- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем в секса ( Липса на оргазъм )
Значи така, излизам с приятелката ми от 2 години и правим редовно секс от една, но тя никога не е достигала до оргазъм. Какво ли не опитваме, не липсва и оралния секс. Може да достигне само до клиторен оргазъм, чрез стимулация с език например. Кажете какво да правя, вече се отчайвам, че проблемът е в мен.
pro4eti malko pove4e za orgazna az dokolkoto znam tva 4e ima 2 vida orgazum e 4ista izmislica
да разбирасе че няма 2 вида - оргазамът е само един но може да бъде постигнат чрез стимулиране на различни по чувствителност точки от тялото при което и усещането е различно - по-силно или по-слабо.
Когато го правите не бива да пренебрегваш това че "сексът е предимно в главата" т.е. по добре да и говориш мръсотийки половин час за да я предразположиш след което да я боднеш за 5-10 минути и тя по-вероятно ще свърши отколкото ако я клатиш 3 часа като машина.
Идеята е да намериш това от което тя се възбужда защото може да е нещо което дори не предполагаш а в секса няма забранени неща. Може да обича садо-мазо а може и да иска да я опикаеш - това са сексуални стимули дълбоко скрити в съзнанието трябва да поговорите сериозно за това какви са нейните най-смели сексуални фантазии и да се опитате да ги изпълните
\/
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Пич да свърши по време на секс не е способна всяка жена. Едва 56% изпитват оргазъм изобщо и в повечето случаи той става чрез снимулация на клитора и външните полови органи. Жени с години не са изпитвали оргазъм. не се тревожи и наблегни на оралните ласки!
всяка жена може да свърши биологически но не всяка може да свърши психически !Първоначално написано от krem4et0
искам да кажа че тези които не могат да свършат са си виновни защото или не могат да се отпуснат достатъчно и да си дадат свобода на най-смелите мисли и желания или просто не са попадали на мъж които да ги предразположи да стигнат до оргазъм защото повечето мъже са си егоисти в леглото![]()
"малко ама на време"Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
=D>
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Още мнения, хайдеее помогнете ми
Не четох по горе ама мисля че трябва да й имаш доверие !(във Филма Малки Тайни поне така каза майката психоложка)
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.