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Град
    ..във един измислен свят..
    [b]Не мисля ,че каквото каже ще го направи...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Хммм знам че мнението ми може да ти се стори тъпо..но на 16ят ми рожден ден един френд за малко да скочи през балкона..добре че брат ми го дръпна ... и знаеш ли какво помогна..наби му един ебаси шамара и оня се освести!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

САМОУБИИСТВОТО НЕ Е НАЧИН ДА ИЗБЯГАШ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ А САМО ДА ГИ СЪЗДАДЕШ

~_~
    Guest

-

Kaжи му, че ще му направиш свирка ако не се самоубива и ще се откаже .

Град
    Malko putevo
    otidi pri nego i.........kaji mu, 4e ima 1 4ovek, zaradi koito si zaslujava da jivee (ti)......kaji mu, 4e 6te si vinagi do nego, kakvoto i da stava i 4e toi e mn vajen za teb................kaji mu go..........men taka me razubediha
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Bodom_child
    Офф пак самоубийства! Леле тия хора не разбраха ли че това съвсем не решава проблемите, а само създава такива.

Просто му покажи, че има за какво да живее. Кажи му че ако се самоубие ще причини болка на много хора. Покажи му светлината в тунела, която да следва докато не излезе от гадната дупка, в която е влязъл..
    дДруго не мога да те посъветвам, при всеки е различно...

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Първо по никакъв начин няма да го направи,сигурно само позира,за да се направи на интересен,може и наистина да му е тежък живота ,но чак дотам няма да стигне,няма да има нужната смелост .

Иначе и аз съм съгласен с варианта да го заведеш примерно при баща му,да му тегли един хубав бой и на другия ден ще видиш как ще е нов човек и през ума му няма да минават самоубийства или ,каквото и да е било.

Опитай се да му покажеш хубавите страни на живота(_Веско_ даде добър пример) и да го разубедиш, ако трябва говори с родителите му (без той да разбира) и те да направят нещо по въпроса.
    Дано не говори сериозно. Надявам се всичко да бъде наред.

П.П. И ма**а му колкото и да повтаряте, че самоубийството не решава проблемите, няма да се оправи нищо!!!
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Guest
    nedeite taka shtoto minalata godina edna priqtelka ot bloka se samoubi.Sega do kolko e re6ila problemite i neznam ama roditelite i sa slomeni.dano da e na nqkoe po-krasivo mqsto.a do kolkoto do temata...6tom e tolkova vajen za teb pogovorete si raubedi go

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Те повечето така говорят, ама на никой не му стиска да се самоубие!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си