.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Адриано
    Guest

Вашият клас?

Какъв е Вашият клас?Моите до 6 бяха супер, после гадни. Сега нова мания ги е прихванала - бъркат си отзад на шега. Само, че е тъпо.

Guest
    ima ve4e bezbroi takiva temi,ima i tarsa4ka

Guest
    Добре тогава променям темата: Какво бихте казали за моя клас?
    детайли: надути, мислят се за всичко, светът се върти около тях, не зачитат чуждото мнение, егоисти.
    Ето и цитати:
    "Лозенец е село."
    "Ние в Казичене имаме всичко."
    "О, виж виж тоя(тая) с какво е облечена. Мале, че му(й) седи грозно!"
    Освен това повечето момчета им е адски кеф да си бъркат в анусите.

Град
    sofia
    tvoq klas e izvraten

Guest
    И още нещо - в сегашния ми клас са толкова ограничени, че щом не си с тях си против тях. Виждат само в черно и бяло, няма никакво сиво. Тоест, ако не си им приятел, то ти непременно си техен враг. Това е адски тъпо. В стария ми клас нещата стояха друго яче. Там, ако не им беше приятел им беше просто съученик, понат. Нямаше я тази омраза.

Guest
    emi bih kazala 4e sa izvrateni i ograni4eni kompleksar4eta

деЦка работа...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И аз така на 01.04 й бръканл на една, обаче с кур. После ми каза "ама аз мислих че не на сериозно>" а аз й отвърнах "еми тогава - първоаприлска шега тогава"
    И туй е действителен случай. Темата си я пусни "Училище и приятели". И би ли обяснил как така на шега става туй, че въпреки че съм го правил и аз не знам.

Моя клас съкс.
    Има максимум 5тима, с които можеш да си кажеш две думи, а пък останалите са...меко казано тъпи.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    м/у другото, Лозенец наистина е село.. нема квадратен метър без лайно от куче или конска фашкия...
    А иначе аз моя клас си го харесвам..вече..

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    м/у другото, Лозенец наистина е село.. нема квадратен метър без лайно от куче или конска фашкия...
    ..
    Хахаха,съгласна съм.. уча там.
    Иначее.. класа ми от общо 22ма души (15 момичета и 7 момчета - мафияяя ) имам 4-5 приятелки по-близки некви, момчетата като цяло са пичове.. и така
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Мега фен Аватара на koalka
    Тъп си, а мислиш, че си остроумен.

Град
    Bourgas
    xax mai vsichki ot tvoq klas karat kysen pubertet tova v momenta go pravqt decata 2-3 klas...inache za svoq klas bih kazala samo hubavi neshta.e i nie kakto vsichki se karame ot vreme na vreme,no byrzo ni minava.mn sploteni sme i poradi tazi prichina uchilishteto ne e za nas prosto zadyljenie,koeto spazvame,zashtoto ni se nalaga,a zashtoto ni e priqtno da sme zaedno.prosto OBICHAM KLASA SI!!!
    вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд.:.пАдАм стАъЪм..жИвЕа вЪъф сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.:. крАсивЪъ и рАзлИчнА.:.стрАннА и рОмАнтИчнА.:.вИнАгИ сЪъм сУпЕр нЕтИпИчнЪъ.:. дОрИ пОнякОгА дА бОли...зАбрАвям..и остАвям щАстиЕтО с мЕн дА вЪърви

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ем моя клас е ужасен.... Големи са урудчетА,15 момчета и 7 момичета аууу ужас
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    ам то и моят клас е гнусен...от 26 човека общо има 4 момчета и 22 момичета
    А момичетата са кокошки и са злобарки,непрекъснато се плетат безсмислени интрижки и групичките от по няколко човека се мраят помежду си
    А случайно ако си умен...омг - имам чувството,че част от тях вечерно време преди да заспят си мислят само как да ти наравят мизерия
    Освен това - обичайното деление на тъпи и яки
    И ако не си като тях (всички почти от класа ми ходят в амор и слушат комерсиална музика) вече си невероятно тъп
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Мега фен Аватара на iiirish
    мразя си класа. какво ли няма в него - и туркини, и селянки, и гъзари, и курви, и надуфки... баси събрали сме от всичко! от 15 момичета ме дразнят 14! от 7 момчета ме дразнят 5! ква статистика а

uf moq klas ne moga da go traq...ili sa mn typi ili sa mn gotini nema sredno...ama ot 26 ima samo 5 gotini horica....

Град
    Pink Paradise
    Класът ми е ужасен ! Можеш да общуваш нормално с 9-10 човека от 26...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Абе и вие ще порастнете и вие ще се отракате!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

l337 f4n
    Guest
    horica neska se izparidnah v 4as i se4ki ma 4uha ! Sram myi da otida u pondilnek hepl :{ tova stna vtriq 4as i psle ni6u ne kaaha ama ako se setiqt v pondaelnik ?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    По всеки предмет имам различен клас. Какво мисля за всеки един...свестни 1-2 най-много.

Хората от моя клас са много приятени и готини хора...Лигавиме се рядко но ние винаги забавно като сме заедно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тъп си, а мислиш, че си остроумен.

ha..moq e dobur ... stava e verno 4e ima 2 ma 3ma det draznqt ama to ne moje bez tqh :P

Guest
    А може би причината е в момичетата? Сега са повече момичета. От 21 човека само 9 сме момчета, а в готините ми класове бяхме повече момчета. 17 момчета и само 7 момичета. И на всичкото от горе бяха свестни, малко но свестни, а сега са много момичета, но затова пък...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си