.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Фен
    Град
    BlackWorld
    Турците, та турците. Кво знете вие?
    Мюсюлманите го правят по религиозни причини. Нарича се сюнет доколкото помня. А като чуете мюсюлманин, само за турци мислите, нали? Те даже са твърде либерални за мюсюлмани! ... Някои...

Иначе женското образване, доколкото знам се пректикува в ужасно нецивилизовани племена. Май се осакатява клитора, не помня, но е с цел жената да не изпитва удоволствие от секса и оттам да не изневерява на партньора си.

Съжалявам, ако имам грешки при писане, замръзнали са ми пръстите.
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Guest
    Здравей. Аз също съм обрязан. Максимум месец и главичката ти ще привикне на търкането и няма да имаш проблеми търпение!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Сакатлък,и кво му е по-голямото удоволствие в секса ?

I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

болката и неприятното минава след време знам от приятели големи...ще ти поизсъхне малко ще мине след известно време :P :P :P
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може би скоро и на мен ще ми се наложи, защото имам фимоза в начален стадий. Въпроса ми е къде мога да си направя тази операция и може ли без да ходя при личния лекар, защото ме е срам Ти как го направи?
    ми имах фимоза и ми беше голям комплекс и затова се реших ми аз не ходих при личната ми лекарка 4е тя щеше да ме изпрати ж пирогов и таме страшно просто правих сия в клиника вита операцията струва 180 лв но поне си сигорен че няма да си трагне6 без пишка но може да питаш личната дали се налага,щом казва6 че е в начален стадии

Здравей. Аз също съм обрязан. Максимум месец и главичката ти ще привикне на търкането и няма да имаш проблеми търпение!
    точно исках мнение от обрязан че супер много се бях наплашил не теб месец ли ти отне това свикване

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: обрязах се,ами сега?

Цитирай Първоначално написано от versace
    на 22 февруари се обрязах и главичката ми е много чуствителна и не мога да манстробирам вапросът ми е дали тази чуствителност ще намалее до колкото да мога да си пипам главичката без да ми е непроятно като го правя
    =D> =D> Да, ще отмине, спокойно - ако се притесняваш се консултирай с лекаря, който те е кълцал
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

ще загрубее но не веднега няколко дена след операцията ще е готова

Град
    София
    Pi4 chill i az se obrqzah po med pri4ini vsi4ko 6te es opravio mackite 6te se vliubqt v penisa ti obiknoivenno stavali mnogo krasivi

Тва че женското обрязване било с цел да не изпитва удоволствия са глупости,леля ми е познавала жени от Ирак който също са били разяни отдолу и се реже някаква кожичка която е покраи клитора,или поне така дочух даже това се праи като са още малки и много момиченца са починали от кръвоизливи,дееба скапаните мусулмани

Guest
    Няма страшно! До 3-4 седмици ще ти намалее значително чувствеността и няма да ти прави впечатление изобщо .. Аз също се обрязах преди време по медицински причини - точно във ВИТА - много съм доволен от хората - професионално отношение от всяка гледна точка!

Кофти е в началото, но съвсем скоро и ти ще се чувстваш отлично с "новия" си инструмент \/

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Приятел, ще ти дам съвет.. вземи научи корана.. и хем си рязан хем куран.. сичко че си дойде на мястото.. спри църквите ходи в джамия. Ходел лиси в родопите хубави села и гледаш от далеко как в центара на такова красиво село се извисява ракета.. ужас мразя турците по дяволите
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Guest
    точно исках мнение от обрязан че супер много се бях наплашил не теб месец ли ти отне това свикване
    Дори и по-малко Споко,изчакай известно време и всичко ще си дойде на мястото

А някои знае ли каде мога да се обрежа в гр Плевен? Защото и ме ме е срам да утида при личния лекар и да го попитам.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от TheKiddd
    А някои знае ли каде мога да се обрежа в гр Плевен? Защото и ме ме е срам да утида при личния лекар и да го попитам.
    Какъв срам, какво чудо. Я иди и питай !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs
    Приятел, ще ти дам съвет.. вземи научи корана.. и хем си рязан хем куран.. сичко че си дойде на мястото.. спри църквите ходи в джамия. Ходел лиси в родопите хубави села и гледаш от далеко как в центара на такова красиво село се извисява ракета.. ужас мразя турците по дяволите
    тоз пак бухал с това твое мнение личи колко си ПРОЗ !!!
    баси идиота направо няма никакъв смисъл
    дано да ти се случи нещо гадно, че да ти се наложи да се обрежеш
    пожелавам ти също така и СПИН ( пази боже )
    тъпак олигофрен шматка

ти си мноо зле честно не е задължително да си мюсулманин,че да си обрязан може да се наложи заради фимоза или други болести

ми мрази ги аз не съм турчин

Няма страшно! До 3-4 седмици ще ти намалее значително чувствеността и няма да ти прави впечатление изобщо .. Аз също се обрязах преди време по медицински причини - точно във ВИТА - много съм доволен от хората - професионално отношение от всяка гледна точка!

