.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Извинителна бележка

Здравейте! Искам да ви попитам тези медицински бележки,които дава личната да си извиняваме отсътвията за колко дена най-много може да е?Май,че беше за 5 дена най-много ако не се лъжа.... Ако някой знае моля да ми каже,понеже имам една бележка за миналата седмица от понеделник до петък и се чудя понеже днес не бях на даскало дали не може да си я одължа с два дни до днес? Мерси предварително

Guest
    kolkoto iska6

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kolkoto iska6
    Да бе да-къде го дават т`ва?

зависи кфа болест си писал

Да, зависи заради какво не си на училище. Ти ли ще си попълваш бележката или вече е попълнена и ще я поправяш?

Guest
    Аз малко се обърках.
    Значи по принцип бележката ми е от миналия вторник до миналия петък(13-16).
    Тогава бях на ваксина на 13 ти и лекарката ми вика аре ще ти дам направо за цялата седмица(тъй че може да си е измислила болест)
    И аз сега си я поправих да стане от 13 ти до 20 ти(като се има в предвид,че 17 и 18 са събота и неделя общо стават 5 дни)
    Диагнозата ми е Kluuoplunu(нещо такова мн грозно е написано).
    Горе долу стана добре,въпреки,че ако се загледаш леко личи
    Много трудно се поправя 16 на 20
    Понеже преди да си дам бележката на класната трябва да ми я завери мед.сестрата на даскалото се чудя дали няма да разбере,въпреки,че изглежда печена Май направо да я дам на класната,но нз

Пробвай се първо с класната, ама гледай да я хванеш в момент, когато е заета. А това дали медицинската сестра ще каже нещо, зависи от самата нея. Щом казваш, че е печена може и да ти се размине. ;]

Guest
    Добре мерси много , после ще пиша как е минало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си