- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moдерно ли е да се пие!?
Mислите ли, че е мoдерно да се пие!?
Basi tapata temaKvi sa tia alkoholni modi be?Tova e prosto edno izmisleno "pravilo" sred tiineidjarite, 4e tova e moderno-da krastosva6 krakata iz ulicite i da se pravi6 na vesel,za6toto si se napil kato prase.Tazi "moda" e samo sred mladite 15-16 teen-4eta i az bih kazala, 4e e adski goliama prostotia, koiato gi provalia!!!
Да бяха само младите. Малко ли пияници има из улиците, автобусите и къде ли още не. Не са само младежите.Първоначално написано от Sladkata_Nansi
Иначе, ако пиеш за да си в крак с някаква мода, ще е много жалко. Поне аз пия когато искам и го правя защото хората с, които пия са готини, и става купон.
O ama az tezi hora vaob6te ne gi broiah-te ne piat, za da sa modenri,a za6toto sa bulgariПървоначално написано от xaxo_xixi
za sajalenie!
Не и никога не е било.![]()
Smoke weed every day!
az obi4am da piq golqma piqnica sum i tva si e kurkai do nasita i nikoi da ne je pita
ЩАщакво ошкво госин полизай, каво питма аз, каде кааде е, аз , ама моляяа ви се, глушпости ама много ви се ммоля, каде , каде жатеми , та аз , аз никога не съм пил алоколооб никога не. Ай стигя.
2т. системно
мода ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мода?Не мисля.Ама аз обичам да надигам бутилката!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Каква мода, какви 5 лева?Има една голяма част, които пият за забавление, защото са в готина компания. И под пиене разбирам - пиене, а не натряскване като свиня и после да грухтиш над тоалетната чиния и да не знаеш на кой свят се намираш...
не знам дали е модерно в по-глобален мащаб, но някои хора около мен определено се хвалят с това, че са изпили еди колко си текили и още можели да вървят. доста са ми смешни и жалки, но аз нали съм въздържателка![]()
чЕСТНО КАЗАНО НЕЗНАМ КАКВО ОБЩО има модата с алкохолът...?![]()
не не е модерно![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Едва ли това нещо е мода по скоро сега е нещо нормално-пък защо да не пия като ми се пие?![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ти фред ли си бе!?!? Въпроса е за пиене, а не за наливане! Пиене не означава да се налееш с 2л водка и да паднеш по корем на земята! И честно казано незнам откъде го измисли това за модата при тинейджърите! При тийнейджърите, каквато съм аз, пиенето и пушенето и друсането не са мода, а забавление и повечето го правят просто защото ги е кеф! Поне за цигарите и алкохола, а за дрогата според мен е от глупост де! Така че кви ги говориш, за кво бълнуваш и защо всички смятате че тийновете са толкова прости и абсолютно всички зо един правят нещо от гъзария!?!Първоначално написано от Sladkata_Nansi
![]()
![]()
По темата..даже вече я забравих..та така... Пиенето никога не е било на "мода"! Него просто си го има от край време! И никога няма да излезе от "мода" защото когато човек се събере с мноо хора и стане некъв купон или като му е тъжно алкохола е един от най-използваните лекове! Така че за ква мода говорим! При тея неща няма мода!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
moderno li e da se pu6i,moderno li e da se pie................kvi sa tiq raoti!koit kat si preceni!no est e 4e nqma da e mn moderno ako se napie6 kat motika i se misli6 za velik!
Az sam na 15 god i sam vs den sred takiva piqnki s iklu4enie.A po temata spored men tova ne e moda a nqkva glupost.Sega si mislim 4e ds mn golemi i moga6ti kato piqt i si razvalqt vatre6nostite no sled vreme 6te sajelqvat i za cigarite i za pienet az sam tvardo PROTIV!![]()
YOU CANT SEE ME!!!
sory za grozniq pravopis ama se tvarq ponqkogar![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Модерно е да се въргаляш някъде, когато се напиеш...
ква мода бе или ти се пие или не![]()
4AL+302 ->2AL203+3350,2
и кое по - точно е модерното в алкохола.... "тази седмица е модерно да се пие...."![]()
аз пия рядко =) когато сам на купон или когато просто ми се пие не защото е модерно
О да става ли дума за алкохол, цигари, леки и тежки наркотици сме много напред с материала(компетентни).Кой като нас?![]()
Животът прави пътя на този, който знае къде отива!!!