- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направя?
здравейте,
аз съм момиче на 14 години и имам чувството че изпитвам някво привличане от 1 моя приятелка.PLS помогнете и кажете какво да правя и трябва ли да и кажа че я харесвам?![]()
Това е временно, спокоОглеждай се за момчета, има ги доооста
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И на мен ми се е случвало, но не се вглъбявай в това си чувство и ще отмине![]()
вие сте ненормални бесвършиха ли се вече момчетата, че почнахте и лесбийки да ставате
![]()
а ся сериозно: явно не можеш да разграничаваш приятелската обич и привързаност от физическата и интимна близост! научи се, че тези два полюса са толкова далече колкото и небето и земята! а това, че небето се оглежда в някое езеро не земята, не значи, че е слязло там нали![]()
Има много голяма разлика в това да обичаш едно момиче като приятелка и като интимен партньор. Всеки на тази възраст си е мислел, че е влюбен в най-добрата си приятелка, поради факта, че прекарваш повечето от времето си с нея, винаги те разбира( което е от особено значение за момичето/ жената). След време нещата ще се оправят и вичко ще си дойде на мястото. Просто се огледай за неякое готино момче и когато хлътнеш ще видиш как без време ще забравиш чувствата към това момиче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А защо не можете да допуснете дори МЪЪЪНИЧКАТА вероятност наистина да е привлечена от най-добрата си приятелка и всъщност да е бисексуална например. Аз по подобен начин разбрах, че имам такива наклонности...
I love you...
Просто ти е много близка приятелка и за това си въобразяваш, че имаш нещо повече към нея.
Напълно съм съгласна!Друг е въпроса ако наистина си бисексуална...Първоначално написано от anito.sl
![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
ami nz kakvo da pravi6 ama po-hubavo se zagledai po nqkoi batko ima gi dostata4no