- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мис и мистър тийн/място за гласове/
Ще участваш ли?Първоначално написано от ThePainIsReaL
Сяяяяяяя...
ни я ебавайти момиченценцету....
тя нито лошо ни искаши да кажи ,само да покаи красУтата на българската дивойка..![]()
хъхъхъ .. Несли моля ти мила участвай !!! [-o<
2 т. от правилника. Бан на профил
Мммм... Не ви ли останаха полета за изява, бе? Не ви ли писна да просите комплименти? Не мислите ли, че мярка за хората са тяхните знания, а не колко добре са съвместими гените на мама и на татко?
Въпроси без отговор...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
А на тебе не ти ли писна да се правиш на остроумна,като говориш неща,от които си нямаш никво понятие?Първоначално написано от ErinEverly
само за Mind_Contrlo-F и wisskas бих гласувал
хахаха,аре стига бренема ми слагаш тая снимка....щи пратя друга
![]()
Ахахахахах ама тая тема още ли е жива ахахахах![]()
От какво си нямам понятие??? От това кой е хубав и кой не? Или от това, как тея на наште години мислят не какво имат в главата, а как изглеждат? За това ли си нямам понятие?Първоначално написано от Анонимко
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
W8 w 8 w8 w8 w8Първоначално написано от ErinEverly
нима ако участваш в 1 конкурс значи че нямаш нищо в главата ?![]()
принципно за да бъде 1 човек със самочувствие с покритие ,вс е важно - и вътрешното и външното! За жалост - по дрехите посрещат по ума изпращат..
Ice_Queen,
Не съм казала такова нещо. Но, когато нон-стоп се организират такива мероприятия, дето само чешат самочувствието на някой самовлюбен, тогава вече можеш да кажеш, че няма нищо в главата. Колко още такива конкурса трябва да се направят, за да престанете пламенно да искате някой и друг комплимент?
Еми не съм съгласна. Външния вид няма нищо общо с това, какъв е един човек. Няма право дори да седи редом със знанията. Искаш да ми кажеш, че е важно какво са ти дали мама и тати като ген??? ОМФГ
Erin Everly
ахахахах неее ,съгласна съм с теб !Първоначално написано от ErinEverly
![]()
Но все пак - когато човек е доволен от външния си вид,когато вижда че хората го харесват ,малко или много това му дава крила ,сила иии малко самочувствие да успее и нататък!това имам в предвид .Вс е важно иначе ъсм съгласна с теб !
![]()
Аз пък бих участвала за сеира в конкурса, а не да си вдигам самочувствието.Просто... смешно е.
![]()
![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ти си трай там..дичо фенка ща ни ометеПървоначално написано от bungle
![]()
Човекът сам си дава крила и, ако не може да ги създаде по друг начин, освен чрез самочувствие, базирано на външен вид, то той е глупак. От високо най-лесно се пада, когато крилата са ти дадени от мнението на другиго.
Erin Everly
сички сте яки бе![]()
Абе,както си каза мачока,организацията ви куца...
Това не е вярно. Ако един млад човек е дебел, няма здравословни проблеми и не може да отслабне в продължение на дълго време... това показва, че този човек няма воля. Така че това не е вярно.Първоначално написано от ErinEverly
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
без никакво извинение - темата е ужасно тъпа(всеки си има различни критерии за красота),а тея дето я поддържате,ше ви раздам по един медал от моите,само и само да млъкнете..![]()
а за авторката - просто не ми се говори..пък така и така после ше ми цензурират поста,нема сми![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не, това значи, че има хормонални проблеми. Човек сам позволява на външния вид да въздейства на характера и на начина му на мислене. По принцип не е така.Първоначално написано от Мo6nо
Erin Everly
Честно казано изобщо не знам какви са тези хормонални проблеми и изобщо не разбирам нищо от тях, така че няма да споря. само ще кажа нещо. Преди година и половина нямах никакви проблеми с килограмите, а сега вследствие на здравословни проблеми (а и може би и волята ми) съм напълнял 15-17 килограма. Не мисля, че характерът ми се е променил кой знае колко вследствие на напълняването.
бан по ип и профил
Значи сме на едно мнениеПървоначално написано от Мo6nо
Защо, тогава, спорим
![]()
Erin Everly
Ами не съм прочел мнението ти внимателно. Затова.
бан по ип и профил
Първоначално написано от Мo6nо
ХАхаххаха... Хуу..
Ае, стига флууд![]()
Erin Everly
Има ли значение? То тая тема и без туй трябва да е изтрият. Явно мачока не е разбрал, че не дичо_фенка организира конкурса...
иначе аз се кандитарах за тоя канкурс.Като гледах мен и другите момчета дето се кандитатираха стигнах до извода, че тоя конкурс трябва да се прекръсти от "Мистър Тийн" на "Мистър грозен Тийн"
![]()
бан по ип и профил