Повечето са ужасни простаци...Надуват някой кючек на Амет и просто в стаята не се стои.... Мислят само и единствено за себе си,подиграват се ,обиждат някой други хора от класа,които са по-затворени,понеже ги заплашват....абее такива истории.На мен не ми се отварят,но само да посмеят,аз не ги търпя такива ларви.
Има доста курви,а момчетата са безбожни простаци,вършат какви ли не идиотщини.То понякога си правим базици,ама си има граница...понякога изобщо не зачитат мнението на някой съученици.Имало е и случаи ,в които съм чувствала целия клас като едно цяло,например срещу някоя г-жа или нещо такова,но е много рядко.Делим се и то много.И въпреки всичко сега ни е последна година и ще ми е ужасно мъчно за тях,всички глупости ,които сме правили ще ми носят много спомени,независимо от всичко.
Те може и да са простаци, но как имаш подлостта да сложиш отвратителния си подпис. Просто ужасен е! Ако бях жена и бременна щях да пометна. Как може да си такъв болен мозък вмекто нещо оптимистично ти да си слагаш идиотщини. щастлив ли ще си, ако утре някое малко дете, което влиза тук или тинейджър, който не е наясно със себе си го приеме за нормално и го направи това на подписа ти?!?