- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой ви е любимия учебен предмет и защо?
Математика
Български език
Литература
История
Биология (Прородознание за помалките)
Физика
Химия
Английски , Немски , Френски или друг език (Кой какъвто учи)
Музика
Трудово
Изобразително изкуство (Рисуване)
Физическо
Друг
Здравейте!
Знам че темата е малко клише но всепак кои е лбимия ви учебен предмет.
Колкото и невероятно да звучи на мен любими са ми Математиката , музиката и физиката разбирасе и физическото.
Но най любима ми е математиката.
А на вас?
![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
на мен е физи4еското защото в него съм наи добра
ина4е ми се искаше да съм добра и в математиката но уви
Английски,География и Физкултура
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
В даскало - химия. Винаги съм бил добър в нея.
Сега - немски, защото е единствения предмет, по който разбирам нещо, а и даскала е забавен.
Хах отговорих физическото,защото имам по 22 часа испански на седмицата и с нетърпение очаквам оетъка,в който ще поджиткам футбол в момчетата![]()
moq puk e golqmoto mejdu4asie![]()
Физическо...защото не киснеш на един чин ами действаш и поне се раздвижваш малко!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
На мен ми е българският език-с него ще кандидатствам, пък и обичам да си решавам най-разнообразни тестове за правопис, пунктуация, граматика...![]()
Mоя отговор го нямаше- геограгфия. А ми е любим, защото учителката ми беше супер яка и много добре преподаваше. (Казвам "беше", защото си смених училището след 7-ми клас, а сега не уча география, защото съм 8.клас в езикова.)
любимия ми предмет е биология тоя предмет ми е в кръвта
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
На първо място е химията. Обожаааавам химия.
След нея са историята и литература. Адски интересни предмети, никога не ми е доскучавало...
И английския - страшно приятен език![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Литературата, защото тя е единственият час, по който никога не съм учила и винаги ми е било приятно да влизам. Пък и някак си развива мисълта и обогатява културата.
английски и историята
английския щото сам почти на "ти" с него и даскалката е лице а историята шот господина преподава много добре и ми е интересно (а и понякога мноо хубаво се спи)
хммм
аналогова схемотехника..... мда може и него да сметна за лубим... с сравнение с други предмети...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Биологията, защото я обожавам, пък и мисля с това да кандидатствам.... Ако можеше и химията да ми върви така добре като биологията, грешка нямаше да има![]()
Винаги съм харесвала литературата, български език, химия... А Биологията я обожавам! Ходя на допълнителни курсове за нея. Харесвам изобразителното изкуство, защото се кефя да рисувам. Езиците - китайският ми е много интересен, английският преди ми беше сега... ми е станал по-безинтересен.
matematikata si mi e lubimiq .. vupreki 4e minalata sedmica izbqgah s edin sau4enikto ne be6e naro4no de no vse pak...
ii logi4no e lubimiq mi predmet da mi e predmeta koito mi e nai lesen :P
![]()
Физическо![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Математика и италиански
![]()
![]()
![]()
на мен любими са ми химията на първо място , след това биология и френски език ...толкова ми е приятна химията , 4е веднъж нямаше какво да правя в нас и си правих изомери
![]()
![]()
нещо съм сбъркана май
ама "разни хора , разни идеали"
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Биология и Литература![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
Еее не сте включили в анкетата любимият ми : ЧАС НА КЛАСА....
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
Физическо![]()
to4no takalogi4no e lubimiq mi predmet da mi e predmeta koito mi e nai lesen![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.