.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

hi

ZAREJI GO toq ....vapreki 4e analniq sex e gotin ne e taka na4ina za6toto ti use6ta6 samo bolkata.A to edna golqma 4ast ot majete gledat samo sobstveniq si kef.Taka 4e ne se 4udi ako popadne6 na o6te takiva.

според мен земи го зарежи.как така няма да тер слуша кво казваш?!?щом не искам и те боли и си му казала да спре и не е спрял ,значи той не държи на мнението ти и вообще не му пука.Бий му шута.
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

според мен ще е хубаво да опитате аналния секс поне още 2-3 пъти защото съм сигурен че накрая ще ти хареса!

но най важното е да кажеш на момчето как да те предразположи
    ето чети:

http://www.teenproblem.net/s/1006.html
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Абе какво ви става днес бе!?
    Какви са тия щом ти е гадже ходиш съблазнително около него показваш прашки ала бала и какво.... на края те изнасилил
    Light The Universe

Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    spored men syshto tr da go ostavish!!! ako naistina te obichashe NIKOGA ne bi te nakaral da napravish neshto protiv volqta si,a dori ne bi trqbvalo da se dyrji i grubo!!! (s izkliuchenie na pytite,v koito ste se razbrali da si poigraete malko,no tva vse pak PREDVARITELNO E UGOVORENO)
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Дори само ако я уважаваше, нямаше да го направи...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Никол
    Опита се да ме предраположи-но аз не исках като знам че предишният път ме болеше-но той настоя и не можах да му откажа
    Отскоро сме с него от 3 месеца аз съм на 16 а той на 17
    Моето момиче по-добре го разкарвай к'в е тоя че така ще се държи с тебе....бий му шута без да се замислиш...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

лелелел кво има дса му мислиш толкова ?!?!? Тегли му една путка майна!!!
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Той за втори пътт те насилва,а ти си още с него!? Ама че си проста!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Опита се да ме предраположи-но аз не исках като знам че предишният път ме болеше-но той настоя и не можах да му откажа
    Отскоро сме с него от 3 месеца аз съм на 16 а той на 17
    Моето момиче по-добре го разкарвай к'в е тоя че така ще се държи с тебе....бий му шута без да се замислиш...
    ако е толкова агресивен - бий му ти шута , после да ти счупи главата от бой

zaebi go toq da si xodi...izpolzvate samo da si zadovoli seksualnite nujdi ne go e grija za tebe razkarai go...

qko, dano te iznasili pak/

Как дори можеш да се замисляш да останеш с него. От километри си личи, че не държи на теб и мисли само за себе си. Остави го и следващия път бъди по-вниймателна при избора си на гадже.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Gadjeto ti e prostak ... kak moje da ne spre shtom mu kazwash,che te boli?Wuobshte izobshto chul li te e kato si mu go kazwala?Toi ako durjeshe na teb nqmashe da te nasili za nishto ... spored men ne e za teb ... pfu ... che toi utre moje i w teb da swurshi,shtoto na nego mu e po udobno ...

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен

Re: Гаджето ми ме насили

чувствам се ужасно-гаджето ми ме насили анално и въобще не сиакше да спре когато му казах че ме боли много Проблема е че държа много на него,какво да правя да го зарежа ли заради това?Това се случва вече за втори път но все нямам смелост да му кажа че ще го зарежа,имам чувството че ме използва само за да си задоволи сексуалните потребности
    Извинявай,но е адски глупаво да казваш,че много държищ на него.Все пак той явно въобще не се интересува от това ти как се чувстваш,а ти казваш,че държиш на него.Помисли си дали си заслужава да държиш на човек,който не те уважава.

warsteiner
    Guest
    az ako bqh na nego ne samo v gyza ami i v ustata 6tqh ti go podam
    aide sys zdrave

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от warsteiner
    az ako bqh na nego ne samo v gyza ami i v ustata 6tqh ti go podam
    aide sys zdrave
    Гръмни се ,бе, нещастник.
    Е, заради такива скапаняци като теб мразя мъжете.
    И дано и тебе те бодне някой мазен гей !
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Майко мила .. наред ли си въобще ? Какво правиш още при него , трябвало е първия път да му биеш шута . И много ясно , че те използва само заради секса .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Добрич
    Бхти безчувствения изрод. Бягай далече от него. Тегли му една майна, апък ако те тормози му настъпи патката яко да се научи

Повече от фен
    Ооо, сама знаеш отговора...какво търсиш още с този?Добре е , че държиш на него, но виждаш сама колко той държи ан теб.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Цитирай Първоначално написано от lost_girl_in_love
    аз ако бях щях да го зарежа.как ще прави неща против волята ти.вярно е че е по силен от тебе,но ако те обича и уважава трябва да се саобеази и с тебе
    абсолютно на същото мнение съм зае*и го ако наистина те обича щеше да ти каже добре няма та е*а в гъза явно не те обича достатъчно и не държи на теб аз също не искам анален секс и винаги си казвам че не искам и гаджетата ми се съобразяват с това мое нежелае имаше един дето настояваше и го одрязах мн яко се скарахме тогава....като не искаш няма и щом и мн те боли ко праиш още с него....пфф до ся да съм го убила хаха базикам се амаа....вообще не държи на теб за да му казваш боли ме и той да продължава да те е*е
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Град
    varna
    az ako nqkoi den imam da6terq i nqkoi se e darjal taka s neq 6te go zakolq, udu6a, zastrelqm i tem podobni bez da se zamislq za posledicite! nz oba4e kogato pro4etoh pismoto ti ne6to v men se razbuntuva i to mn. ti si bila iznasilena i to 2 p1ti!!!! kakvo o6te 4aka6?? podai jalba v policiqta! imam 2 priqtelki koito sa iznasilvani i si mal4at. no ne mislq 4e e pravilno. ama ... ti si znae6 nai-dobre

зарежи го тоя нещастник! не го итересува за теб дори и малко.. според мен няма смисъл да си с такъв

Guest
    Момиче не знам къде ти е акъла просто! Аз направих същата грешка - той ме насили аз останах с него и после само проблеми и нищо друго. Не бях щастлива той ме тормозеше. Бях в постоянен страх когато останехме сами. Не го канх вкъщи нито аз ходех у тях. Въпреки това мислех че той се е променил и е свястен ама ТРЪНКИ. НА ТИЯ ХОРА НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ДАВА ШАНС! ТЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си