.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Един даскал само ме зяпа

Да вече почвам да се изнервям при най-удобния случай ме оглежда отгоре до долу и не не си въобразявам какво да направяб писна ми ей за това много мразя да влизам в часовете му.П.С. момиче съм

Kaji na maika si. I nie predi imaxme edin tak1v y4itel ama go izgonixme to4no zaradi tova

Град
    София
    ако е някъв психопат и разбере,че заради тебе са го изгонили няма да е мн добре
    Ама все пак по-добре кажи на някой и да хваща пътя тоя,че кой знае къв е дебил..
    В мойто даскало пазача беше педофил и като бях в двора с едни фр ни караше да идваме с него в някви стаички да сме се опознаели А като му отказахме хвана някво желязо и ни подгони..
    и са знае,че заради нас го изгониха . ...вместо да те пазят те бият.. ебати шита в тая държава..

Град
    софия
    gospodina mi po bel e pedofil i mnoo puti me e kanil na kafe mislex da kaja na na6te,ama ako go izgonqt zaradi mene lo6o mi se pi6e!toi i bez tva me mrazi 6oto nali toi si vuni na omreli jabi i kostenurki i pri edna ot pokanite mu za kafe go pitax ot koga ne se e kupal 6oto smurdi ujasno i ot togava mn me e namrazil naposleduk oba4e imam 4ustvoto 4e me sledi i mn se pritesnqvam dori kogato izlizam da se vidq s edno mom4e toi vurvi sled mene i ponqkoga ni gleda(mene i mom4eto) ot edin xrast mnoo me e strax ot nego ve4e i vse pak kato iskam da otslabna sqdam za malko do nego i posle edna sedmica ne pipvam xrana!ve4e dori si vzimam aromatizator kato vlizam v negovite 4asove 6egata na strana ta da kaja li na na6te za toq katil

Цитирай Първоначално написано от malko inat4e
    gospodina mi po bel e pedofil i mnoo puti me e kanil na kafe mislex da kaja na na6te,ama ako go izgonqt zaradi mene lo6o mi se pi6e!toi i bez tva me mrazi 6oto nali toi si vuni na omreli jabi i kostenurki i pri edna ot pokanite mu za kafe go pitax ot koga ne se e kupal 6oto smurdi ujasno i ot togava mn me e namrazil naposleduk oba4e imam 4ustvoto 4e me sledi i mn se pritesnqvam dori kogato izlizam da se vidq s edno mom4e toi vurvi sled mene i ponqkoga ni gleda(mene i mom4eto) ot edin xrast mnoo me e strax ot nego ve4e i vse pak kato iskam da otslabna sqdam za malko do nego i posle edna sedmica ne pipvam xrana!ve4e dori si vzimam aromatizator kato vlizam v negovite 4asove 6egata na strana ta da kaja li na na6te za toq katil
    Според мен трябва да кажеш, но ги предупреди и че те е страх и ако могат да направят нещо без той да разбере, че от теб е тръгнало всичко.

Мега фен Аватара на iiirish
    кажи на родителите си. те ще поемат нещата в свои ръце

Guest
    и те кво точно могат да направят?И това отпада,защото на наще не им пука за мен в това съм сигурна.Друго какво мога да направя освен да седя така.Също по време на часовете той непрекъснато говори за това как харесвал някои от фолк певиците със силиконовите цици и големите устни а това не е много нормално да се говори в час по География вече не издържам

Град
    софия
    a normalno li e daskala po bel da te kani na kafe i da te sledi a?!?!?!? tvoq daskal ne e 4ak tolkova zle!a kvo da kaja az kato dori ne moga da se vidq s edno mom4e 6oto toq katil ni gleda ot edni xrasti i ne mojem dori da se celunem!?!? tva spored tebe normalno li e???????

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malko inat4e
    a normalno li e daskala po bel da te kani na kafe i da te sledi a?!?!?!? tvoq daskal ne e 4ak tolkova zle!a kvo da kaja az kato dori ne moga da se vidq s edno mom4e 6oto toq katil ni gleda ot edni xrasti i ne mojem dori da se celunem!?!? tva spored tebe normalno li e???????
    добре де, не ни се карай..

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    uf ujas...pedofiliqqq...
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Град
    sofia
    kaji na direktora nie imahme edin takuv individ po fizi4esko i go mahnaha

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Кажи на родителите си. Те да се погрижат.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Exxx ot pedofili mi omruzna
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Огледай го и ти и след това на края можеш направо да му кажеш "Извинете неприятно ми е да ме оглеждате по тоя така.. нетипичен начин. Спрете се да ева. Изнервящо е."

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

И моя по рисуване в пети клас ни заклю4ваше в кабинета,ама след като го подлудихме (подпалихме кабинета,надраскахми си4ки 4инофе) разбра 4е с нас няма да я бъде и от 6ести клас ве4е спря да ни заклю4ва.Но понякога все още потупва някой за гъза...

Голям фен
    Хаха, а един беше викал, че съм го съблазнявала и съм си разкопчавала дънките в час, манибегибегимани Е кажи му, че не си дедофилка.

Голям фен
    обсъди го с родителите си и действайте както прецените за най-добре .. това не търпи отлагане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си