.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от versace
    Няма страшно! До 3-4 седмици ще ти намалее значително чувствеността и няма да ти прави впечатление изобщо .. Аз също се обрязах преди време по медицински причини - точно във ВИТА - много съм доволен от хората - професионално отношение от всяка гледна точка!

Кофти е в началото, но съвсем скоро и ти ще се чувстваш отлично с "новия" си инструмент \/
    а кои те клацка?
    д-р Ботев - частна клиника Вита =D>

Много печен човек - обяснява ти както си трябва всичко - никакви забележки към него. Даже му звънях на мобилния един път в неделя, понеже имах малко притеснения - изслуша ме човека, обясни ми всичко .. абе нема грешка
    мен пък д-р Кънев ме клацка

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ] brao brao m i6te ti mine btw to e taka v na4aloto i naistina mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo boli ama posle se opravq i dori 4yvstvitelnosta ponamalqva dosta za razlika ako ne si bil obrqzan koeto se se6ta6 koe vreme ti oveli4ava tui 4e turpi sq to 6te mine do 2-3 sedmici to pak tam mejdu glavata i drugata 4ast 6te ti e malko nepriqtno ama 6te se oprai
    мда мен там ми е наи-неприятно докосването
    emi sudeiki po men b itrqbvalo da se opravi sq ne 4yvstvam ni6to i dori m ie stranno nqko ikato mi kaje 4e primerno kato mu se zabeli glavi4kata i yse6ta ne6to kato bolkoa ili nepriqtno 4yvstvo pri dokosvane... koeto qvno kato se obreje6 e neizbejno ama se maha

]
    ] brao brao m i6te ti mine btw to e taka v na4aloto i naistina mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo boli ama posle se opravq i dori 4yvstvitelnosta ponamalqva dosta za razlika ako ne si bil obrqzan koeto se se6ta6 koe vreme ti oveli4ava tui 4e turpi sq to 6te mine do 2-3 sedmici to pak tam mejdu glavata i drugata 4ast 6te ti e malko nepriqtno ama 6te se oprai
    emi sudeiki po men b itrqbvalo da se opravi sq ne 4yvstvam ni6to i dori m ie stranno nqko ikato mi kaje 4e primerno kato mu se zabeli glavi4kata i yse6ta ne6to kato bolkoa ili nepriqtno 4yvstvo pri dokosvane... koeto qvno kato se obreje6 e neizbejno ama se maha
    ани това под гваличката наи трудно ли минава,а ти на колко години се обряза и след колко време ти мина

Guest
    Еми да ви споделия и аз сам образян .. много ми беше гадно но се свиква с времето.Но проблема сега е момичетата на 15 години сам и имам чустовото че момичетата няма да им хареса че сам обрарязан.Чесно казано срам ме е..

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs
    Приятел, ще ти дам съвет.. вземи научи корана.. и хем си рязан хем куран.. сичко че си дойде на мястото.. спри църквите ходи в джамия. Ходел лиси в родопите хубави села и гледаш от далеко как в центара на такова красиво село се извисява ракета.. ужас мразя турците по дяволите
    Аз също не харесвам турците но това че тои се е обрязал по някакви други причини не го прави мюсолманин

Повече от фен
    ]
    ани това под гваличката наи трудно ли минава,а ти на колко години се обряза и след колко време ти мина
    na 13-14 se obrqzah i sled 2rata 3tata sedmica ve4e bqh zabravil za tva ama da si kaja 4estno ga6ti za pruv put nosih na 2rata taka 4e smqtai
    .....

Повече от фен
    a koncite padnaha li !!!

]a koncite padnaha li !!!
    Че то и конци ли има Аз си мислех че само режат кожата и готово

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Малелеле ти какво си си причинил...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Може би скоро и на мен ще ми се наложи, защото имам фимоза в начален стадий. Въпроса ми е къде мога да си направя тази операция и може ли без да ходя при личния лекар, защото ме е срам Ти как го направи?
    Какво представлява фимозата?

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Прочети по-нагоре!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

]a koncite padnaha li !!!
    ми ходих да ми ги махнат преди 2 седмици вече ......от 22 се мина доста време но продалжава да ми е гадно докосването

Guest
    Еми сега няма ли да ти е кофти дезнам...момчета едно друго

АБе те какво шият бе хора???Не се ли реже само кожата?

Няма страшно! До 3-4 седмици ще ти намалее значително чувствеността и няма да ти прави впечатление изобщо .. Аз също се обрязах преди време по медицински причини - точно във ВИТА - много съм доволен от хората - професионално отношение от всяка гледна точка!

Кофти е в началото, но съвсем скоро и ти ще се чувстваш отлично с "новия" си инструмент \/
    а кои те клацка?
    д-р Ботев - частна клиника Вита =D>

Много печен човек - обяснява ти както си трябва всичко - никакви забележки към него. Даже му звънях на мобилния един път в неделя, понеже имах малко притеснения - изслуша ме човека, обясни ми всичко .. абе нема грешка
    а дали рабовете от зашиването ще се махнат

да и аз изкам да попитам след колко време и дали ще се махнат ръбовете-там дето е шито?

Град
    Добрич
    Ще намалее и ще се оправиш спок

Хора я ми кажете след обрязването при мен е останало малко от юздичката и се е подуло, станало е като и аз незнам???
    Обрязах се преди 2 дена и искам да попитам дали тази час от юздичката ще се оправи или трябва 2 намеса, и дали на някой му се е случвало такова нещо??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си