.

Виж резултатите на анкетата: Moдерно ли е да се пие!?

Гласували
94. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА!

17 18,09%
  • НЕ!

29 30,85%
  • Не се вoдя по модата, но пия алохол, защото...

48 51,06%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Венера

Moдерно ли е да се пие!?

Mислите ли, че е мoдерно да се пие!?

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Basi tapata tema Kvi sa tia alkoholni modi be?Tova e prosto edno izmisleno "pravilo" sred tiineidjarite, 4e tova e moderno-da krastosva6 krakata iz ulicite i da se pravi6 na vesel,za6toto si se napil kato prase.Tazi "moda" e samo sred mladite 15-16 teen-4eta i az bih kazala, 4e e adski goliama prostotia, koiato gi provalia!!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Basi tapata tema Kvi sa tia alkoholni modi be?Tova e prosto edno izmisleno "pravilo" sred tiineidjarite, 4e tova e moderno-da krastosva6 krakata iz ulicite i da se pravi6 na vesel,za6toto si se napil kato prase.Tazi "moda" e samo sred mladite 15-16 teen-4eta i az bih kazala, 4e e adski goliama prostotia, koiato gi provalia!!!
    Да бяха само младите. Малко ли пияници има из улиците, автобусите и къде ли още не. Не са само младежите.

Иначе, ако пиеш за да си в крак с някаква мода, ще е много жалко. Поне аз пия когато искам и го правя защото хората с, които пия са готини, и става купон.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Да бяха само младите. Малко ли пияници има из улиците, автобусите и къде ли още не. Не са само младежите.

Иначе, ако пиеш за да си в крак с някаква мода, ще е много жалко. Поне аз пия когато искам и го правя защото хората с, които пия са готини, и става купон.
    O ama az tezi hora vaob6te ne gi broiah-te ne piat, za da sa modenri,a za6toto sa bulgari za sajalenie!

Не и никога не е било.
    Smoke weed every day!

Guest
    az obi4am da piq golqma piqnica sum i tva si e kurkai do nasita i nikoi da ne je pita

Супер фен
    ЩАщакво ошкво госин полизай, каво питма аз, каде кааде е, аз , ама моляяа ви се, глушпости ама много ви се ммоля, каде , каде жатеми , та аз , аз никога не съм пил алоколооб никога не. Ай стигя.
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Stz
    ХаХаХа СМЯХ! Не,сега на мода е тревата!ХАХАХА по всички магазинчета я продават,алкохола вече е комерсиален сори!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мода ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на Exothermic
    Мода?Не мисля.Ама аз обичам да надигам бутилката!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Каква мода, какви 5 лева? Има една голяма част, които пият за забавление, защото са в готина компания. И под пиене разбирам - пиене, а не натряскване като свиня и после да грухтиш над тоалетната чиния и да не знаеш на кой свят се намираш...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Повече от фен
    не знам дали е модерно в по-глобален мащаб, но някои хора около мен определено се хвалят с това, че са изпили еди колко си текили и още можели да вървят. доста са ми смешни и жалки, но аз нали съм въздържателка

Град
    София

М

чЕСТНО КАЗАНО НЕЗНАМ КАКВО ОБЩО има модата с алкохолът...?

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    не не е модерно
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Едва ли това нещо е мода по скоро сега е нещо нормално-пък защо да не пия като ми се пие?
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Град
    Пловдив
    Ти фред ли си бе!?!? Въпроса е за пиене, а не за наливане! Пиене не означава да се налееш с 2л водка и да паднеш по корем на земята! И честно казано незнам откъде го измисли това за модата при тинейджърите! При тийнейджърите, каквато съм аз, пиенето и пушенето и друсането не са мода, а забавление и повечето го правят просто защото ги е кеф! Поне за цигарите и алкохола, а за дрогата според мен е от глупост де! Така че кви ги говориш, за кво бълнуваш и защо всички смятате че тийновете са толкова прости и абсолютно всички зо един правят нещо от гъзария!?!

По темата..даже вече я забравих..та така... Пиенето никога не е било на "мода"! Него просто си го има от край време! И никога няма да излезе от "мода" защото когато човек се събере с мноо хора и стане некъв купон или като му е тъжно алкохола е един от най-използваните лекове! Така че за ква мода говорим! При тея неща няма мода!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мега фен Аватара на koalka
    Не е до мода.

moderno li e da se pu6i,moderno li e da se pie................kvi sa tiq raoti!koit kat si preceni!no est e 4e nqma da e mn moderno ako se napie6 kat motika i se misli6 za velik!

Az sam na 15 god i sam vs den sred takiva piqnki s iklu4enie.A po temata spored men tova ne e moda a nqkva glupost.Sega si mislim 4e ds mn golemi i moga6ti kato piqt i si razvalqt vatre6nostite no sled vreme 6te sajelqvat i za cigarite i za pienet az sam tvardo PROTIV!
    YOU CANT SEE ME!!!

sory za grozniq pravopis ama se tvarq ponqkogar
    YOU CANT SEE ME!!!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Модерно е да се въргаляш някъде, когато се напиеш...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    qmbol
    ква мода бе или ти се пие или не
    4AL+302 ->2AL203+3350,2

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    и кое по - точно е модерното в алкохола.... "тази седмица е модерно да се пие...."

аз пия рядко =) когато сам на купон или когато просто ми се пие не защото е модерно

О да става ли дума за алкохол, цигари, леки и тежки наркотици сме много напред с материала(компетентни).Кой като нас?
    Животът прави пътя на този, който знае къде отива!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си