.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    affy
    Guest

какво да направя?

здравейте,
    аз съм момиче на 14 години и имам чувството че изпитвам някво привличане от 1 моя приятелка.PLS помогнете и кажете какво да правя и трябва ли да и кажа че я харесвам?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това е временно, споко Оглеждай се за момчета, има ги доооста
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Blab
    И на мен ми се е случвало, но не се вглъбявай в това си чувство и ще отмине

Мега фен Аватара на iiirish
    вие сте ненормални бе свършиха ли се вече момчетата, че почнахте и лесбийки да ставате
    а ся сериозно: явно не можеш да разграничаваш приятелската обич и привързаност от физическата и интимна близост! научи се, че тези два полюса са толкова далече колкото и небето и земята! а това, че небето се оглежда в някое езеро не земята, не значи, че е слязло там нали

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Споко , случва се . Но я се замисли - искаш ли да целунеш това момиче с език , искаш ли да го докосваш по по-интимните части .. искаш ли да имаш връзка с него ? Съмнявам се ..
    така че , успокой се .. и се огледай за някое сладурче

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Има много голяма разлика в това да обичаш едно момиче като приятелка и като интимен партньор. Всеки на тази възраст си е мислел, че е влюбен в най-добрата си приятелка, поради факта, че прекарваш повечето от времето си с нея, винаги те разбира( което е от особено значение за момичето/ жената). След време нещата ще се оправят и вичко ще си дойде на мястото. Просто се огледай за неякое готино момче и когато хлътнеш ще видиш как без време ще забравиш чувствата към това момиче.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    In Your Mind
    А защо не можете да допуснете дори МЪЪЪНИЧКАТА вероятност наистина да е привлечена от най-добрата си приятелка и всъщност да е бисексуална например. Аз по подобен начин разбрах, че имам такива наклонности...
    I love you...

Мега фен Аватара на koalka
    Просто ти е много близка приятелка и за това си въобразяваш, че имаш нещо повече към нея.

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    вие сте ненормални бе свършиха ли се вече момчетата, че почнахте и лесбийки да ставате
    а ся сериозно: явно не можеш да разграничаваш приятелската обич и привързаност от физическата и интимна близост! научи се, че тези два полюса са толкова далече колкото и небето и земята! а това, че небето се оглежда в някое езеро не земята, не значи, че е слязло там нали
    Напълно съм съгласна!Друг е въпроса ако наистина си бисексуална...
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

lo6o nqma..kaji i

ami nz kakvo da pravi6 ama po-hubavo se zagledai po nqkoi batko ima gi dostata4no

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си