Кофти е в началото, но съвсем скоро и ти ще се чувстваш отлично с "новия" си инструмент \/
    а кои те клацка?

Повече от фен
    brao brao m i6te ti mine btw to e taka v na4aloto i naistina mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo boli ama posle se opravq i dori 4yvstvitelnosta ponamalqva dosta za razlika ako ne si bil obrqzan koeto se se6ta6 koe vreme ti oveli4ava tui 4e turpi sq to 6te mine do 2-3 sedmici to pak tam mejdu glavata i drugata 4ast 6te ti e malko nepriqtno ama 6te se oprai

Guest

а кои те клацка?
    д-р Ботев - частна клиника Вита =D>

Много печен човек - обяснява ти както си трябва всичко - никакви забележки към него. Даже му звънях на мобилния един път в неделя, понеже имах малко притеснения - изслуша ме човека, обясни ми всичко .. абе нема грешка

Я обяснете компетентните,ква е тая болест Фимоза,и кво се получава че трябва да се кълцаш?

Повече от фен
    Проблемът с тъй наречената фимоза (от старогръцки – намордник или захлупник) е обект на хирургични спорове, свързани с масово прилаганата циркумцизия (обрязване) не само в мюсюлманските страни, но и в много развити държави. Всъщност става дума за хипердиагностика на едно нормално състояние или свръхактивност при поставяне показанията за хирургична манипулация. Няма да е грешка, ако се каже, че обрязването в тези страни е рутинна и доходоносна практика.

Физиологична фимоза
    Кожичката на главичката на пениса или т.н. препуциум (the foreskin) не е просто кожен израстък – неговата вътрешна повърхност е подобно на лигавица с плосък епител и е населена с нервни клетки, наречени Майснерови. Те играят роля на финни сензорни елементи, важни за чувствителността при половия акт и за сексуалната наслада. Казано иначе, природата се е погрижила за стабилното продължение на човешкия род.

Анатомичните познания по въпроса почти не са се променили след изследванията на Николо Маса през 15 век. Кожата на препуциума не е свързана с подлежащата тъкан, както е при кожата на тялото. Тя е подвижна и изглежда като самостоятелен орган, като продължение на собствената кожа на пениса, която служи не само за защита на главичката.

Това което наричаме фимоза, всъщност е физиологично слепване (синехии) на кожичката към главичката (гланса). Кожичката изглежда като хоботче на слон и има нормален вид и в никакъв случай не пречи на уринирането.

При раждането си около 90 % от децата имат такива синехии. До към 3 - 5 година слепналата кожичка спонтанно се отлепва в голямата част от децата. При останалите това става през пуберитета. За постепенното отлепване допринася и заиграването на момченцата със своя мъжки символ.

По време на естествената сепарация се отделя секрет подобен на белезникави перли, които не са вследствие възпалителен процес. Ако при уриниране препуциумът се издува като балонче, това е нормално и допринася за постепенното разделяне.

Вродена фимоза

При 2 – 4 % от момчетата се наблюдава вродена фимоза. Това е патологично състояние, което се дели на хипертрофична или атрофична. Именно при нея има показания за хирургично лечение.

Патологична фимоза

Освен вродена, различаваме и патологична фимоза. Насилственото забелване в бебешка възраст води до травма на кожата, нарушение на нормалното клетъчно срастване, увреждане на сетивните нерви на гланса, гъбично или бактериално възпаление (баланит) и деформация на кожата (склерозит). При това възниква нарушаване на нормалната лигавица и настъпват склеротични деформации и хронично възпаление, което води до вторични рецидивиращи слепвания. Подобна процеси се наблюдават и при проходили деца, които все още стоят с памперси (амониев дерматит).

Именно това състояние, което води до проблеми с уринирането и локални инфекции, се приписва на всяка физиологична фимоза. Вследствие неумелите и повторни опити за забелване кожичката стои като купол, с характерния релеф на дървесна кора, с нарушен цвят и възпалително променена. В центъра на грубия препуциум има много малък отвор на върха, през който урината минава трудно и болезнено дни наред. Всяка манипулация на мястото е болезнена. Децата се стресират и развиват негативни емоции при всеки опит да се извърши преглед.

п.с. ай ай на колко болни пи*ки се нагледах докато го намеря

Мерси много бате!

Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ] brao brao m i6te ti mine btw to e taka v na4aloto i naistina mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo boli ama posle se opravq i dori 4yvstvitelnosta ponamalqva dosta za razlika ako ne si bil obrqzan koeto se se6ta6 koe vreme ti oveli4ava tui 4e turpi sq to 6te mine do 2-3 sedmici to pak tam mejdu glavata i drugata 4ast 6te ti e malko nepriqtno ama 6te se oprai
    мда мен там ми е наи-неприятно докосването

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си