- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Искам да си направя някакви кичури. Дайте идеи...
privet na vsichkiiskam da vi pomolq za s1veti,smqtam da si napravq nqkvi kichuri,no da ne sa rusi ili cherveni..v1pros1t ne e do cveta,ami da sa primerno nqkolko po golemi s prelivash cvqt ili neshto podobno,no nqmam qsna ideq,ako imate predlojeniq za neshto po-interesno,pishete,a ako imate i snimki =D> =D>
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
а косата ти по принцип какъв цвят е?
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
kestenqva:PПървоначално написано от BaMBOocHa
Пробвай с някой меден цвят.С шапка, тънки кичурчета, през дупка!
ами...щом искаш да е нещо различно ти предлагам примернооо...червено и русо
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ииии, не схаванхте ли че тези кичури са адски демоде вече. Секи втори е на кичури. По-добре не си пипай косата, а ако толкова мн държиш на боядисване, то си боядисай цялата коса в един цвят.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
neshto po-nestandartno?Първоначално написано от thirteen
![]()
may ne me razbrahteeeev1pros1t e kak da sa razpolojeni,ne cveta..
Значи, нестандартно?! Кажи горе-доло дулжина на косата,..Първоначално написано от mn mi e smeshno:D
Ами направи си краищата на косата сини или червени.. аз бях с червени и беше много готино
Първо ми ги изрусиха за да стане червеното ярко и изразително,наситено!Със синия цвят процедурата ще е същата!![]()
kosata mi e okolo 5 sm pod ramenete..a za siniq svat..ne si padam po sinyo,no mersi za predlojenieto..vijdalili ste santar,bqh neshto podobno,otvinshnata strana s moq svqt,otv1tre s medno,no sega s1m s moq samo i mislq za neshto po veselkoПървоначално написано от thirteen
![]()