.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

ant1_4alga
    Guest

6 vi se tori glupavo no tva e koeto 4uvstvam v poe4e momenti

Тoва е моят живот:мъка страдание и болка.Ден след ден аз търпя всичко това.Няма кой да ми помогне,никой незнае какво чувствам и какъв е животът ми всъщност.Дори моите родители не осъзнават какво е вътре в мен и не искат да разберат.Приятелите ми,кои най добри кои не никой абсолютно никой неможе да проникне в мен,неможе да почувства това,което чувствам.Никой и никога нямя да пророни тези сълзи kоито аз изплаках.Никой и никога няма да плува в океан от сълзи за разлика от мен.Едни умират други се раждат!!!Това е кръговратът на живота.На някои се случва и най близкият им човек,било то роднина или приятел,да умре и това наистина да е тежко за този човек.Има моменти,в които той изпада в депресия заради смъртта на близък човек,но връщане назад няма.Както един приятел казва:неможем да върнем времето назад.Каквото станало станало неможем да променим съдбата.Неможем да я контролираме.Някои хора ще ми кажат че съм луда,че говоря пълни глупости,но това е тяхно мнение.Да си мислят каквото искат.В тоя живот нищо не е концерт по желание.Каквото ти отреди бъдещето това ще ти се случи.Просто е неизбежно.Дори и да трябва да умреш млад било то на 19 или на повече години,дори и да е по най нелепия начин,тази смърт съдбата ти я е отредила.Дори и да имаш дете и брат трябвало е да умреш и се е случило,смъртта е неизбежна.
    СМЪРТТА Е БЕЗМИЛОСТНА,ЗА ДА СЕ РОДИ ЕДИН ТРЯБВА ДРУГ ДА УМРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!my world is dark and cold!!!!!!!!

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    Не си сама.И аз съм така почти не говоря с нашите щот или ще почнем да се караме и да спорим или изобщо няма да рзберат за какво говоря.И с приятелите ми е трудно да споделям.Адски кофти ми е всичките лайна за които си мисля да са постоянно в съзнанието ми и да няма с кой да споделя.Ужасно е.Добре че се намира по някога някой непознат с който мога да споделя или ако напиша някой текст....Ама ако се замислиш няма смисъл да се тормозиш казваш си "Няма да е все така".Всичко е минало а настоящето те първа предстои .

П.С. туй дет сам го писал може да е несвързано щот се нажулих като мастия....
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

ant1_4alga
    Guest
    axaxaxaaxax smisleno e spox na mene kogaot ne6tu suuuuuper mn mi teji i nz po4vam da pi4am ei tyi naprao go udrqm na freestyle pi6a nekvi ne6ta deto polovinata ne sa svyrzani ama pone pi6a tva koeto 4uvstvam i tva koeto sym napisala po gore i o6te edno moe tvorenie sym gi pokazvala samo na edin fr na nikoi drug i sq re6ih tuk da kopna ednoto ponqkoga naisitna izpadam v golqma depresiq kat mi se skapa si4ku na max ot meseci sym si sduhana i vse o6te sym taka ama kvo da se prai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си