- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски - Спартак Варна
абе ще го излъчват ли по телевизията, и кога и къде ако мога да попитам![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Май по никоя телевизия няма да го дават, но от тук ще можеш да го следиш: http://gong.bg/live/data/our_live/84.html.
Мисля, че ще го коментират и по Дарик радио, което можеш да слушаш онлайн от тук http://darikradio.bg/.![]()
Мача не е ЛЕВСКИ-спартак вн а спартак вн-ЛЕВСКИ
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Е поне на момичето и давайте точна информация.Мача ще го дават по бнт.
Няма го в програмата.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
Даже в сайтО на анал 1 го пише.
КОГАААА??? не ми казвайте че е минал![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Първоначално написано от sexy_anji_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
О Боже
Ти от ЛЕВСКИ само заради цвета ли си ма
![]()
Нема да мога да отида деба,на кафево съм с кинтите![]()
![]()
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
аве я си върви при чорбарите щом не ти изнася тука, 'акер такъв. нямам нужда от признанията ти че си от Левски само заради цвета или разни оправдания защо не си ходил на мача. ае не ми се прави на интересен само.......... върви гледай чорбата![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Мацка обърка се ....
горката.Не ми изнася за питаш дали е свършил мача,след като той е утре.Най-елементарна заинтересованост
Нямам намерение да тръгвам да споря с теб или с някой като теб,защото съм бил на десетки мачове повече от теб.Въпреки че се съмнявам че ти някога си била
В този компонент не си нито на мойто ниво,нито на Топчо,така че продължавай да си пляскаш като ЛЕВСКИ вкара,продължавай да си пишеш по скайп ''Само Левски" и продължавай да се чудиш в кой ли ден играехме и как ли по дяволите се казваше треньора.
=D> Бате,не знам как имаш нерви да им отговаряш свястно на всички идиоти.Първоначално написано от SoulCrewHools
трябва да се вкарат в правия път ама ме съмнява че изобщо четат кво им пишаПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
ПЪЛНО Е С ИДИОТИ
и тва е ясно
![]()
добре че и ти си един от тезиПървоначално написано от SoulCrewHools
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
" .... На 10 март (събота) в 9'30 ч. сините ще пристигнат на летище "София", от където половин час по-късно ще заминат с чартърен полет за Варна. ..."
мислех че мача ще се играе днес![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Използвам известните на всички реплики:Ти си на КАФЕВО,смени диларО,курва НЕДОКЛАТЕНА !
то4но така !![]()
сбийте се , мама ви д** телешка![]()
от един отбор сте и се псувате
Първоначално написано от OtherDimension
Ние поне правим нещо срещу тъпаците в сектора ни ,за разлика от вас. КУРВИ СТЕ !!!
Прав си, моя грешка.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
Тая година ще станете ли шампиони![]()
![]()
![]()
хахаха говедцата се скараха сами,като няма с кой да се карат,се карат сами.
![]()
Вониш.Първоначално написано от maldini
![]()
4e i za tapacite ot tehniq sektor pravim ne6to REDS VIDINПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
![]()
![]()
Къде ви е знамето бе
=D> можем и по добре![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!