- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tiq deto nai-mn se dyrvqt sa nai-golemite neshtastnici
I sled kato vsichki bukvalno me napadnahte ot vsichki strani,samo iskam da kazha,che ste dosta dalech ot istinata i se otkazvam da diskutiram tova s vas,zashtoto sled kato niama chovek,koito da me razbere,po-dobre da sprem oshte ot sega!
ооо разбираме те чудесно... ти си прекрасна и неземна, духовно извисена и онези са абсолютни незнам си какви...
разбирам, че си и на не повече от 14 години щом имаш такова мислене...
Hehehe..nito sym na 14,nito edno ot predpolozheniata vi za men do sega ne se okaza pravilno...No vse pak ne me poznavate i ne znaete kakva e situaciqta. Da,prekratiavam razgovora i to oshte sega! Az,ne niakoi drug!
Айде бре, ти от половин час прекратяваш разговора, млъкни вече, наду ми главата с глупостите си!
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Какво,какво? Нека позная! Някой се ебава с теб? Лошооо...Но защо ли ?![]()
Razbiram teee..ne im se vruzvai prosto. I az sum na tvoeto mnenie-4e nai-''otvorenite'' sa nai-golemite 6u6umigi vsu6tnost! No tva e polojenieto. Prostotiqta vladee sveta. No ti go vladei s mudroto si otno6eniq kum prostotiqta![]()
Да, права си!Тези, които наистина имат възможностите си мълчат и когато опрат нещата до действия и го правят, а не само да се перчиш наляво и надясно и най-накрая да се сдухаш.![]()
АвТоРкЕ,ти си лудЪЪЪЪ...![]()
Колкото и повърхностно и неграмотно да е подходила към темата, мисля че авторката има право.
Перченето и отчаяното желание да те забележат често са в резултат на комплекси или вътрешна несигурност.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Mnogo mi e interesno kak otsydihte,che sym napisala temata negramotno ili povyrhnostno ili tyi podobni! Prosto sym se izkazvala malko po-direktno-obache vse pak ne govorq za neshto krasivo,koeto me e vdyhnovilo,che da go pisha s krasnorechivi izliqniq! A i svestnite hora shte me razberat chudesno za kakvo tochno govorq ! Iavno obache ili syvsem lipsvat,ili nishtichko ne komentirat v tazi tema,zashtoto se natyknah na vsichko drugo,no ne i na chovek s mnenie,koito da shvashta zamisyla na tova,koeto pishe edin chovek i da se opita da vnikne v polozhenieto i da izkazhe mnenie! A kyde pisha negramotno,molq,molq? Pretendiram,che pisha gramaticheski mnogo korektno! Kakvo se zaiazhdate s tova? Temata e iasna,no malko sa horata,vnikvashti v syshtinata na dumite na edin chovek! Zhalko! Ottegliam se pak kakto sledobeda, a pyk koito ima mnenie-neka pishe!
Dam taka si e , tezi koito naistina imat ka4estvata i umeniqta si go pazat za sebe si i ne se pokazvat , za6toto imat visoko nivo na samouverenost i ne im trqbva da se pokazvat na nikoi.
A pri drugite e to4no obratnoto... I to4no tova e izbivane na kompleksi.. Deto se pravat na golqmi tarikati!
I am the substance and the one who has no substance.
оф ей така като почне някой да обсъжда.. бати тъпнята.. и кфо ся да направим.. хора всякакви, различни, боклуци много.. и кфо те бъркат.. да си живеят както го разбират.. аз с ограничени хора не общувам.. направи и ти така.. голяма работа че некой си бил заблуден.. те заблудени много.. пък ако проблема ти е че ти се прави на теб примерно ами постави го на мястото му и готово.. голяма философия еййй
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Има и то всякакви тъпи индивиди, просто най-доброто решение е да не им обръщаш никакво внимание... Въобще не се занимавай, кво ти пука за тях...
hih tai mislq i azПървоначално написано от rosskata
![]()
еми най-малкото е на латиницаПървоначално написано от tHe gIrL neXt dOoR
![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
Чакай са че нещо не разбрах- хем искаш да "ги свалиш на земята" демек се 1 да им помогнеш хем им се присмиваш
Подкрепям авторката, защото съм била горе-долу в нейната ситуация. Е чак да ме унижава някой не се е стигало - не бих го позволила. Но света наистина е пълен с такива идиоти дето избиват комплекси и решението е едно - игнориранеНяма смисъл да се занимаваш с тях-не го заслужават. Ако чак толкова някой ти се перчи го постави на мястото му и дотам.Повече не се занимавай
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Тува сме НИЕ, АРенбИ боклуци - ние сме със БЕНЦ, вие сте с каруциПървоначално написано от GoLdEn`GirL
![]()
.
2т. системно
Паля мерцедесааа оставам тука стресааа отивам на морето иси гледам интересааааа. http://img389.imageshack.us/img389/20/bobi9vw0.jpg Тука съм във мерцедеса и тарискатея на дребно, не че се надувам или нещо но порсто искам да избивам кумплекси и да се дървя като аренби буклук и нещасник нали съ сещъш Ъ?
2т. системно