.

Виж резултатите на анкетата: Как възприемате бисексуалността?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нормално сексулано поведение

29 26,61%
  • Ужасно извращение! Да горят в ада!

11 10,09%
  • Който го влече-нека, но не е за мен

45 41,28%
  • С удоволствие бих опитал

24 22,02%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тва за мене е пълна лигавщина, да оставим настрана дали е нормално или не. Тва е за хора които или не знаят кво искат и пробват различни неща, или начин за жените да изневеряват на мъжете си като си мислят че им е простено щом е с друга жена.
    За второто съм съгласна, обаче за първото - те не са виновни, че са объркани. Казвам ти от личен опит, че не е толкова лесно.

А за мен най-голямата глупост е "не харесвам жени, ама бих се излизала с жена, целувала съм се с жена и т.н." - хора, тези неща се правят с чувства!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence

Re: Как възприемате бисексуалността?

Цитирай Първоначално написано от Langedok
    Интересно ми е да чуя вашето мнения по въпроса, знам че темата може да изглежда малко провокаторска, но ми е интересно как мислят пишещите във форума, доколко са свободни разбиранията им и тн.

Така че очаквам вашите писания относно:
    - Какво мислите за хората с бисексуални наклоности?
    - Срещали ли сте човек с бисексуални наклоности, какво беше впечатлението ви?
    - Получавали ли сте неприлични предложение от човек от вашият пол, как реагирахте?
    - Имали ли сте сексуален контакт с човек от вашият пол или бихте ли искали да имате?

Очаквам с нетърпения мненията ви!
    Така... по ред на номерата.
    - Аз съм бисексуална, тъй че логично да го възприемам за напълно нормално.
    - Всяка сутрин в огледалото. Впечатленията ми са доста добри, бива момичето, добре се разбираме с нея.
    - Мне, не се въртя из среди където бих получила подобни предложения.
    - Имала съм.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    [quote="ThePainIsReaL"]Вчера като видях едни момичета да се натискат супер хард пред всички в стаята ми стана странно . Но всъщност , защо да не .. щом им е кеф . И аз бих го правила , и без тва имам такива наклонности . [/quote]

ме2
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Ne samo 4e nqmam ni6to protiv bisexualnite,no i mi se iska da vidq kakvo e mom4e da ti vrutne svirka...sigurno e interesno,no ni6to pove4e de!

Просто не я възприемам.
    Light The Universe

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами лично на мен не ми пука!Който го влече да се спасява! Нямам нищо против такива хора,както и нищо против гейове и лезбиики!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Голям фен
    Tva za men e neshto normalno, vse pak jiveem v svobodna strana i vseki ima pravo da byde kakyvto poiska.

най-точния отговор за мен е "Който го влече-нека, но не е за мен"!!

- т.е. не ги удобрявам..

Guest
    Men puk me kefi, chovek triabva da opita ot vsi4ko

Guest
    за

Дойде време и аз да отговоря на въпросите, зададени от самият мен - изчаках да се изредят всички и си оставих мойто мнение за накрая

- Мисля че хората с бисексуални наклонности могат да изпитат двойно повече удоволствия отколкото всеки хетеро или хомо, и не става въпрос само за секс - влюбвал съм се и в момчета и в момичета; и в двата случая е разкошно по различен начин
    - Срещал съм много и различни, специално някои мъже успяват са съчетаят най-доброто от двата пола - например мъжката решителност и размах със типично женската перфектна интуиция; познавам и много хомосексуални, които не са наясно още със себе си, или се чувстват неудобно в собствената си хомо кожа, та затова се крият под етикета "би"
    - Да, неведнъж - реагирал съм според ситуацията - с някои съм правил секс; на някои тактично съм отказвал
    - Имал съм, имам сравнително често и мисля да продължавам да имам

Не бих се ограничил в секса и любовта с контакти само с единия пол; това е мойто мнение, пък който пробва - ще разбере какво имам предвид
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Повече от фен
    Ne e ne6to,koeto me interesuva ili vle4e.

Град
    София

..

Не мисля че е нормално влечение. Има мъже има жени мъжете са си с жени жените с мъже! Това че на някой комплексите му идват в повече и се чуди къде вече да ги избива това вече е негов проблем

О и чуството си е едно и също винаги! Това че можем да си самовнушаваме някакви измислени емоции не значи че те наистина съществуват както е и с наркотиците

az sam za biseksualnite, nqmal sam polov kontakt s maje no bih iskal da opitam. hubav e da ima raznoobrazie a i kakto po nagore bqha napisali drugo si e 4ovek ot sa6tiq pol det razbira da te zadovoli drugo si e 4ovek ot drugiq pol det ne znae ka kto4no da go napravi ako 6te i da e prostitutka/jigolo

Guest
    страшно много искам да бъда с момичета,но за жалост никоя не ми го е предлагала а аз нямям толкова кураш. Ако някоя яка мацка иска да пробваме да ми пише

