- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Разделение софиянци- другите... има ли го и в чужбина?
Аз си живея в България и не ми пука кой от каде е тва няма по4ти никакво зна4ение, ини4е тва с провинцията е тапо,та в София има само около 2 милиона мисля станаха ве4е.
И то от тези колко са софианци и колко са дошли от другаде е друг вапрос да не говорим пък кои са кореняци от тези 2 милиона(примерно)
И по какво отстъпват градове като Пловдив, Бургас, Варна, В.Търново ???
Аиде стига с тва разделение бе хора![]()
По принцип проблема Софиянци-Селяни съществува само и единственно в България,поради простата причина,че стандарта на живот в София е по-висок,отколкото в провинциите,гледа се само да е добре на софиянците,особенно ме дразниха тия с софийския боклук...Хората тънат в мизерия,а ония мислят за боклуците на столичаните...Работих близо половин година в София,разбрах едно-София е златна,другите са селяни.
Е,с чисто сърце,АЗ,мога да нарека всички софиянци СЕЛЯНИ,понеже в момента съм жител на доооста по-цивилизована,чиста,богата и красива столицаЖивейте в мир "столичани" и се радвайте на жалкия си селски живот,от типа "Прееби другарче"
Поклон![]()
Ааа,да,по темата-тука всички се превръщат в единни българи,който започне да гледа от високо,бива отритнат от другите,независимо дали е от София или от Калугерово,и се връща с подвита опашка в България.
Там където аз живея в момента процентът на софианците е много по малак от този на хората от други части на страната. Аз лично нямам проблем с това даже гаджето ми е от Пловдив,но по странното е, че хората от така наречената провинция явно имат някакъв комплек и постояно се опитват да се заяждат с хората от София. На мен лично ми е все тая на кой къде е била майка му като го е родила ,по важно е какъв характер има човека и до колко си допадаме,но адски се дразня когато някой въз основа на това ,че съм от София си вади грешни изводи за мен -от сорта на това че съм надута или тъпа само защото съм от София и говоря горе долу български ,който се разбира от една голяма част от хората в страната ,за разлика от някой диалекти на който говорят повечето комплексари.
П.П не искам да засегна никога просто се възмощавам![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Znachi zdrabeite,az ashto sam v chujbina.Tuk jiveq v malak grad,a idvam ot oshte po malak ot Bulgariq.V grada v koito jiveq ima 5 bulgarina-az,priqtelqt mi,maika mu i edno semeistvo,mujat e ot Peshtera,momicheto e ot Dobrich,a az sam ot Dimitrovgrad tova e edno malko komunistichesko gnezdo,poqsnqvam za tez koito neznaqt za Dimitrovgrad nikoi ne naricham neobrazovan ama e imalo mnogo sluchai v internet kato me pitat ot kade sam i kaja,che sam ot Dimitrovgrad i sledva vaprosat ,,Kade e tva