- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakva e broikata na seksualnite vi partniori..?!
Имала съм една връзка и съм спала само с един.Не искам друг!
4-5..помня ли там някаде са от 2 години съм си с едно момче
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
MI az sam na 17 i sam spala s 13 mom4eta ot koito sam hodela samo s 3 tva lo6o li e
Темата е много проста.
Хахах, айде разходка в някой парк, може да седнеме на някоя пейка..счупена..Първоначално написано от ninsy
![]()
![]()
muci 6to obvinqva6 momi4eto nali broikata ne e vajna...Първоначално написано от ThePainIsReaL
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
s 2ma , no vtoriq sum si go iztrila ot suznanieto tui 4e 1)
AMI DA KURVI SA MOMI4ETATA KOITO SPQT S POVE4 EOT 4-5 MOM4ETA DOKAT SA NA 18 BAH MAAMU 6TE OUSKA6 SAMO NA TO DET ZASLUJAVA 4E VSEKI PRAVI GRE6KI OK AMA SLED TOVA SI VZIMA POUKA I EN HGO PRAVI A NE GRE6KA SLED GRE6KA, NQMA ZNA4ENIE KOLKO SI PIQN ILI NE KAT ZNAE6 4E NE MOJE6 DA PIE6 NQMA DA PIE6!! nE E NORMALNO MOMI4ETATA DA PO4VAT POLOV JIVOT NA PO 14-15 16 I DORI 17 !!!
Won’t talk forever
It’s a night for passion
She’s going to get you
Имала съм 1 сексуален партниор (този с който съм в момента)...
а гаджета около 20 момчета, някои от които са били само забивки, или за ден два.. имаше и такъв период .. на забавленията!
а сериозни един двама![]()
и що тъй, ако смея да попитам? да си направят списък с "достойни" и да им пускат само на тях? на 31во число, през месец? а и защо трябва да се брои за грешка, ако някое момиче е било с повече от 4-5 момчета? искала е, била е.Първоначално написано от helen4ee
ей, начи, туй момичетата сте много странно племе! сами си лепвате етикета "курви", а после се обиждате, като някое момче ви го каже. вместо да се подкрепяте една-друга...патки![]()
Почти всяка жена, до края на живота си има достатъчно голям брой сексуални партньори, за да бъде определена за курва (за мен тази бройка е над 5), но не всяка се хвали с това, не всяка си признава, и не на всяка и личи. Познавам момичета, които изобщо не им личи, че имат двуцифрена бройка сексуални партньори, но познавам и такива, които им личи, както познавам и такива, за които се знае, че спят с този и онзи, но си мълчат и не се хвалят с това и по този начин не се разчува кой знае колко.![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от Гупи
MI za6toto nali znae6 za mujut eba4 i za jenata kurva... az podkrepqm momi4etata, oba4 e1vo seksa e mnogo intimno prejivqvane i ne trqbva da bude spodelqno s koito i da e, ne e samo do ednoto iz4ukvane s 1viq nepoznat hahaha vse pak nali zatova sme hora, a ne jivotni koito kogato im se doebe vednaga ne im dreme hormona go e grabnalo i op 1votro ot negoviq rod koeto vidi mu go vkarva haha ... ne e taka! Puk i mujete sa tolkova golemi kusmetlii, pone edno ne6to trqbva da si izvoiuvate. Az sum na principa, ne 4e trqbva da hodi6 s dadeniq 4ovek 1 godina za da praite seks, ne az mislq 4e trqbva da pravi edno momi4e seks, kogato e gotovo da bude skusano sled nego...demek mom4eto da i e otdalo dostatu4noto vnimanie , koeto se polaga na edna jena, da i e pokazalo 4e moje da raz4itta na nego i da use6ta luibovta mu.. togava A tova stava sled vreemeee
Won’t talk forever
It’s a night for passion
She’s going to get you