.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на koalka
    Имала съм една връзка и съм спала само с един.Не искам друг!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    4-5..помня ли там някаде са от 2 години съм си с едно момче
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    MI az sam na 17 i sam spala s 13 mom4eta ot koito sam hodela samo s 3 tva lo6o li e

Темата е много проста.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

2 момчета.С едно ходих 1година и 6месеца, а сега съмс другото момче все ощеходим вече почти 5 месеца

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С 1 съм била до сега.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    4-5..помня ли там някаде са от 2 години съм си с едно момче
    Хахах, айде разходка в някой парк, може да седнеме на някоя пейка..счупена..

Град
    София

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от liglata_bg
    dnes go napravih s 5-q.A svirkata trqbva li da q slagame v tova 4islo ili tq e za druga tema?

Хм .. ми нямам думи . Това прозвуча като хвалене точно . И кво радваш ли се , че си духала на повече момчета ?
    Иначе , отделна тема за свирките няма . Пиши си тука завоеванията , щом искаш
    muci 6to obvinqva6 momi4eto nali broikata ne e vajna...
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Град
    София
    s 2ma , no vtoriq sum si go iztrila ot suznanieto tui 4e 1 )

AMI DA KURVI SA MOMI4ETATA KOITO SPQT S POVE4 EOT 4-5 MOM4ETA DOKAT SA NA 18 BAH MAAMU 6TE OUSKA6 SAMO NA TO DET ZASLUJAVA 4E VSEKI PRAVI GRE6KI OK AMA SLED TOVA SI VZIMA POUKA I EN HGO PRAVI A NE GRE6KA SLED GRE6KA, NQMA ZNA4ENIE KOLKO SI PIQN ILI NE KAT ZNAE6 4E NE MOJE6 DA PIE6 NQMA DA PIE6!! nE E NORMALNO MOMI4ETATA DA PO4VAT POLOV JIVOT NA PO 14-15 16 I DORI 17 !!!
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    She’s going to get you

Имала съм 1 сексуален партниор (този с който съм в момента)...
    а гаджета около 20 момчета, някои от които са били само забивки, или за ден два.. имаше и такъв период .. на забавленията!
    а сериозни един двама

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria

Re: Kakva e broikata na seksualnite vi partniori..?!

Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Izvinqvam se ako ima i drugi takiva temi,no sega mi stana interesno...S kolko 4oveka se spodelqli legloto si(e moje i ne samo nego de )...sa6ty i kolko priqteli/priqtelki (smisal takuv gajeta) ste imali...i po princip vraskite vi sa dalgi i s 6tastliv krai il...ili kratki s ujasen krai...

Otnovo se izvinqvam ako se povtarqm!(v koeto 50% sam sigurna)
    dosega sum spala edinstveno spriqtelq mi... puk i toi mi e purvoto seriozno gage...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Гупи
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee

AMI DA KURVI SA MOMI4ETATA KOITO SPQT S POVE4 EOT 4-5 MOM4ETA DOKAT SA NA 18 BAH MAAMU 6TE OUSKA6 SAMO NA TO DET ZASLUJAVA 4E VSEKI PRAVI GRE6KI OK AMA SLED TOVA SI VZIMA POUKA I EN HGO PRAVI A NE GRE6KA SLED GRE6KA, NQMA ZNA4ENIE KOLKO SI PIQN ILI NE KAT ZNAE6 4E NE MOJE6 DA PIE6 NQMA DA PIE6!! nE E NORMALNO MOMI4ETATA DA PO4VAT POLOV JIVOT NA PO 14-15 16 I DORI 17 !!!
    и що тъй, ако смея да попитам? да си направят списък с "достойни" и да им пускат само на тях? на 31во число, през месец? а и защо трябва да се брои за грешка, ако някое момиче е било с повече от 4-5 момчета? искала е, била е.
    ей, начи, туй момичетата сте много странно племе! сами си лепвате етикета "курви", а после се обиждате, като някое момче ви го каже. вместо да се подкрепяте една-друга...патки

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: Kakva e broikata na seksualnite vi partniori..?!

Почти всяка жена, до края на живота си има достатъчно голям брой сексуални партньори, за да бъде определена за курва (за мен тази бройка е над 5), но не всяка се хвали с това, не всяка си признава, и не на всяка и личи. Познавам момичета, които изобщо не им личи, че имат двуцифрена бройка сексуални партньори, но познавам и такива, които им личи, както познавам и такива, за които се знае, че спят с този и онзи, но си мълчат и не се хвалят с това и по този начин не се разчува кой знае колко.
    Левски шампион але але!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Гупи
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee

и що тъй, ако смея да попитам? да си направят списък с "достойни" и да им пускат само на тях? на 31во число, през месец? а и защо трябва да се брои за грешка, ако някое момиче е било с повече от 4-5 момчета? искала е, била е.
    ей, начи, туй момичетата сте много странно племе! сами си лепвате етикета "курви", а после се обиждате, като някое момче ви го каже. вместо да се подкрепяте една-друга...патки

MI za6toto nali znae6 za mujut eba4 i za jenata kurva... az podkrepqm momi4etata, oba4 e1vo seksa e mnogo intimno prejivqvane i ne trqbva da bude spodelqno s koito i da e, ne e samo do ednoto iz4ukvane s 1viq nepoznat hahaha vse pak nali zatova sme hora, a ne jivotni koito kogato im se doebe vednaga ne im dreme hormona go e grabnalo i op 1votro ot negoviq rod koeto vidi mu go vkarva haha ... ne e taka! Puk i mujete sa tolkova golemi kusmetlii, pone edno ne6to trqbva da si izvoiuvate. Az sum na principa, ne 4e trqbva da hodi6 s dadeniq 4ovek 1 godina za da praite seks, ne az mislq 4e trqbva da pravi edno momi4e seks, kogato e gotovo da bude skusano sled nego...demek mom4eto da i e otdalo dostatu4noto vnimanie , koeto se polaga na edna jena, da i e pokazalo 4e moje da raz4itta na nego i da use6ta luibovta mu.. togava A tova stava sled vreemeee
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    She’s going to get you

Град
    varna
    s 4-ma, ot koito ediniq ne go smqtam 6toto be6e ...... hahah nqma6e ni6to v ga6tite!!! da si go kaja po4ti ne usetih

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си