- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как си представяте България след 50г?
Bravo Bo това е много вярно и съм сългасен !Първоначално написано от FikyScHetOo
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
Еее, доживях да видя едно положително мнение.Първоначално написано от rosskata
![]()
Определено ще сме икономически стабилни и главната причина за това е членството ни в този просволут евроипейски съюз. Единственото, което ме притеснява е, че тази глобализация ще заличи малкото, което ни отличава от много други европейски народи...
Няма да е така.Първоначално написано от Fucking_Bitch
...а Варна и Бургас подводните столици.Първоначално написано от evil lady in black
![]()
Бахти яко ще е да живея под водата. То сега в Дубай мисля, че беше имаше някакъв скъп хотел, който е под водата, а тогава нормалният български гражданин ще живее под водата.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ми аз съм цар и сещате се какво следва...![]()
Дъ бест аватар от галерията
ВКП , ще управлява света , включително и българия ;--)
Ще има по един червен флаг , на всяка зграда!![]()
180- бан на профил 2 т.
nqma da ima gori, 6te ima mnogo djungli , naselenie pone 20 mln no balgarite 6te sa malcinstvena grupa, dobar standart, bih kazal s dobra ikonomika (benzin i net do togava nqma da ima a balgariq 6te po4ne da razviva svoite bogatstva)
burgas i varna nqma da gi ima(6te badat zalaqti
golqma 4ast ot ruse sa6to, sofiq 6te predstavlqva pove4e ot 50% ot naselenieto... 6te se govori na angliiski(nac ezik)
i vse prostotii i kato cqlo n6 hubavo
Първоначално написано от Мo6nо
di6aite pod voda - kato slavqnki hahahahahaa
след петдесет години ще съм на щестдесет и осем години.
дали ше ми пука много,а?! ..
и от какъв зор си правите живота толкова сложен.
добре де,и аз чета научна фантастика ама чак "България след 50
години.." споко,бре,пичага!отпусни..р зврат,трева-онова,хехе.
ай'м д уан.
България.Първоначално написано от BastardOfChrist
БЕТОН...това е...нямам думи, само надежди!
Моля ви се не желая да си я представям тогава!
Light The Universe
На дъното на пукала.
Не бе незнам не мога да си я представя след 10г пък камоли след 50години ще поживеем пък ще видим...ако съм жив до тогава де...
Гледам да не си я представям..че ще си докарам инфаркт толкова млад!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.