- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- обрязах се,ами сега?
мен пък д-р Кънев ме клацкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
emi sudeiki po men b itrqbvalo da se opraviПървоначално написано от versace
sq ne 4yvstvam ni6to i dori m ie stranno nqko ikato mi kaje 4e primerno kato mu se zabeli glavi4kata i yse6ta ne6to kato bolkoa ili nepriqtno 4yvstvo pri dokosvane... koeto qvno kato se obreje6 e neizbejno ama se maha
![]()
ани това под гваличката наи трудно ли минава,а ти на колко години се обряза и след колко време ти минаПървоначално написано от [Lucifer
Еми да ви споделия и аз сам образян .. много ми беше гадно но се свиква с времето.Но проблема сега е момичетата на 15 години сам и имам чустовото че момичетата няма да им хареса че сам обрарязан.Чесно казано срам ме е..
Че то и конци ли имаПървоначално написано от [Lucifer
![]()
![]()
![]()
Аз си мислех че само режат кожата и готово
![]()
![]()
Малелеле ти какво си си причинил...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Какво представлява фимозата?Първоначално написано от Анонимко
Прочети по-нагоре!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ми ходих да ми ги махнат преди 2 седмици вече ......от 22 се мина доста време но продалжава да ми е гадно докосванетоПървоначално написано от [Lucifer
Еми сега няма ли да ти е кофти дезнам...момчета едно друго
а дали рабовете от зашиването ще се махнатПървоначално написано от Анонимко
![]()
да и аз изкам да попитам след колко време и дали ще се махнат ръбовете-там дето е шито?
Ще намалее и ще се оправиш спок![]()
Хора я ми кажете след обрязването при мен е останало малко от юздичката и се е подуло, станало е като и аз незнам???
Обрязах се преди 2 дена и искам да попитам дали тази час от юздичката ще се оправи или трябва 2 намеса, и дали на някой му се е случвало такова нещо??