.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Za uniformite

BlackDevil
    Guest

Za uniformite

Pff...vav vasheto daskalo imate li uniformi,6toto v nasheto imame super e shibano we...nqkvi poli pod kolenata lydi lydi...i to ot edin takav plat mn gadnen sparvash se abe kvo da vi govorq..Ta vaprosa mi e imate li uniformi i kak se 4uvstvate??

от другата година ще се слагат. Но ние вече ще сме 10-ти клас и няма да ни хване.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Според мен ще е добре да има униформи . По този начин някой няма да се мисли за по велик от друг като сравнява облеклото . Така всички ще сме равни

Мега фен Аватара на koalka
    За сега такова решение не е взето и не се говори, дано няма.

Град
    София

хах

Аз много искам да има униформи!!

Аз съм за униформите. Стига да са хубави

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Според мен ще е добре да има униформи . По този начин някой няма да се мисли за по велик от друг като сравнява облеклото . Така всички ще сме равни

Това са пълни глупости, някой ако толкова иска да парадира с парите си, пак ще може - с GSM, с маникюр, с прически, еднаквите дрехи не ни правят равни .. правят ни едно стадо .., което е тъпо ..
    Не, при нас няма униформи, не се и говори Слава Богу за такива неща
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    В моето училище няма униформи. Дори и да имаше нямаше да я нося. Всеки има право да се облича както си иска.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

mi v na6to 6te gi v1vejdat mai mesec,nz az s1m za uniformite stiga da sa modni i nai-ve4e udobni
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Повече от фен
    za sega nqmame oshte uniformi v daskalo,no po edno vreme popalvahme nqkfi prostotii koi iska i koi neiska uniformi az neiskam,zashtoto vseki den s pola... ne mi e udobno

Even heaven is hell without you

Супер фен Аватара на Barbie
    Вече завърших И слава Богу, не са ми причинявали такъв ужас. Въпреки че по едно време се говореше, че ще въвеждат униформи. Не одобрявам идеята - училището трябва да се опитва да създава уникални и всестранноразвити личности, а не да подтиска индивидуалността. Това с "всички сме равни" са соц идеологии, които може да са вярни, но са непълни - всички сме равни, но сме различни.

против

to ako ima uniformi e typo 6tot vsi4ki 6te sme ednakvi a tva e gadno 6te se barakame postoqnno ...predstavi si otiva6 da pregarne6 gadjeto v grab i vsa6tnost nqkav muhlqsal mirizliv zubar....az sam mnogo protiv uniformite i huu 4e v daskaloto mi nqma

Оффф,то и мойто даскало ще слагат униформи!Ужас!Какви са тиЯ раБоти?Съгласна съм с miloto_girl-4e...то и да сложат униформи,все едно...

I Said My Lip Gloss Is Cool, My Lip Gloss Be Poppin'

I'm Standing At My Locker, And All The Boys Keep Stoppin'

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

Това са пълни глупости, някой ако толкова иска да парадира с парите си, пак ще може - с GSM, с маникюр, с прически, еднаквите дрехи не ни правят равни .. правят ни едно стадо .., което е тъпо ..
    ако се смяташ за част от т.нар. стадо, значи си такава! но имаш имаш ли си самочувствието нищо не може да те приобщи да бъдеш безличен сред другите! и какво?! искаш като имаш нови дрешки да се фръцкаш с тях ли?! глупаво!!!! дрехите не правят човека, разбира се друг е въпроса, че много лекенца искат точно парцалките да ги направят нещо!!!!
    а и да те светна когато моите родители са били ученици и е имало униформи се е забранявало дори ходенето с пуснати коси, камоли прически! не че това може да се наложи при сегашната демокрация, но все пак надали някоя ще тръгне да става за посмешище като си нарави супер фешънска прическа, а е с проста униформа
    и друго: с маникюр не можеш да се изткънеш!!! когато вървиш по коридорите няма да ходиш със ръце протегнати напрад я така че това са подробности!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

ако се смяташ за част от т.нар. стадо, значи си такава! но имаш имаш ли си самочувствието нищо не може да те приобщи да бъдеш безличен сред другите! и какво?! искаш като имаш нови дрешки да се фръцкаш с тях ли?! глупаво!!!! дрехите не правят човека, разбира се друг е въпроса, че много лекенца искат точно парцалките да ги направят нещо!!!!
    а и да те светна когато моите родители са били ученици и е имало униформи се е забранявало дори ходенето с пуснати коси, камоли прически! не че това може да се наложи при сегашната демокрация, но все пак надали някоя ще тръгне да става за посмешище като си нарави супер фешънска прическа, а е с проста униформа
    и друго: с маникюр не можеш да се изткънеш!!! когато вървиш по коридорите няма да ходиш със ръце протегнати напрад я така че това са подробности!

