.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    джеррр
    Guest

Какво считате като психически тормоз в училище?

Можете ли да ми кажете ставали ли сте някога жертва на такъв тормоз и какво разбирате под това понятие?

Guest
    da te tormozkam tova zna4i

zna4i da se e*avat s teb nezaslujeno i ti ni6to da ne moje6 da napravi6 i po4va6 da se nervi6 super mnogo 6toto si bezpomo6ten

Голям фен
    В училище... психически... може би преподавателите да ти натякват колко си бездарен, как от теб няма да стане нищо?

Психически тормоз в училище може да има от страна на учителите и на учениците. В повечето случаи учениците са виновни и докарват трайни увреждания в мозъчето на бедничкият ученик и той не може да се оттърси от обидите .... В общи линии е това.
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от LaFee
    Психически тормоз в училище може да има от страна на учителите и на учениците. В повечето случаи учениците са виновни и докарват трайни увреждания в мозъчето на бедничкият ученик и той не може да се оттърси от обидите .... В общи линии е това.
    това е основното

сектаа
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от LaFee
    това е основното
    Държат се кофти с него,само търсят начини да му насадят комплекси..нали това,което си казал/а това означава,защото аз така го разбрах?!

Guest
    Да, и аз имах комплекси породени от нищожества, ама вече не им обръщам внимание и казвам: "Ти не съществуваш, ти си нищожество, едно нищо. Хич не ми пука за мнението ти. Ти си боклук и ми дреме на х*я за твойто мнение."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си