- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към мацките какъв цвят прашки носите :) и сутиени:)
Имам абсолютно всякакви цветове![]()
Ами черно,бяло,черно с червено,бананово,сиво..май е това.Но най-много ме кефи черно и червено бельо![]()
Ами всякакви цветове. То зависи и с какво съм облечена отгоре.![]()
Но най-много нося черно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
vyv vryzka,che liubimiq mi cvqt stana cherveno(tui zaradi myja) povecheto mi belio e cherveno kakto prashki i bokserki,taka i sutieni i boditaa inache mi haresva i chernoto i bejavoto
)
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Cherno-nai mi podhojda!
Розови,бяли,бежави,черни и злени...![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Chikidjiq!Първоначално написано от глупав въпросителен
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Бели бикини нося най-често.
Харесва ми и прашки, но майка ми не ми разрешава да нося такива за съжаление![]()
зелени![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
И аз съм така.
az imam 3 4ifta beli, 2 rozovi, 1 4eren, 1 zelen sas surce det pi6e amur, 1 4erfevn, 2lilavi, 1 bejavi(prashki)
1 4erven, 2 4erni, 2 rozovi, 1 bql, 1 bejav i 1 sin![]()
![]()
![]()
pri men preobladava 4ernoto belio osven prez lqtoto,kogato nosq po4ti samo bqlo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
имам черни и бели сутиени, а любимият ми е жълто-бежав на розови пеперуди;обносно прашкити и бикините- предпочитам бели,черни или бежави на цвят и държа на естествените материи
Ще кажеш, че нося едни прашки ..., че да казвам какъв цвят са ми. Ако питаш за предпочетания .. гледам да са просто фешън.
Шарени.. много шарени ярки цветове.
За сутиени предпочитам пак някакви ярки цветове...
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Дам, определено има нещо такова...Първоначално написано от `Death`Whore`
По темата: черно и червено РУЛИРАТ, най - вече такива цветове имам. Не ме кефят финтифлюшки, цветенца, меченца, педераси и такива простотии (опа, малко грубо се изказах, съжалявам).
Ако авторът на темата наистина иска да подарява бельо, но не знае в какъв цвят, според мен има два варианта:
1.Питаш я за любим цвят;
2.Ако горното не стане => черното е най - универсално и секси (офф, тази дума не ми е от любимите, кара ме да се чувствам като некоя к**ва)
I can see that you're sad,
even when you smile,
even when you laugh,
I can see it in your eyes,
deep inside you wanna cry...
хахахаха..ми ако не носиме прашки и сутиени хахахахахаха![]()
всякакви цветовеот всичко по много
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
само бикини ли носиш ти? или боксерки аПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
еми кажи какво носиш и какви цветове кат нямаш прашки
![]()
а защо да ти казва ?Първоначално написано от глупав въпросителен
Най- вече чернички с розово- обожавам тази комбинация, имам червени, сини, сиви с розово също. Бели нямам много, понеже не обичам белия цвят за прашки. А сутиени- бели, черни и розови, аа и един червен ама не ме кефи много..![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
На белите сиурно много им личи ако някой път се "напрегнеш" а?
Strength thru Oi!
I as takaПървоначално написано от krem4et0
!Spored drehata i belioto...
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!