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Изключително ме дразнят такива неориентирани, тъпи путки! Влизайки в сайтовете за запознанства, какво мислите, че виждам? Някакви иначе симпатични момиченца на по 14-15-16 години, сложили снимки по бельо и в описание написали нещо от рода на : "мъже да не ми пишат, защото няма да получат отговор - лесбийка съм" (умишлено спестявам множеството правописни грешки). Абе, кифло, как на 14-15-16 осъзна, че си лесбийка, ма? Или то, щото такава е модата. Да ти е.ба майката проста. А има и още по-голям култ - някой пишат: "мъже да не ми пишат, защото съм БИ". Е, курво, като си БИ, това знаеш ли какво значи? Ако си би трябва да те шибат и мъже и жени. Не научили още понятията, но чули от някой, че е модерно и хоп - лесбийки, бисексуални и разни такива. Целували се на някой купон с някоя местна курва и хоп - лесбийка съм, мъжете с мен нямат шанс. И това са момичета на 14-15-16. Даже в сладур-а вчера гледах, има някаква лесбийка на 13 години, дето е написала, че иска да и пишат момичета на нейната възраст и по-големи. И отдолу в коментарите една и вика: "Ти ли си лесбийка, ма? Трябва да се срамуваш от себе си, каква лесбийка си?". Явно вече освен истински и пишман метъли, истински и пишман рапъри и т.н. има и истински и пишман лесбийки! Щото коментара беше по повод това, че 13 годишната беше видимо грозна, а оная другата го изкара, че едва ли не трябва да си задължително красива, за да си лесбийка, и как можело едва ли не като е толкова грозна да казва, че е лесбийка (а какво ли би казала, ако види една истинска лесбийка, например Амели Моресмо)? Аман от неориентирани лигли! Аман от пубертети и прогимназистки душевни терзания!
    Левски шампион але але!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Изключително ме дразнят такива неориентирани, тъпи путки! Влизайки в сайтовете за запознанства, какво мислите, че виждам? Някакви иначе симпатични момиченца на по 14-15-16 години, сложили снимки по бельо и в описание написали нещо от рода на : "мъже да не ми пишат, защото няма да получат отговор - лесбийка съм" (умишлено спестявам множеството правописни грешки). Абе, кифло, как на 14-15-16 осъзна, че си лесбийка, ма? Или то, щото такава е модата. Да ти е.ба майката проста. А има и още по-голям култ - някой пишат: "мъже да не ми пишат, защото съм БИ". Е, курво, като си БИ, това знаеш ли какво значи? Ако си би трябва да те шибат и мъже и жени. Не научили още понятията, но чули от някой, че е модерно и хоп - лесбийки, бисексуални и разни такива. Целували се на някой купон с някоя местна курва и хоп - лесбийка съм, мъжете с мен нямат шанс. И това са момичета на 14-15-16. Даже в сладур-а вчера гледах, има някаква лесбийка на 13 години, дето е написала, че иска да и пишат момичета на нейната възраст и по-големи. И отдолу в коментарите една и вика: "Ти ли си лесбийка, ма? Трябва да се срамуваш от себе си, каква лесбийка си?". Явно вече освен истински и пишман метъли, истински и пишман рапъри и т.н. има и истински и пишман лесбийки! Щото коментара беше по повод това, че 13 годишната беше видимо грозна, а оная другата го изкара, че едва ли не трябва да си задължително красива, за да си лесбийка, и как можело едва ли не като е толкова грозна да казва, че е лесбийка (а какво ли би казала, ако види една истинска лесбийка, например Амели Моресмо)? Аман от неориентирани лигли! Аман от пубертети и прогимназистки душевни терзания!
    Veliko mnenie bate!Su6toto vaji i za pedalite!Samo 6toto e moderno!Oba4e nali se se6ta6,4e na tiq kurvi4ki na po 13 godini,na koito ne im e do6ul nemzisut o6te sled 3-4 godini 6e im dojde akula i 6e se preorientirat v pravilnata posoka!Za6toto realno istinskite pedali i lesbijki sa dosta malko-prosto prirodata pravi taka,4e da ne moje pove4e ot 5% ot horata da sa obratni naistina-ina4e tova 6te6e da ozna4ava kraj na sveta,a prirodata se griji za tova da ima ravnovesie,taka 4e ne se drazni na takiva pi6li-nqkoi 6e im opravi devstvenite putaci i 6e razberat smisula na istinskiq jivot!Ina4e 100% support za mnenieto ti-mnogo me izkefi i produljavaj vse taka! =D> =D> =D>

Guest
    Плюс това имайте предвид,че иситнските лесбийки са адски грозни и ужасни,груби и неприятни...

Супер фен
    Който си го влече - нека. Не е за мен!

Супер фен
    Ми тфа си е личен избор..аз нямам нищо против хората с такава ориентация...а пък що се отнася до мен- не бих пробвала
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    nikak ne me byrka koi s koi spi. I na men mi e liubopitno kakvo e da si s druga jena no ne znam dali bih opitala... za sega sym si s priqtelq i ne iskam da mu izneverqvam s koito i da e pol

ми незнам - аз се кефя на педалите - особено когато тичат докато ги ритам и много готино пищят .. бой бой ..

Що е то ? Блондинка с плитки? .. свирка с дръжки

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Това не е за мен

Мега фен
    Май и четенето не е за теб - въпросът е не дали ти си такъв, а как възприемаш такива хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си