.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Guest

Как си представяте България след 50г?

Аз ми я представям като Булгаристан или като Мангалия

Мега фен Аватара на quench
    Щом за тва се бориш...
    След 50 години ще сме банановата република на ЕС
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Щом за тва се бориш...
    След 50 години ще сме банановата република на ЕС
    За кое да се боря?

Бъзикам се,бе!

Ако има такава държава още, ще е някФа хипер пропаднала

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Бъзикам се,бе!
    С тея работи базици няма ве

Голям фен
    Град
    :)
    Не мисля така. Понеже влязохме в ЕС мисля,че те няма да оставят държавата да пропадне. Веднъж влезли, неможем да излезем от ЕС. Според мен след 50 години ще се усеща силно европейско влияние. То ще промени държавните ни политики (въпреки принципите ни) да ни направи по-силна страна. Това ще става ест като влагат много инвестиции и ни закриват очите с това. Ние не пряко ще сме зависими от страните членки и ще ни се налага д аим помагаме (примерно с военни сили и работна ръка- защото е по-евтина и компетентна). Ще с енабляга на образованието, където ще сме по американска система. Даже май я почнаха или щяха да я почват скоро. Ще има простотии като тест за първи клас, вместо контролни ще им а тестове. И ще се развият повечето проспериращи отразли в страната като туризъм, земеделие...
    Ще навлязат синтетичните храни, даже наскоро махнаха повечето клаузи, които забраняваха това!!! Ще ядем безвкусни домати и тва е...

Guest
    Да и българите ще станем 30 млн?

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
    Да и българите ще станем 30 млн?
    Штт...аз циганите не ги броя за хора! Иначе те имат най-голяма раждаемост в Европа... Ми то нормално - почват от 15...до към 30 вече имат внуци...и т.н.
    Ми незнам, ма от Европата според мен ще ми завладеят плавно и неусетно - Германци, Англичани, Италянци и Французи ще идват с парите и ще завладеят бизнеса в България. Ще правят големи фирми, които ще изядат рибките от Българския икономически пазар...

Това е лично мнение Макар,че малко сега четох за режимите над Япония след втората световна война...и може би това повлия малко

Реално това няма да има особено значение,тъй като се заблеязва тенденция към нов тоталитарен период в световната история - така че циганите няма да ви управляват. По-скоро ще бъде някой клонинг на Буш/Путин?Уго Чавес

Град
    Pink Paradise
    На същотото дередже ще да е... Или може и по-зле.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Икономиочески стабилна. Не особено богата държава. С по- малко население от сега, но с по- добър жизнен стандарт.

И все пак 50 години са много време. Не се знае дали човечеството няма да се е самоунищожило дотогава...
    А и както върви глобалното затопляне, само Антрактида няма да е бананова република...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

няма да я има вече на картите

То какво има да си представяне, тоталната лумпенизация се забелязва навсякъде, превръщаме се в американска колония. Младежта израства без обща култура по история, няма да се учудя ако след 50 години децата ни не разпознават къде на картата се намира собствената ни държава. Но какво да се прави, така и така всеки само наблюдава какво става без да прави нищо по въпроса...

Цитирай Първоначално написано от Lamerbot
    То какво има да си представяне, тоталната лумпенизация се забелязва навсякъде, превръщаме се в американска колония. Младежта израства без обща култура по история, няма да се учудя ако след 50 години децата ни не разпознават къде на картата се намира собствената ни държава. Но какво да се прави, така и така всеки само наблюдава какво става без да прави нищо по въпроса...
    Преди 50 години е изглеждало, че се превръщаме в руска колония, ама не сме се превърнали, тъй че не бъди толкоз сигурен какви ще станем.

Аз лично си прдставям държвата така. Населението около 9-10 милиона. Българите са 50% от населението, а от другите 50%, 30 процента са цигани и турци, а 20% емигрирали в България чужденци (най-вече от Африка). България няма да е много богата, но ще сме по-добре от сега. Циганите ще са малко повече образавани, вселдствие на което ръста им на раждаемост ще спадне малко, българите ще раждат мчалко повече от сега, защото ще са по-богати. Ще има доста проблеми между отделните етноси. Така си го представям, въпрки че може и да ви струва абсолятна глупост.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз имам страшна теория :
    След 50 години поради голямото производство на фреони озоновата дупка над северния ледовид океан ще е огромна , той ще се разтопи и София ще е морската ни столица

Град
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Аз имам страшна теория :
    След 50 години поради голямото производство на фреони озоновата дупка над северния ледовид океан ще е огромна , той ще се разтопи и София ще е морската ни столица
    Хаха... интересна теория наистина...
    И все поак ако съм жива, ще ми липсва Варна

Град
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Аз имам страшна теория :
    Яко на оптимизъм го бием, а?
    За това, че света ще загине...
    Или затова че ще съм жива

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз имам страшна теория :
    Яко на оптимизъм го бием, а?
    За това, че света ще загине...
    Или затова че ще съм жива
    И за двете... след 50 години ще си на около 70. Споко, жените имате по-дълъг живот.
    Ама разбира се ! ам след 50 години ще съм на 65 но нищо де

Град
    Колкото по-скоро се случи Апокалипсисът, толкова по-добре. Отлагането само удължава агонията.
    То добре ,ама предпочитам да съм си на сигурничко в Ада когато това се случи, вместо да се гърча набл'давайки как загива цивилизацията.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Веднъж влезли, неможем да излезем от ЕС.
    ама ебати глупостите,дето ги говориш
    от ЕС можеш не само да излезеш,но и да те изгонят,ако не спазиш сроковете на споразуменията и престъпиш предпазните клаузи.
    Гренландия например гласува с референдум на 23февруари 1982година за излизане от ЕС,и ако си по-пораснала ще знаеш,че тя не е (вече) членка.
    колкото до това,как си представям България след 50 години..оптимиска съм и силно се надявам нещата да са по-добре от сега.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Колкото по-скоро се случи Апокалипсисът, толкова по-добре. Отлагането само удължава агонията.
    То добре ,ама предпочитам да съм си на сигурничко в Ада когато това се случи, вместо да се гърча наблюдавайки как загива цивилизацията.
    На мен пък би ми било интересно да присъствам...
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Именно.
    Няма ли да е някак..вълнуващо.

Ениуей, дълбоко се съмнявам, че точно нашият набор ще го доживее този Апокалипсис..
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Guest
    България ще съществува само,като географско понятие.Повечето българи ще са се изселили,най-вероятно ще се изучава стабилно турски език и история в училищата,между временно всички курорти ще бъдат изкупени от западната сган,циганите не са глупави-повечето от тях ще се изселят в ЕС,но ще има достатъчно и в България.Доста е вероятно и да сме си сменили кирилицата с латиница...

Представям си как Българите ще ги е страх да излязат на улицата,защото ще е пренаселено с турци и цигани...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си