- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към мацките какъв цвят прашки носите :) и сутиени:)
правя си анкетказа това ми трябва да ми кажете какъв цвят прашки и сутиени носите наи-често и какви имате
не искам снимки по тях а просто да ми напишете цветовете които имате и обичате да носите и въобще ако искате целия си гардероб от прашки и сутиени цветовете им напишете благодаря за отделеното време ако пише някои изобщо в темата. това не е някакъв базик.
черни,бели,сини...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
днеска съм на кеф така че ше пиша
Прашки
Имам : 3-червени чифта , 2 розови, 1 на цветенца, 2 черни , 1- мрежещи , 3- бели на единия пише "i love you" и едно дантелено сърчице със една стрела която пронизва сърцето....еми всичките си ги харесвам не нося неща който нехаресвам
сутиени
имам: един бял на розови сърчица(много е сладък) , три черни със различни окраски , един син(със целувки и сърчица) , един тигров , два розови и толкос....пък най-много обичам да съм със белия който е писан първи
Ами вие?![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
що пак да не слагат снимки ?Първоначално написано от глупав въпросителен
As imam 36 4ifta pra6ki i absoliutno vsi4ki cvetove sa razli4ni \/ (razbira se v razli4ni niuansi imam predvid)Edinstveniq cvqt belio koito mrazq da nosq e bqlo i razbira se izbqgvam!Ina4e vsi4ki ostanali cvetove sa izpolzvani...a sutienite ne,4e imam osobenno golqma nujda ot tqh(v smisal kvo da slagam v tqh) sa6ty sa nai raznoobrazni cvetove,taka 4e da si podhojdat s ostanalata 4ast ot belioto.
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Абсолютна фенка на черното и червено бельо съм . Тази ми мания започна от скоро . Прашки не нося много - имам няколко белички , черни и червени ( като едните са с дантелки) . Повече ме кефят по-плитките боксерки . От тях вече имам всякакви цветове. Но най-си ме кефят едни лилави на Снупита и други на които пише "Nesli (моето име) is sexy" () .
Сутиени имам бели ,черни , червени , бежови , сини .. и ляляля . Шарени нямам , много ме дразнят .
П.П. Да добавя , че обичам изчистеното и стилно бельо .
кафевиПървоначално написано от oth_fenka
ми пери ги по често
![]()
ох добре ще сложа и допълнение която иска може да си дава снимката или снимките по прашки в тази тема , не знаех че ще има интерес толкова голям................. даже си мислех че няма да отговори никои.Първоначално написано от smirnoffgreen
благодаря ви!
ако има още да пишат
))))) може и снимки вече :>
az ne mojax da razbera za6to si pi6ete i broikite na sutienite i pr6kite,nikade ne pi6e 4e za broq?
to po vaprosaove4eto mi belio e 4erno,ostanalata 4ast e rozovo,sinio i mnogo malko bqlo!po princip ne obi4am 4erveno,no imam edni 4erveni pra6ki sas 4erna dantela po krai6tata!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Имама всякаво без зелено и жълто. Според дрехата е и бельото, а аз нося разнообразни цветове!
Розово, бяло и черно. Най-много се кефя на бяло (дантелка).
4erno,bqlo,rozovo,sinio :P
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Доста цветове са, имам и шарени, но най-обичам черничко.![]()
Имам мн прашки,купувам и купувам,някои съм ги купила преди месеци,а още не съм ги носила за сефте.Преобладават черните и в телесен цвят,имам даже камуфлажни,тигрови(леопард ови),на цветенца,офф всякакви.Гледам уж покрай прашките да си купувам и в комплект и сутиен-там надделява май черния цвят.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Само аз ли се усетих, че авторът иска да подари бельо на някое момиче...
mi rozovo belio me kefi ili beli4ko
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
а мойте гащи са бели само че отпред имат по едно жълто петно а отзад = по едно кафяво![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
хахах аз имам прашкисамо едни
не съм им фен в черно са и на тах пише i love you!!!Подарък са ми от приятелката
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Прашки - ярко зелени; Черни с розови и лилави цветя; Оранжеви на жълти точици.
Сутиени - Черен на цветя; Бял с дантели около чашките; Карамелен, Ярко розов.
4ержени,4ерни,розови и бели
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
И прашки и сутиени най-много имам в розово. Но нося и 4ерни, телесни, сини4ки и 4ервени.
![]()
Робинята на Quench
amiiii pra6ki-4erni,svetlo sisi,4erveni,pozovi i edni s cvet4eta,a sutieni-nai-mnogo beli,ama drugite cvetove ne mi se izrejdatПървоначално написано от глупав въпросителен
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!