Тези подробности, които ми разказа за едно време ги знам от моите родители Аз лично не отивам на даскало, за да използвам коридорите му за подиум, но не искам да ходя всеки ден с едни и същи дрехи, не искам да нося нещо, което няма примерно да ми харесва .. Аз обичам разнообразието, търся разнообразието, 5 дни в седмицата с едно и също, навсякъде където погледна едни и същи дрехи ...
    А и кво се комплексирате от това другите колко пари имат?
    Не знам как може това да ви притеснява? Мен лично никога не ме е бъркало кой колко пари има, важното е аз да имам достатъчно, за да задоволявам най-простите си нужди .. другите нека си ги имат колкото си искат .. мен не ме бърка това..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз съм против униформите.

Мега фен Аватара на iiirish
    разбира се, че не е приятно да ходиш по 5 дни в седмицата с едни и същи дрехи. но това е опит да се въведе някакъв ред в училищата. сега сте против именно защото сте свикнали от години да сте облечени за училище както вие сметнете за добре, но я помислете малко...: децата, които тръгват на училище още от първи клас със униформи няма да имат този проблем точно затова защото това за тях е началото и ще свикнат по този начин без да знаят какъв е другия!

по темата: при нас няма униформи. предполагам, че няма и да има. дори и да въведат това ще стане след години, а аз завършвам след два месеца. въпреки всичко се моля моите деца да имат униформи!

За сега нямаме,надявам се и да не ни въведът!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

за сега нямаме униформи но се чува нещо че от догодина ще има.Нямам нищо против униформите,но да ни карат да се обличаме с някакви старомодни,неудобни и безвкусни поли,ризи и за зимните униформи да носиш пуловер-бодлив,груб,безвкусен...пон да измислят нещо съвременно,удобно,практичн о...

uniformi ne no imame format na obleklooto.. 2 lista s informaciq kakvo mojesh da nosish.. 4etoh go do polovinata.. v obshti linii golqma prostotiq na nikoi ne mu haresva no nali taka e reshila direktorkata... (koqto e golqma usoinica i cqloto daskalo q mrazi )

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хмм в нашето училище нямаме все още но предполагам че ще ни направят някаква ватовръзка за през празниците ...
    uniformi ne no imame format na obleklooto.. 2 lista s informaciq kakvo mojesh da nosish.. 4etoh go do polovinata.. v obshti linii golqma prostotiq Laughing na nikoi ne mu haresva no nali taka e reshila direktorkata... (koqto e golqma usoinica i cqloto daskalo q mrazi
    всяко училище си има различна полутика относно тези листове какво може и какво не ... примено един път като отдих в старото даскало бившите ми учители (който са мноогоооо тъпи) почнаха да се чудят как аз ходя и ме пускат в училище по този начин(не бях облечена с нищо особено) ... и се възмощаваха .... а мен в даскало абсолютно никой не ми прави проблем никой нищо не ми казва ...беше ми много странно !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    pri nas sa6to ima uniformi-mnogo sa gadni:teniska(bqla),sinq riza i 4erven bluzon kato nito edna drexa ne otgovarq na nomerata...sa6to materiqta e mnogo gadna,no li4no na6iq klas ne gi nosim samo gi obli4ame kogato proverqvat a tova stava vednaj na 3 sedmici

pffffffffffffffffffffff baty kvi uniformi be gadost az samo prez trupa mi 6te sloja uniforma
    ama to 6tom ne xodat i v GERMANIQ takava disciplinirana durjava na4i pak tuka savsem kakvoto iskame 6te si pravime pone az 6te si sloja uniformata i zad ugula si obli4am sexi dre6kite i otivam na daskalo taka ,4e nadali nqkoi 6te go spazva 6toto sme durjavata na 4udesata

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    за сега нямаме униформи но се чува нещо че от догодина ще има.Нямам нищо против униформите,но да ни карат да се обличаме с някакви старомодни,неудобни и безвкусни поли,ризи и за зимните униформи да носиш пуловер-бодлив,груб,безвкусен...пон да измислят нещо съвременно,удобно,практичн о...
    da no az 6te sloja uniforma samo prez trupa mi 3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си