.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен
    Пусикет Долс Да ги слушам-да ,ама да ги гледам..уаа..а рианка..ооо милата мн е зле.А по темата-тая песен е неква баш пиянска

Град
    4etvartiq prasten na Upiter...mn e got tyk
    emi za toq boris dali nema kvo da kaja osven 4e alkoxolizma ne se lekyva ...i to pri nego si li4i! az poprincip se draznq na vs 4alga "tvorci" oba4e edno lice ot myzikalnata scena osobenno mn mi ska4a po nervite i tva e onaq zastarqva6ta i zatlastqva6ta "pop-folk ikona"-ivana lele egati koi e izlagal bednata jena 4e moje da pee ?! a? pitam koi?
    Ima dva tipa xora:
    1.Tezi koito me xaresvat
    2.I tezi koito mogat da varvqt po dqvolite...

ako ne az - Koi...?
    ako ne taka - Kak...?
    ako ne sega - Koga....?

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Еми то хейтърството голямо нещо бе!!!Аз слушам всякаква музика..важното е да става купона! \/
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
    ]
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    Ужас...казвам ви ще полудея...съседа я пуска по 46975443366778 пъти на ден!
    отиди при него и му размажи главата с чук

И мойта съседи са чалгари....
    като ти надуят тъпата чалга, отиваш с 1 нож и 1 чук у тях и "купонясваш"

Супер фен Аватара на _donna_
    ХАХААААХАХАХА

мдам..редовно си я пеем всички заедно.
    най-често доста силно.забавно е. (:

песента рулз.

]
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    ]
    отиди при него и му размажи главата с чук

И мойта съседи са чалгари....
    като ти надуят тъпата чалга, отиваш с 1 нож и 1 чук у тях и "купонясваш"

накрая така ще направя
    Life sux but just keep smiling

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    хахахахаха тая песен я пеят опосумите /Иван и Андрей/ в мюзик айдъл и много нервират "уважаемото"

за първи път няма песен, която да ме дразни, защото слушам само това, което харесвам... препоръчвам го и на останалите
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

fdgvhgjghjhjk
    Guest

-

Ne 4e iskam ne6to da kaja oba4e vsi4ki tuk ste OGRANI4ENI!! kato ne vi haresva pesenta huu, oba4e priemete 4e ima razli4no mnenie ot va6eto 4e ima hora na koito im haresva, kak mojete d aotri4ate opredelen stil ne mi e qsno??? i az mrazq metyl ama ne sym kazala ne6to protiv stila ili horata koito go slu6at! vsi4ki ste zani6to, poneje ste kato kone s kapaci, vijdate si samo svoeto i ne priemate ni6to ostanalo!

Re: -

Цитирай Първоначално написано от fdgvhgjghjhjk
    Ne 4e iskam ne6to da kaja oba4e vsi4ki tuk ste OGRANI4ENI!! kato ne vi haresva pesenta huu, oba4e priemete 4e ima razli4no mnenie ot va6eto 4e ima hora na koito im haresva, kak mojete d aotri4ate opredelen stil ne mi e qsno??? i az mrazq metyl ama ne sym kazala ne6to protiv stila ili horata koito go slu6at! vsi4ki ste zani6to, poneje ste kato kone s kapaci, vijdate si samo svoeto i ne priemate ni6to ostanalo!

ако ми кажеш една ОСНОВАТЕЛНА причина, заради която да харесвам чалгата ще е добре...
    Квото и да говориш във всички останали стилове има поне някъв смисъл...а в чалгата се пее за едно и също..."обичам те";"мразя те";"тъпа съм" и т.н. ...да не говорим кви к***и я пеят...

ако ми кажеш една ОСНОВАТЕЛНА причина, заради която да харесвам чалгата ще е добре...
    Квото и да говориш във всички останали стилове има поне някъв смисъл...а в чалгата се пее за едно и също..."обичам те";"мразя те";"тъпа съм" и т.н. ...да не говорим кви к***и я пеят...

Еми ако човек иска да стане тъп като гъз... да бъде чалгар.
    А тия певици-ку*вици сигурно им е мноо яко, като знаят че половината им фенове са цигани

]

Еми ако човек иска да стане тъп като "задни части"... да бъде чалгар.
    А тия певици-ку*вици сигурно им е мноо яко, като знаят че половината им фенове са цигани
    ем да...То славата няма да им е вечна...като остареят и се сбръчкат никой няма дори да ги помни...

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    моя пък Галена-Чупката..направо...

ami dosta e stari4ka ama e hita na godinata i men me kefi \/ imam mnogo hubavi spomeni
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си